- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.269
- 2.968
FT'dede hata. Sanki bisey olmamis gibi davraniyor. Gomis soyle onemli boyle onemli. Masaya vur arkadas, ozur dile de yoksa esyalarini topla yallah arabistana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT'dede hata. Sanki bisey olmamis gibi davraniyor. Gomis soyle onemli boyle onemli. Masaya vur arkadas, ozur dile de yoksa esyalarini topla yallah arabistana.
Biz kaybetmedik ki kazanalim . Bu surecte beni tek rahatsiz eden sey sanki kulup ile gomis karsilikli hataliymis gibi gosterilmesi
Gomis halt yemis , o duzeltecek ,cocuk yuvasi mi burasi , profesyonel bir isyeri artik kulupler
Yedek bırakarak bir yere varamayız satmıyorsak.Biz kaybetmedik ki kazanalim . Bu surecte beni tek rahatsiz eden sey sanki kulup ile gomis karsilikli hataliymis gibi gosterilmesi
Gomis halt yemis , o duzeltecek ,cocuk yuvasi mi burasi , profesyonel bir isyeri artik kulupler
Kulagima kulupten su sekilde bir bilgi geldi , teyid etmedim ama mantikli duruyor
Dursun zamaninda bu adama kulubun verdigine ek olarak aciktan zaten para verilmis , kulup bilancosunda cikisi olmayan , tabiri caizse aciktan ...
Fakat yonetim degisince , bu para artik verilmemeye baslanmis ve konu kuluple gomis arasinda yazili bir durum da olmadigindan , senelik ucreti kendisine gore dusus gosteren gomis , para artisi degil de "hanginiz nasil veriyorsaniz verin , biz boyle konusmamistik" demis
Dogruluguna emin degilim ama secimi kazanacagini kesin goren dursun boyle bir sey yapmissa cok da sasirmam

burda hala burak yılmaza olan kinleri devam eden uyeler mevcut kuyruk acıları hic dinmiyor ama gomisi yalamayı severlerEvet Burak Yılmaz da gol kralıydı ve o 2 sezon da şampiyon olduk. Şaka mısınız anlamadım ki.
Neymiş efendim özür dileyecekmiş, eşşeklik ettim diyecekmiş, ayaklarımıza kapanacakmış. Ne sanıyorsunuz siz kendinizi yahu çocuk musunuz? Bu takım ne sorunlar atlattı aile içinde.
Neyse daha fazla uğraşamayacağım. En yakın zamanda Fatih Terim, Galatasaray takımı, Gomis ve gerçek Galatasaray taraftarı kapakları takacaktır buradaki ucuz nefretcilere.
Evet Burak Yılmaz da gol kralıydı ve o 2 sezon da şampiyon olduk. Şaka mısınız anlamadım ki.
Neymiş efendim özür dileyecekmiş, eşşeklik ettim diyecekmiş, ayaklarımıza kapanacakmış. Ne sanıyorsunuz siz kendinizi yahu çocuk musunuz? Bu takım ne sorunlar atlattı aile içinde.
Neyse daha fazla uğraşamayacağım. En yakın zamanda Fatih Terim, Galatasaray takımı, Gomis ve gerçek Galatasaray taraftarı kapakları takacaktır buradaki ucuz nefretcilere.

Paragöz denmesini anliyorum da oyuna katkısı yok demek nasıl bir kafadır. Bjk maçını izlemedinizmi geçen sezon? Tosici dove dove attırması. Son Göztepe maçında penaltıyı aldırması yetmiyor mu? 5 assist yapmış üstüne.
Asıl komigime giden aynı adamlar Eren oynasın diyor![]()
Burak Yilmaz'i begeniyorsan zaten konusacak bir sey yok zaten asil ilgi alanin NBA avatarindan anladigim kadariyla isabet olmus
Gomis Eren'den kotu diyen yok. Gomis hain oldugu icin Eren oynasin diyoruz.
En iyi oynadigi mac bjk maciydi katiliyorum ama o seviyede cok az mac cikardi, o macta da o kadar iyi degildi ayrica.
Penalti yaptirmak mi oyuna katki? Gol atmaktan farki yok acikcasi penalti yaptirmanin. Oyuna katki yapan santrafor Adebayor'dur.
Sen canli yayinda mi anlatiyon futbolu reisB
Bırak bu safsataları da o dönemde gol kralı oldu mu, şampiyon olduk mu, avrupa'da başarılı olduk mu bunlardan haber ver. Onu da şu anki mevcut isimler transfer etti. Herkes cahil bir siz anlıyorsunuz anasını satayım klavye başından futbol ulemaları.
Yapma renktas. Sezon basinda Tolga denen kazmaya attirdigi goller var sirf o bile yeter. Rakip oyuncuyu oyundan attirmak ta onemli.Burak Yilmaz'i begeniyorsan zaten konusacak bir sey yok zaten asil ilgi alanin NBA avatarindan anladigim kadariyla isabet olmus
Gomis Eren'den kotu diyen yok. Gomis hain oldugu icin Eren oynasin diyoruz.
En iyi oynadigi mac bjk maciydi katiliyorum ama o seviyede cok az mac cikardi, o macta da o kadar iyi degildi ayrica.
Penalti yaptirmak mi oyuna katki? Gol atmaktan farki yok acikcasi penalti yaptirmanin. Oyuna katki yapan santrafor Adebayor'dur.
Yav he he.Bazi arkadaslar kupa manyaga olmus. Eren oynasin banane kupada istemiyorum 6. bitirelim ama bize boyle saygisizlik terbiyesizlik yapan herife tahamul gostermemek lazim. Sokmusum kupasina.
Gokhan , duzgun bir tartisma yurutulebilmesi adina uslubunu biraz yumusatir misin
Forumda karsilikli saldirilara son vermeye gayret ediyorken yapmayin bunlari