#18 Bafétimbi Gomis

gomis, terim ve yönetimden başkan dahil gitmesine sebep olan kişiler toplanıp bir oturum yapılmalı

İyi ki gitti. Yönetimin mal olması bunun da karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Zam istemek hakkıysa, Galatasaray da imzaladığı sözleşmeye uymasını bekledi sadece bu da takımın hakkıydı, kendisi ise gayet huzursuzluk çıkardı ve nazire yaparcasına hareketlerde bulundu buna kimsenin hakkı yok.
falcao'da monaco'nun verdiği sözleşmeye uymuyor.huzursuzluk çıkarıyor monaco'da neden istiyoruz?.gomis hangi hareketlerde bulundu?başka takımın yöneticisi ile foto çekilip başka takımların paylaşımlarını mı beğendi falcao gibi?.gomis'e paragöz karaktersiz deyip falcao için gelsin karakterli topçu çok seviyoruz demek çelişkidir.karakter sadece bize yapılınca olan bir şey değildir.gomis buraya para için gelmişti masilya'dan bunu herkes biliyordu. hep olduğu gibi parayı seven bir profesyoneldi .bize gelirken nasıl sevindiysek giderken küfür etmek bizim yüzsüzlüğümüz.

Son düzenleme:
falcao'da monaco'nun verdiği sözleşmeye uymuyor.huzursuzluk çıkarıyor monaco'da neden istiyoruz?.gomis hangi hareketlerde bulundu?başka takımın yöneticisi ile foto çekilip başka takımların paylaşımlarını mı beğendi falcao gibi?.gomis'e paragöz karaktersiz deyip falcao için gelsin karakterli topçu çok seviyoruz demek çelişkidir.karakter sadece bize yapılınca olan bir şey değildir.gomis buraya para için gelmişti masilya'dan bunu herkes biliyordu. hep olduğu gibi parayı seven bir profesyoneldi .bize gelirken nasıl sevindiysek giderken küfür etmek bizim yüzsüzlüğümüz.
Monaco Falcao'ya ayrılabileceğini söylediği için takım aradı adam haliyle biz Gomis'e böyle bir şey söylemedik, sorduğun tüm sorular bağımsız kalıyor haliyle. Parayı tercih edebilir normal olarak ama parayı sevmesi verdiği sözler ve imzaladığı sözleşmeyi çiğneyebileceği anlamına gelmiyor yüzsüzlük ararsan burada bulabilirsin.

Monaco Falcao'ya ayrılabileceğini söylediği için takım aradı adam haliyle biz Gomis'e böyle bir şey söylemedik, sorduğun tüm sorular bağımsız kalıyor haliyle. Parayı tercih edebilir normal olarak ama parayı sevmesi verdiği sözler ve imzaladığı sözleşmeyi çiğneyebileceği anlamına gelmiyor yüzsüzlük ararsan burada bulabilirsin.
gomis'te zam talebini belirteli 3 ay olmuştu trasnfer sezonunn başında belirtmişti..sadece zam değildi ya zam yapın yada sözleşmemi uzatın dedi.oyuncunun buna her türlü hakkı var.feghouli 4,5,belhanda 4 alırken gomis 3,5 alamaz!.monaco' karar değiştirdi, karar değiştirmese bile transfer bitmeden falcao'nun mesajlar beğenip,yönetici ile fotoğraf çektirmesi karaktersizliktir bu durum adama kulüp bulun dendi ile açıklanamaz.monaco imzayı attımı ki fotoğraf çekiliyor başka bir yönetici ile?.yok.falcao'ya kulüp vazgeçiyoruz sözleşmene bağlı kal dediyse kalacak yok ben kulüple anlaştım felan demeye hakkı yok.gomisin yoksa falcao'nun yok.gomise yüzsüz deyip falcao'ya karakterli topçu abi denemez!.

gomis'te zam talebini belirteli 3 ay olmuştu trasnfer sezonunn başında belirtmişti..sadece zam değildi ya zam yapın yada sözleşmemi uzatın dedi.oyuncunun buna her türlü hakkı var.feghouli 4,5,belhanda 4 alırken gomis 3,5 alamaz!.monaco' karar değiştirdi karar değiştirmese bile transfer bitmeden falcao'nun mesajlar beğenip,yönetici ile fotoğraf çektirmesi karaktersizliktir bu durum adama kulüp bulun dendi ile açıklanamaz.monaco imzayı attımı ki fotoğraf çekiliyor başka bir yönetici ile?.yok.falcao'ya kulüp vazgeçiyoruz sözleşmene bağlı kal dediyse kalacak yok ben kulüple anlaştım felan demeye hakkı yok.gomisin yoksa falcao'nun yok.gomise yüszüz deyip falcao'ya karakterli topçu abi denemez!.
Kim dedi ki?

genel algıdan bahsediyorum.falcao bizi çok seviyor karakterli topçu bizim için kulübe rest çekti ne kadar güzel felan diyen insanlar var hep.bugün monaco'ya yapan yarın bize yapar.
Öyle bir fırsatı olmaz zaten 33 yaşında gelse kötü geçen sezondan sonra herkes gitsin diye bakar da neyse evet fırsatı olsa yapabilir de bu Gomis'in karaktersiz olduğu gerçeğini mi değiştiriyor onu anlamadım.

Öyle bir fırsatı olmaz zaten 33 yaşında gelse kötü geçen sezondan sonra herkes gitsin diye bakar da neyse evet fırsatı olsa yapabilir de bu Gomis'in karaktersiz olduğu gerçeğini mi değiştiriyor onu anlamadım.
asla gomis'in karaktersiz olduğuna inanmadım.hep yönetim tarafından basına atılan haberler yüzünden bu duruma düştü gomis sesini çıkarmadı.aynı şeyi 18 lik ozan kabak için'de yönetim tarafından haberler pompalandı.ozan zam istiyor,sözleşme imzalamıyor felan diye..gomis'i bana anlatın diyen abdürrahim gomis türkiye'ye gelince sarmaş dolaş sarılırken fotoları gördük 3 ay önce hepsi palavra.hoca ozan gitmeyecek dedi 1 hafta sonra yolladı bu yönetim.sonra fatih hoca'nın onay verdiği haberleri basına pompalandı.

diagne falcao zaten hayır için oynayacak

şovmen dediğin adam saha içinde dışında en aklı başında klas adamlardan biridir

Terim de dedi aptür de para sorunu yaşandığını. Paragözün tekiydi. Hayır için oynamaz zaten böyle şova gerek yok zira takımın en fazla kazanan topçusuydu o zaman.

oyuncularımızın hepsi evliya bir tek gomis sinsi idi

tarihte onlarca oyuncu olmuştur para isteyen zam isteyen

mesele bunu yönetmek zaten ama kafaya koymuştu hoca ve yalakası abdür ve gönderdiler

Terim de dedi aptür de para sorunu yaşandığını. Paragözün tekiydi. Hayır için oynamaz zaten böyle şova gerek yok zira takımın en fazla kazanan topçusuydu o zaman.

Gomis’e vermediğimiz parayı Falcao’ya vermek için g.tümüzü yırtıyoruz, arada da 13 milyona Diagne’yi aldık bide böyle düşün..

Bu adamın preslerine öyle bir alışmıştım ki diğer forvetleri izlemek gözüme garip geliyor özellikle bizimkileri adam basmadık yer bırakmıyordu Ne bilim oyun yapımıza uygun değildi büyük maçlarda yok oluyordu (bazen iyi oynadığı maçlarda vardı) Deplasmanlarda pek iyi olmasa da Forvetti adam anasını satayım geldi mi atıyordu Ben daha iyisi gelecek diye gitsin demiştim ama olaylar... Gözlerimizin pası silinmişti uzun süre sonra Anlıyonuz mu beni

Bir de bu olay vardı yalanlanmıştı ama yaşanan süreci düşündüğümüzde doğruymuş demek

Geri
Üst Alt