#18 Bafétimbi Gomis

Sıkıntı o zaten, futbol bu, buna rağmen böyle bir şey düşünen bir insan, daha ciddi bir konuyu ve olayı baz alıp neler yapar düşünmek istemiyorum doğrusu.

O kisi gibi dusunmuyorum ama senin gibi de dusundugumu soyleyemem

Bu olayda kasit olup olmadigini bir tek kendisi bilir . Fakat eger varsa , tamam katli vacip diyecek degiliz ama "futbol bu yaaa" basitliginde de goremem

O zaman benim ağzım açık kalır doğrusu Sinan. Çünkü futbol bu, bu kadar abartmayın fikrini en şiddetli savunan kişilerden biri sen idin bugüne kadar. Şartlar böyle düşünmeni gerektiriyor diyecek isen bunu senin özelinde argüman olarak kabul edemem, çünkü yine senin savunduğun bir fikri karşı argüman olarak ortaya koymam gerekir bu durum da, sabote ettiğini ispat edebilir misiniz?

Herkes bu konuda kendi hükmünü verecek. Ben de şahsen yaşanan süreçten, tavırlarından çok rahatsızım, bu para mevzuları konuşulmaya başladığı ilk an yazdım artık tat vermez yol verilmeli diye, ama gel gelelim şu an bu adam kendi gitmek istemediği sürece hiç bir şey yapamayız. Ceza bile kesemezsin, ne diyeceksin penaltı kaçırdın o yüzden mi ceza kesiyorum diyeceksin.

Hic bir sey yapamazsin . Yapmaman gereken sey bu belhanda gomis feg gibi afrikali oyuncu almamakti

Linnes gibi adam sana asla bu dusunceyi hissettirmez , sneijder de umursamazdi rvp dibiydi , adam fb nin icini bosaltti , her laf denir ama su pozisyonu bilerek atmadi diye suphe olusur mu , asla

Git ingiliz al , balkanlardan al , kuzey avrupali al

Caresizsen asyali al , amerikali al , italyan yunan al

Ama misirli cezayirli somalili vs alma alma alma

Bu adamlar boyle iste . Kac takim kac oyuncuda daha bunu yasayip anlayacak bilmiyorum

Penaltıların peşini bırak demiştik yineliyoruz
Screenshot_20180806-120203_1.webp

İstatistik bilimi penaltıyı bilerek kaçırmadığını beceriksiz olduğunu bize sunuyor.

Katılıyorum, üstelik genel olarak uyruktan bağımsız. Bu paralar bizim üzerimize örttüğümüz yorgandan fersah fersah fazla, değil ayaklarımızın dışarda kalması bütün vücudumuz yorganın dışında kalıyor.

Ama ben mesela aynı zamanda mesela senin ve Uğur'un savunduğu küçülmeye de karşıyım. Siz mesela katkısı çok sınırlı olacak adamları ucuz diye istiyor sunuz. Benim düşüncem çözüm küçülme değil doğru yapılanma. Alt yapı ile ve misal Henry gibi potansiyel vaad eden oyuncular ile. Tabii Henry gibi oyuncuları keşfedilmemiş hali ile bulmak daha da önemli.

Her turlusunu kaciriyor

Akhisar maci ustten aut
Bjk maci ust direk
Konya maci sola vurus kaleci
Akhisar kupa saga vurus kaleci

Bu forumda çok adamına göre yorum yapan var. Şu gomisin yaptığını Selçuk yapıp zam isterim dese kupadada penaltıyı kaçırsaydı uyku uyumadan selçuğu eleştirecek adamlar türerdi.Ama gomis olunca adama söz verilmiş alsın deniyor. Yav bu herif zaten geçen sene 6.5 milyon euro aldı hala neyin zammını istiyor kulüp parasızlıktan transfer yapamıyor herif menajeri e zam açıklaması yaptırıyor. Adam resmen takımın içini oynuyor. 3-5 gün sonra garry filanda başlat zam istemeye ondan sonra seyir eyle.

Ben kuculme konusunda son CL rakamlarini gorunce biraz fikrimi yumusattim gecen seneden baslayarak

Ama kuculmeyi halen su sekilde destekliyorum bir yonden , rakiplerin de kuculmek zorunda .. bu yuzden rekabette geride kalmaman mumkun kuculsen de

Bu forumda çok adamına göre yorum yapan var. Şu gomisin yaptığını Selçuk yapıp zam isterim dese kupadada penaltıyı kaçırsaydı uyku uyumadan selçuğu eleştirecek adamlar türerdi.Ama gomis olunca adama söz verilmiş alsın deniyor. Yav bu herif zaten geçen sene 6.5 milyon euro aldı hala neyin zammını istiyor kulüp parasızlıktan transfer yapamıyor herif menajeri e zam açıklaması yaptırıyor. Adam resmen takımın içini oynuyor. 3-5 gün sonra garry filanda başlat zam istemeye ondan sonra seyir eyle.
Yahu şu forumda biraz okuduğunu anlayanların sayısı çoğalsa aslında tartışmalar bayağa azalacak. Hiç bir yorumda söz verilmiş alsın denmedi. Söz verilmiş ise bunu dile getirmesine fazla şaşırmamak lazım dendi. Örnek olarak Selcuğu vermen zaten başlı başına sıkıntı.

Abi adam hakli ama ya , selcuk yasin arda olunca "dibine kadar hakli olarak" icinden geciyoruz , drogba sneijder gomis olunca bir kayirma ..

Var bu yani yalan degil

Abi adam hakli ama ya , selcuk yasin arda olunca "dibine kadar hakli olarak" icinden geciyoruz , drogba sneijder gomis olunca bir kayirma ..

Var bu yani yalan degil
Evet var ama hep atlanan bir konu var. Selçuk mesela oynadığı ilk sezon sonrası göklere çıkarıldı. İkinci sezon yavaş yavaş düşmeye başlayınca sızlanmalar başladı ama savunmaya devam edildi ve bu kitle bayağa büyüktü.

Yine Arda konusu. İlk oynadığı dönem sonrası verilen değer ile bu değeri zaman ile yerle bir etmesi.

Atlanılan nokta bu işte, bir birikim sonrası olan tepkilerin, henüz başında olan bir olay ile karşılaştırılması. Oysa görüyoruz bu duruma verilen tepkiler de az buz değil. Keza yine Drogba, az tepki görmedi o mevzular olurken.

Mevzu Gomis'in kotu oynayarak sabote etmesi degil. Ben dun sabote etmek icin kotu oynadigini falan dusunmuyorum. Ortalama oyunu bu zaten bu adamin. Gol atsa kral olurdu sadece. Burada gelip bize laf sokuyor olurdunuz. Gol atmayinca hicbir bok yapmadigi goze batiyor iste.

Mevzu o penaltidan sonra siritmasi, dakikalarca gulmesidir. Bunun aciklanabilir bir yani yoktur.

Bu adamin medyayi ne kadar yakindan takip ettigini ve imajini ne kadar onemsedigini biliyoruz. Surekli hayir isleri pesinde kosmasi falan hep bu yuzdenmis. Taraftari tarafina alip kuluplerden zam talep ediyor. Biz bu ayaklari yemeyiz. Sezon ortasinda bir haber yapildi diye hemen cikip para olayini yalanlamis, hatta gol sevinci haline getirmisti. Simdiki sessizligi ve menajerinin aciklamalari ise her seyi onaylar nitelikte.

Etrafindaki bu zam ve paragozluk dedikodulari varken o penaltiyi kacirdiktan sonra nasil siritabildi anlamiyorum. Hainlik disinda bir aciklamasi yok. Kacirip aglasa/yikilsa yine bununla suclamazdim ama gulmesi bence her seyi kanitlar nitelikte.

Benim icin kirmizi cizgi , bilemeyecegiz ama "tutmuyor musunuz sozunuzu , alin size kupa o zaman" diye dusunup oynamasi veya penaltiyi atmasi

Bu benim kirmizi cizgim . Eger bunu yapti ise bir mac daha yeri yok bu takimda

Ama moral bozuklugu , performans kaybi , bunlarda da hakli bulmasam da asiri agir dusunmem

Çiftlik gibi kulübüz şimdi 2-3 gol atar hemen her şey sineye çekilir

Ardından burada çok bilmiş bazı kişiler meydana çıkıp nerede o Gomis'e sallayanlar derler

Keşke bir mucize olsa da postalasak şu herifi

Ağzın bal yesin (y)

Calistigim is yerinde ise basladigimda bana Sözlü olarak seni 3 ay sonra farkli bir bölüme almayi düsünüyoruz dediler,3 ay gecti benim is noldu dedim kontratinda bu bölüm de calisacaksin yaziyor ve bölüm patronlarin senden memnun yani kaliyorsun dediler dogal olarak

Yapilan sözlesmeler uygulanir verilen sözler degil
3 ay geçti gittin sordun dimi bizim iş noldu diye? Teşekkürler baska sorum yok.

son kullanılan 7 penaltının 4 ünü kaçırmış bir adamda kasıt arıyonuz. illa aranacak bişey varsa penaltılarda olan zayıflığıdır. tekrar kullanmaması gerektiği ikazıdır.
ne aradığınız konusunda bi noktada bulusun bana kalırsa. yanlıs bölgede yanlıs seyler arıyonuz. sonuc olarakta hiçbişe bulamayacaksınız.

Geri
Üst Alt