#18 Bafétimbi Gomis

B

Bırak bu safsataları da o dönemde gol kralı oldu mu, şampiyon olduk mu, avrupa'da başarılı olduk mu bunlardan haber ver. Onu da şu anki mevcut isimler transfer etti. Herkes cahil bir siz anlıyorsunuz anasını satayım klavye başından futbol ulemaları.

Evet, evet, evet.

Sayesinde sampiyon olmadik ama, sayesinde Avrupa'da basarili olmadigimiz gibi.

Her neyse, santraforun isi gol atmaksa Gomis en ala santrafor tabii.

Lan hoop maça 3-4 saat kaldı bir baktınız 11 oynadığı hatırlatim dedim Bazı şeylerin yeri ve zamanı vardır Maç moduna girmeliyiz artık 2 rakibimiz de bizden çok düşük ve yapılacak 2-3transfer ile psikolojik üstünlüğü de elimize alacağız. Hadi bırakın gomis i onu bunu maça konsantre olun

Bana kalsa eren i severim ama onu da gomisi de oynatmam

Ersun un bir ara milli takimda uygulatmaya calistigi , o donemki tekke tuncay gokdeniz li tam santrforsuz ama suratli adamlarla bir kadro olustururum

Onyekuru , mugdat , iyilesince rodrigues , sinan gibi ..

Yapma renktas. Sezon basinda Tolga denen kazmaya attirdigi goller var sirf o bile yeter. Rakip oyuncuyu oyundan attirmak ta onemli.

Ha gidersede fazla uzulmem Drogbalar Jardeller geldi gecti ama kalırsada arkasında dururum /pause

Yani stoperleri cekerek alan aciyor ama bunu Burak da yapiyordu, herhangi bir Super Lig santraforu yapabilmeli zaten. Benim icin onemli olan set oyununda kapali savunmaya karsi.

Ben de soyledim giydigi formadan dolayi destekleyecegim ama barismazsak ve inatla kalir taraftara oynarsa cok iyi performans gostermez diye dusunuyorum. Hal boyle olunca muhtemelen kesik yer, onu soyluyorum.

Yoksa ben de isterim satilamiyorsa kalsin barisalim ve oynasin. Elimizdeki en kaliteli santrafor hainligine ragmen kendisi cunku. Ama barismak icin bir seyler yapmali.

Dangalagim bisey sorduk ömere sen ne sey gibi cikiyorsun ortaya? Birakta surda bisey konusalim.

Boş bir romantizm. Galatasaray şampiyonluktan düştüğü an taraftarda isyan başlar. Süper Kupa gibi bomboş bir kupada bile herkes üzülüyor, Terim bile 3 maçla siliniyor bu takımda. Biz Fenerbahçe veya Beşiktaş falan değiliz öyle kupasızlık romantizmi yapalım.
Anlamiyorsunuz iste bu isyan kupayi veya o penaltiyi kacirdi diye degil. Kupayi biryerlerine soksun Ramizciler fakat Gomisin o butun macdaki tavri hos muydu sence veya normalmiydi?
Ben boyle bir herifi napiyim veya gormezden mi geleyim? Gelemem hic kusura bakmasin. Bu kulube ve taraftara bu saygisizlik yapilmaz.
Gomis gecen sene 29 gol atti, bu sene kac tane atar ? 29 tane atamaz hayatda yine atsa atsa 15 felan atar bu sezon. Galatasaray Gomissizde kupa kaldirir bu kulub ne rezil kadrolarla sampiyon oldu unutmayin. O yuzden Gomis affedersin seyimde bile degil, Gomis kim?

1952292_620x410.jpg
1954500_620x410.jpg
Dj3l9RCX0AAEbwz

Dangalagim bisey sorduk ömere sen ne sey gibi cikiyorsun ortaya? Birakta surda bisey konusalim.

Anlamiyorsunuz iste bu isyan kupayi veya o penaltiyi kacirdi diye degil. Kupayi biryerlerine soksun Ramizciler fakat Gomisin o butun macdaki tavri hos muydu sence veya normalmiydi?
Ben boyle bir herifi napiyim veya gormezden mi geleyim? Gelemem hic kusura bakmasin. Bu kulube ve taraftara bu saygisizlik yapilmaz.
Gomis gecen sene 29 gol atti, bu sene kac tane atar ? 29 tane atamaz hayatda yine atsa atsa 15 felan atar bu sezon. Galatasaray Gomissizde kupa kaldirir bu kulub ne rezil kadrolarla sampiyon oldu unutmayin. O yuzden Gomis affedersin seyimde bile degil, Gomis kim?
Yav ben o gün neler yapılması gerektiğini kendi adıma yazdım zaten. Çıkıp hoca veya başkanla birlikte açıklama yapacaktı.

Penaltıyı kaçırdıktan sonra gülmesine bir şey demem geçen sene de gol kaçırınca aynı tepkiyi veriyordu zaten. Benim taktığım nokta maç sonundaki sohbetindeki tavrıydı. Maç içerisinde ise maçı sattığına falan katılamam ve ağır bir itham bence. Çünkü bunu yaptığında sadece bize veya yönetime yanlış yapmış olmuyor. Gününün, senesinin büyük kısmını birlikte geçirdiği adamlara da yanlış yapmış oluyor. Böyle bir şey olsa bizden önce orada kopma yaşanırdı zaten.

Zam almasa bile zaten çok kazanıyor. Şu an satamayacaksak kaybetme lüksümüz yok. Çıkıp golünü atar, maç sonu çok çalışacağım diye konuşur biter gider. Şu an sosyal medyadan bomboş attığı storylerden daha etkileyici olanı bu olur. Çünkü insanların gözünde onların pek samimiyeti kalmadı.

Evet daha iyisini belki bulursun ama şu an yollayamayacak gibi göründüğümüz için adamı da kaybetmemek gerek. Her başarımızdan sonra kendi topuğumuza sıkma huyumuzdan vazgeçmemiz gerekiyor. Ayrıca herkes hata yapabilir. Terim de çoğumuza göre hata yapmıştı ancak geldi ve yine gönüllerde yer edindi.

Mevzu gol atmaksa Burak Yilmaz da gol atiyordu

Kosarak alan aciyor falan diyeceksin bunu Burak Yilmaz cok daha iyi yapiyordu keza daha iyi sprinter

Top suremez, adam gecemez, uzaktan sut cekemez, kafa golu atamaz, top indiremez, sirti donuk tek top yapamaz, pas oyununda istasyon degil, geriye gelip top alarak oyun kuramaz, hucum yonu degistiremez, yaninda oynayanlari iyilestiremez

E bu adam neye yariyor

Gol atiyor hayvan gibi fizigi var

Sirf boyle bir forvetimiz var diye hem ayagimizda zor top tutuyoruz, hem de set oyununda verimli degiliz

Adebayor - Gomis takasiyla ligi 1 ay erken bitirirdik

Geçen sene Bjk deplasmanından sonra aynı şeyi demiştim çok statik oynuyor

Bazı maçlarda hakkını vereyim iyi duvar oldu,alan açtı ama sürekliliği yok

Mesela Sinan'ın golünde iki savunma oyuncusu Gomis'i tutarken arkadan Sinan golü yazmıştı böyle artıları varda formsuz olduğunda hiç ama hiç çekilmiyor

Özellikle deplasmanlarda o duvar olma mevzularını beceremiyor,baskı altında takımın en kritik sürecinde ne kadar bocaladığı da ortada

O penaltılardan birini arasaydık ve şampiyonluk kaçsaydı acaba bugün savunanlar aynı şekilde savunurmuydu orası soru işareti tabi ki

Her anlamda çok kritik bir sezondaki şampiyonluğun mimarı, nankörlüğün alemi yok.

Dünyanın her yerinde çok iyi bir performanstan sonra zam talebi olabilir doğal bir durum.

Ama böyle bir şeyi kaosa çevirmek sorun yaratmaktan ve kuşları mutlu etmekten başka hiç bir işe yaramaz.

Aile içindeki bir durum aile içinde çözülecektir, buna inanıyorum.
Ooohhh aslan renkdasim benim helal

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidecekse üzülmem ama acil forvet lazım.

Eren kim MK!

Eren 2 maçtır gol atıyor özgüveni kaybolmasın diye hoca doğal olarak kesmedi. Bugün süre alır Gomis. 11 gün kalmış transfer döneminin bitmesine 10 milyon üstü teklif olmazsa satmaz kimse. Oda zor gibi kalır yani bugün yedek olmasını transfere yormayın.

Eren bugünde atarsa haftaya yine Gomis yedek olur bu işler böyle

Bu sene ki sarkisi ido-bileklerime kadar acıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt