#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

O kadar çift yönlüki bir Anadolu takımından bir büyük takıma 10 milyon dolar gibi rekor bir ücrete gitmiş , o kadar çift yönlüki daha sonra bir başka büyük Galatasarayda 8 sene istikrarlı bir şekilde oynamış , o kadar çift yönlüki Milli takımdada çok iyi maçlar çıkarmış her zaman Yeterli sanırım

Ayhan geçen sene Ümit Karan ve Hasan Şaş´ın yaşadığı durumu yaşıyor . Yaşı kalıtesini ciddi şekilde düşürüyor

Geçmişini tartışmıyoruz şuanda...Geçmiş kadroyla Haftaya maça çıkmıcaz..:cheeky-smiley-022:

Tamam Ayhanla mutluluklar hepinize ozaman:D

Geçmişini tartışmıyoruz şuanda...Geçmiş kadroyla Haftaya maça çıkmıcaz..:cheeky-smiley-022:

Tamam Ayhanla mutluluklar hepinize ozaman:D

Kac mac oynadi bu sene de karar verdin? O Trabzon maci zamani sakatken oynadigi futbolu hatirlayip ona gore yorum yaptigin ortada. Adam 2-3 mactir iyi oynuyor. Bunu goremediysen sana basarilar dilemekten baska yapacak birseyim yok.

0764552295.01.LZZZZZZZ.jpg

Hirbolar icin futbol :D

Bu arada bu kitaplar süper oluyor okuyun kaçırmayın :D Herşey için var zaten 1 tane böyle kitap :D

Kac mac oynadi bu sene de karar verdin? O Trabzon maci zamani sakatken oynadigi futbolu hatirlayip ona gore yorum yaptigin ortada. Adam 2-3 mactir iyi oynuyor. Bunu goremediysen sana basarilar dilemekten baska yapacak birseyim yok. Ha, adresini verirsen sunu da gonderebilirim:

0764552295.01.LZZZZZZZ.jpg

Hirbolar icin futbol :D

Brak Hayri yaa İşine gelmeyınce hemen hakaret valaha senin işin Ayhan topcu falan deil arkadaş Benim dusuncem bu USA deki adamla tartısyorum suc bende zaten.:cool:

Yau espri yapiyoruz sakalasiyoruz karsilikli JB gecme seklinde niye editliyonuz ya iyice Schindlerin listesi oldu burasi ha

Neyse Ayhan reyis hakkindaki iddialar fazlasiyla keyfimi kacirdi ben biraz uyuyim ruyamda Ayhan'in sizi patakladigini gorurum belki keyfim yerine gelir hadi EYW

Neyse Ayhan reyis hakkindaki iddialar fazlasiyla keyfimi kacirdi ben biraz uyuyim ruyamda Ayhan'in sizi patakladigini gorurum belki keyfim yerine gelir hadi EYW

Ayhanla fantazin oldugunu bılmıyodum huhaaa:DHdı sen yat bi belkı denızlı gol atar...

Serdar abartma istersen fantazi falan ayıp.

Kimin kimle ne tür fantezisi varsa bu kimseyi ilgilendirmez.

Hayri reis sen git ben kollarım buraları

Senin gibi üstad birine cevap yazarken insan heyecanlanıyor Onun için doğal karşılıyalım böyle hataları reis

Valla USA'dan kendisine sozluk hediye edicem baksana cok zoruna gitmis arkadasin USA'dan biriyle tartismak, Duisburg veya Eintracht Frankfurtlu degiliz hepimiz maalesef. :(

Yalnız nedense ortam, bana çok yanlış yönlere gitmeye müsait gibi geldi.Sakinleşelim azcık :D :D :p

Valla USA'dan kendisine sozluk hediye edicem baksana cok zoruna gitmis arkadasin USA'dan biriyle tartismak, Duisburg veya Eintracht Frankfurtlu degiliz hepimiz maalesef. :(

Yok hacı ben Ankardayım zaten:)Bu arada USA DEMİŞKEN BU HİDO nun halı ne olucak...Canada manada ama yakın sonuçta..:o

Yok hacı ben Ankardayım zaten:)Bu arada USA DEMİŞKEN BU HİDO nun halı ne olucak...Canada manada ama yakın sonuçta..:o

Hido yanlis yapti hic bir insan evladi Orlando'dan Toronto'ya gitmemeli aga. Kars-Antalya arasindaki fark kadar, yanlis yapti nami-diger Hedo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt