#18 Bafétimbi Gomis

Bence fena değildi tamam en iyi halinde değil de o laubali halide yoktu

Belini döndürene kadar mevsim değişiyor.

Sevmiyorum böyle forveti keşke gitse

İstekli bir görüntüsü vardı.

Ama inanılmaz hantal görünüyor maalesef. Zaten genel olarak böyle bir herif ama yaş ile birlikte gelen fiziksel yıpranma da eklenince aşırı ağır birine döndü. Kalacaksa yine belli sayıda golü bulur ama satabilecek durumda isek farklı bir forvet ile yola çıkmaya hayır demem şahsen.

Bence o bitse de gitsek Gomis gidip yerine bir çoğumuzun performansını beğenerek izlediği Gomis geri gelmeye başladı.

Profesyonelce işini yapsın. Parasıyla değilmi sonuçta?

Medya ve biz taraftar olarak çok yıprattık en iyi oyuncumuzu inş zararlı çıkmayız

Cl de ayağına top değdirmez şu haliyle

Benim için CL de başarı çok kıstas değil ama orayı kıstas alan bazı arkadaşlar var lafım onlara

Cl de ayağına top değdirmez şu haliyle

Benim için CL de başarı çok kıstas değil ama orayı kıstas alan bazı arkadaşlar var lafım onlara

Nasıl yani, bu adama göztepeye, erzuruma gol atsın diye mi 4-5 milyon Avro para veriyoruz yaw. Tabi ki Şampiyonlar ligi kıstas alınacak.

Çöp ligi mi kıstas kabul edelim

Nasıl yani, bu adama göztepeye, erzuruma gol atsın diye mi 4-5 milyon Avro para veriyoruz yaw. Tabi ki Şampiyonlar ligi kıstas alınacak.

Çöp ligi mi kıstas kabul edelim

1 ve 2. torba takımları hayvani fark aramızda ben şimdiden psikolojimi hazırladım başarısızlığa o bakımdan diyorum

Keşke başarılı olsak da,polyanna oynamaya gerek yok bence

Eskisi kadar güçlenmezse ayağına top değmeyecek CL de

Ağır zaten güçlü olması şart

Anca rakip topçularla dövüştü zaten ilk geldiği gomisten çok uzakta git diyoruz gitmiyor oyna diyoruz trip atıyor.

Adam olduysan falaka cezan bitti.
Artık Aleynayı çaldırmaya başla.
Sensiz olmaz...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt