Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sıkıntı o zaten, futbol bu, buna rağmen böyle bir şey düşünen bir insan, daha ciddi bir konuyu ve olayı baz alıp neler yapar düşünmek istemiyorum doğrusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu şu forumda biraz okuduğunu anlayanların sayısı çoğalsa aslında tartışmalar bayağa azalacak. Hiç bir yorumda söz verilmiş alsın denmedi. Söz verilmiş ise bunu dile getirmesine fazla şaşırmamak lazım dendi. Örnek olarak Selcuğu vermen zaten başlı başına sıkıntı.Bu forumda çok adamına göre yorum yapan var. Şu gomisin yaptığını Selçuk yapıp zam isterim dese kupadada penaltıyı kaçırsaydı uyku uyumadan selçuğu eleştirecek adamlar türerdi.Ama gomis olunca adama söz verilmiş alsın deniyor. Yav bu herif zaten geçen sene 6.5 milyon euro aldı hala neyin zammını istiyor kulüp parasızlıktan transfer yapamıyor herif menajeri e zam açıklaması yaptırıyor. Adam resmen takımın içini oynuyor. 3-5 gün sonra garry filanda başlat zam istemeye ondan sonra seyir eyle.
Evet var ama hep atlanan bir konu var. Selçuk mesela oynadığı ilk sezon sonrası göklere çıkarıldı. İkinci sezon yavaş yavaş düşmeye başlayınca sızlanmalar başladı ama savunmaya devam edildi ve bu kitle bayağa büyüktü.Abi adam hakli ama ya , selcuk yasin arda olunca "dibine kadar hakli olarak" icinden geciyoruz , drogba sneijder gomis olunca bir kayirma ..
Var bu yani yalan degil
Bu forumda çok adamına göre yorum yapan var. Şu gomisin yaptığını Selçuk yapıp zam isterim dese kupadada penaltıyı kaçırsaydı uyku uyumadan selçuğu eleştirecek adamlar türerdi.Ama gomis olunca adama söz verilmiş alsın deniyor. Yav bu herif zaten geçen sene 6.5 milyon euro aldı hala neyin zammını istiyor kulüp parasızlıktan transfer yapamıyor herif menajeri e zam açıklaması yaptırıyor. Adam resmen takımın içini oynuyor. 3-5 gün sonra garry filanda başlat zam istemeye ondan sonra seyir eyle.
3 ay geçti gittin sordun dimi bizim iş noldu diye? Teşekkürler baska sorum yok.Calistigim is yerinde ise basladigimda bana Sözlü olarak seni 3 ay sonra farkli bir bölüme almayi düsünüyoruz dediler,3 ay gecti benim is noldu dedim kontratinda bu bölüm de calisacaksin yaziyor ve bölüm patronlarin senden memnun yani kaliyorsun dediler dogal olarak
Yapilan sözlesmeler uygulanir verilen sözler degil