#18 Bafétimbi Gomis

adam basın açıklaması yapıp "para istiyorum zam istiyorum" falan mı dedi nedir? bu milletteki zam yapılmayınca kötü oynadı bilerek penaltı kaçırdı falan muhabbeti sıktı artık.
Basının Gomis'i kötüleme hareketine tüm taraftar topluca katılmış.

adam basın açıklaması yapıp "para istiyorum zam istiyorum" falan mı dedi nedir? bu milletteki zam yapılmayınca kötü oynadı bilerek penaltı kaçırdı falan muhabbeti sıktı artık.

Gomis benim cok begendigim ve sevdigim bir oyuncuydu

Oynadigi futbola veya kacirdigi penaltiya bir elestirim yok herzaman gününde olacak degil ya

Ama penaltiyi kacirdiktan sonra umursamaz tavirlari,rakip takim oyuncusu ile kahkaha atarak sohbet etmesi bunlar hic hos olmadi

Benim destegimi kaybetti,büyük ihtimal taraftarin genelinde böyledir

gomis geçen sezonda çok kritik penaltıları kaçırdı taraftar olarak arkasında durduk ,bu para muhabbeti dönüyo ne zamandır yönetimden kimse çıkıp yalanlamadı haliyle bizde gerçek olabilceğini düşünüp soğuduk adamdan haklı olarak o yüzden performans-penaltı muhabbeti yapmayın konu başka..

FIFA başkanı olsam para için kim mızmız yapıyorsa veya parayı alıp yatan her oyuncunun lisansını yırtarım.

bu paragözü satmaktan başka çare yok sezon boyu kaprislerini çekemeyiz

Boş boş spor salonunda kuş tüyü ağırlıklarla çalışacağına birazcık penaltı çalış sahada.

Yav adamın menajeri çıkıp açıklama yapıyor ZAM İSTERÜK diye hala basının doldurmasına gelmeyin diye mesaj atıyorsunuz mağarada yaşamayın biraz gündemi takip edin.

Ben bir taraftarım ve olaylara taraftar gözüyle bakarım Gomis 3.5 maaş alıp 2.5 imza parası alıyorken 120 dakika boyunca hiçbir varlık gösterememiş elinde geçen nadir fırsatları da harcamış maç sonunda kendi kaçırdığı penaltıya takımımız kupa kaybettiğinde gayet rahat hiçbir şey olmamış gibi gülebiliyor rakip futbolcuyla birlikte. Bir tarafta da Gomis 'in aldığı maaşın tam dörtle birini alan maç boyunca çabalayan Linnes kupa kaybettiğimiz için ne hale geldiğini gördük hepimiz aslında yaşananlar bu kadar basit

Geçen sene zam talebiyle gündeme geldiğinde Gomis 'e herkesten çok bu takımın taraftarı sahip çıktı
Yine daha sezon başında kendisine ıkrçılık yapıldığında belki de hayatında görmediği desteği gördü taraftarımızdan
Kendisini tüm futbolculardan ayırdık başka sevip ilgi gösterdik

Ama o 6 hazırlık maçında hiçbir şey yapamadığını , menajerinin yaptığı zam açıklamalarını , resmi bir kupa maçında Eren 'in yaptığı kadar katkı yapamadığını , arkadaşlarıyla birlikte getirdiği 120 dakikanın sonunda son penaltıyı kaçırmasının hiçbir önemi yokmuş her şey gayet normalmiş gibi rakibini yanına alıp gülüp sohbet edebiliyor

Yazık gerçekten sadece 1 ay içerisinde Gomis 'e olan bakış açım tamamen değişti bu saatten sonra inşallah Gomis satılır diye bekliyorum işler daha kötüye gitmeden ...

25 gol falan atar yine medya oyuncuyu yedirtmeye çalışıyor Fatih hoca izin vermez

Dj_hxF0WsAIoIbr

Dj_hxxfW0AA3UNw

Hayırdır Gomis seni isteyen çıkmadı mı yoksa ??

Taraftara oynamaya başlamış zamcıktı bey bir kısım arkadaşlarımızın görüşleri değişebilir ancak menajerine o açıklamayı yaptırtmayacaktın zamcıktı bey.

Taraftara oynamasın boşuna, takım için oynasın dedik paragözlük yaptı. İstemez. Satılsın.

Aylardır medya bunun üzerinden kulübü baltaliyor. Taraftar bir inanmadı iki inanmadı ama aylardır.
Kimse de çıkıp yalan demedi.

Adam gibi resmi site üzerinden iddiaları yalanlayacakti. Milli takımın prim mevzusunda karıştığı gibi GS de bu mevzuyla karıştı resmen.

Bu adam istediğini alamazsa,potansiyel bir tehlikedir. Takımı da bozar, oynadığı her maç -1 demek. Biri şuraları okuyup Gomis'e " Sen genç yetenek değilsin,aman aman elit bir forvette değilsin. Adam geçemez,baskı altında iyi oynayamayan bir forvetsin ve en önemlisi aldığın bu parayı Avrupa'da hiç bir kulüp vermez" demeli.

Özellikle 4 5 gündür taraftara oynadığı çok belli zam olayları da doğru olabilir ama medya çok üstüne gidiyor bu olayın geçen sene babel talisca atibada zam istedi bjkden duyduk mu yok? Aynısını sneijder meloya da yaptı bu iğrenç basın. Gaza gelip 29 gol atan adamı harcamaya gerek yok.geçen sene ostersund maçında da rezildi. Yaşı ilerledi iki üç haftaya form tutar. Yerine yedeğimiz olsa kafamız rahat ederdi orası ayrı.

Geri
Üst Alt