#18 Bafétimbi Gomis

geçen sene gözümüzde değerin çok yüksekti ama şu son dönemde hem saha içi tavırların hemde saha dışı para istekleriyle gözümüzde değerini sıfırladın gomis. sen gol atınca senin attığın için değil takımım için sevineceğim hatta mümkünse taraftar tepkisini tribündede göstermeli bu tip oyunculara

Taraftar olarak oyle pis bir noktaya geldik ki doyumsuzluk had safhada yiyin tüm oyuncuları yiyin doymayın sakın. Sinan gibi kamillerinde pesinden gidin her sene farklı oyuncular ama senaryo ayni. Sneijder giderse yerini doldururduk kimdi sneijder diyip daha iyi kadro ile anca yarisi kadar asist anca yapabilen belhanda ile boyumuzun ölçüsünü almadık yetmedi çünkü, evet gomis giderse 30 gol atacak adami bulamayız çünkü para yok anliyor musunuz. Öyle gitsin yetini doldururuz romantikliğini bırakın dolduramıyoruz, hiç kimse dolduramiyor beşiktaşa bakabilirsiniz misal.
Yada neyse oyuncuyu itin götüne sokup sokup çıkarın siz, galatasaray taraftarının şımarıklığı çünkü bunu gerektirir. Size haftalardır sakat ayagi yapan tolgalar koca senede 2 gol atan eren gibi forvetler müstehak sonra onlari alanları itin götüne sokarsiniz gerçi meslek olmuş size

Kasımpaşa maçından sonra söylemiştim değişen bir şey yok bu lig de şampiyon olmak istiyorsan forvetlerinle olursun Gomis bir noktaya kadar yeter devre arası forvet transferi orta transferinden bile önemliydi ki Terim boşu boşuna transfer istemez. Sırtı dönük top kullanma noktasında ciddi eksikleri var topu önüne alıp düzeltip verene kadar 6-7 saniye geçiyor rakip tamamen oturuyor forvete dönene kadar o alanı yaratamıyoruz. Son gün Okaka olsaydı muhtemelen rahatlıkla şampiyon olurduk çünkü sırtı dönük oyunda Gomis'den çok daha iyiydi ve deplasman formatına çok daha uygundu. Burada yanlış anlaşılmasın Gomis'i kötülemek için söylemiyorum Gomis hala ligin en iyi forveti hatta A planımızı çok iyi uyguluyor ama her takım da bize karşı önlem aldığı zaman Gomis hiçbir şey yapamaz çünkü yapısı el vermiyor Okaka olsa gençler maçında rakip stoperlerle boğuşup daha rahat alan açabilirdi bize alan açan yedek veya 4-4-2 için as bir forvet gerekiyordu
Gomis kaliteli bir bitirici takım ona pozisyon yaratırsa affetmez fakat Gomis'de ne adam geçme ne de net kafa vuruşu var kesinlikle yanına veya onun yerine net bir forvete ihtiyacımız var geçen senede özellikle deplasmanlarda bunun sıkıntısını çok yaşadık umarım yabancı kontenjanını orta saha yerine forvete harcarlar Gomis'le beraber 4-4-2 oynayabilecek ya da Gomis formsuz olduğu dönemde ilk 11'de sırıtmayacak bir adam gerekiyor

son kullanılan 7 penaltının 4 ünü kaçırmış bir adamda kasıt arıyonuz. illa aranacak bişey varsa penaltılarda olan zayıflığıdır. tekrar kullanmaması gerektiği ikazıdır.
ne aradığınız konusunda bi noktada bulusun bana kalırsa. yanlıs bölgede yanlıs seyler arıyonuz. sonuc olarakta hiçbişe bulamayacaksınız.

Penalti kacirmasina degil, penalti kacirdiktan sonra yaptiklarina laf ediyoruz

Kahkahalara boguldu resmen

Bu gozler daha once nasil agladigini da gordu cunku

İSTERSE 20 TANE PENALTI KAÇIRSIN ÖNEMLİ DEĞİL AMA KUPA KAYBETMİŞKEN YAPTIĞI ŞU HAREKET REZALET ÖTESİ DERHAL GÖNDERİLMELİ
hqdefault.webp

Belhanda'nin yedigi sacma sapan kirmizi kart tan sonra hakli olarak sabote etti diyenlerin simdi gomis'in sahadaki tavirlari,performansi ve penaltilardan sonra kahkaha atmasina ne var bunda futbol da bunlar var gözüyle bakmasi komik

Cok sogudum ben bu heriften, buzzzzzzzzzz gibi... Ne hali varsa gorsun, € 10 M u getirsin nereye giderse gitsin

Hamza çok gaza geliyorsun yav bu olayı hem yönetim hem gomis yalanlamıştı zaten Şimdiki olaylarla bunu bağdaştırmak saçma
haberi yapan kişinin gomis in kasığıyla bi alakası var herhalde. sıkıştığı yeri bu kadar net söylediğine göre.

Zamaninda yalanlandi ama donup bakinca insan muhtemelen dogrudur diyor

Ayrica Gomis'e ligin en iyi santraforu diyenler olmus

Emmanuel ADEBAYOR ligin en iyi santraforudur

Zamaninda yalanlandi ama donup bakinca insan muhtemelen dogrudur diyor

Ayrica Gomis'e ligin en iyi santraforu diyenler olmus

Emmanuel ADEBAYOR ligin en iyi santraforudur
Hamza ben de sen de istemiyoruz Gomis yaşanan tüm bu olaylardan bağımsız.Pivot değil. İndirmeleri yapamıyor maç içinde kayboluyor top dağıtması gerekirken top alıyor sadece Ama yönetimin de gomisinde yalanladığı bir olayı tekrardan gündeme getirererk acaba doğru mu demek art niyet aramaktır.

Hamza ben de sen de istemiyoruz Gomis yaşanan tüm bu olaylardan bağımsız.Pivot değil. İndirmeleri yapamıyor maç içinde kayboluyor top dağıtması gerekirken top alıyor sadece Ama yönetimin de gomisinde yalanladığı bir olayı tekrardan gündeme getirererk acaba doğru mu demek art niyet aramaktır.

Dogru diyorsun ben Gomis'in bu para mevzusundan bagimsiz olarak kalmamasi gerektigini dusunuyordum zaten

Ama FFP ve sattigin kadar al durumu oldugundan satilmamasini anlardim

Fakat geldigimiz noktada satilmamasi buyuk hata olur. Burada cogunlugun savundugunun aksine de takim bitmez Gomis'in gitmesiyle.

Yonetim o haberi sezon icinde takimin sinerjisi bozulmasin diye yalanlamis olabilir. Ya da haber gercekten yalan da olabilir. Yine de son donemde donen bu para ve zam dedikodulari insana "Acaba?" dedirtiyor. Ben zaten dogrudur demiyorum, ama ates olmayan yerden duman cikmaz mantigiyla dogru olma olasiligini da goz onunde bulundurmak gerekir.

Bana oyle geliyor ki Gomis'i yollayamayacagiz ve cok basimiz agriyacak bu yuzden.

O olayda gomis i savunduk . Ne dedik ? Hakki olan parayi istiyor , zamaninda yatirmazsaniz hakkina girersiniz

Ayrica sunu da ekledim , parasi kalmaz ne demek ? Senin gorevin sozlesmede yazan tarihte o odemeyi yapman

O zaman gomis de , ben de nasil odememi zamaninda almiyorsam , maca da zamaninda cikmam dedi , dememis de olabilir ama dediyse bile haklidir

Bugunku olay ise bambaska , kulubun , hele de bugunku yonetimin hic bir kabahatinin olmadigi bir noktada , hem finansal durumumuzu , hem diger arkadaslarinin emegini hice sayarak ayricalik istiyor

Haliyle red yiyince de sahada "madem oyle iste boyle" yapiyor

KRALIN üstüne gtmeyelim
seri şekilde zımbalamaya baslayacaktır.
baslangıc ankaragücü macı olacak

Bizi satanı biz de satalım herkes mutlu olsun. Takımda görmek istemiyorum kendisini maalesef katlanmak durumunda kalırsak protesto etmek yerine etinden sütünden faydalanmaya çalışmalıyız mevcut ekonomik göstergeler doğrultusunda. Hafızamda bir rekortmen değil hain olarak kalacak çıkıp aksini ifade etmediği sürece ki etse bile sahadaki halleri hoş değildi.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizi satanı biz de satalım herkes mutlu olsun. Takımda görmek istemiyorum kendisini maalesef katlanmak durumunda kalırsak protesto etmek yerine etinden sütünden faydalanmaya çalışmalıyız mevcut ekonomik göstergeler doğrultusunda. Hafızamda bir rekortmen değil hain olarak kalacak çıkıp aksini ifade etmediği sürece ki etse bile sahadaki halleri hoş değildi.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Siz tanri parçacığı misiniz ?

Geri
Üst Alt