Yönetim basiretsizliği elbette var onu hep söyledik zaten. Ancak eğer takım 6. ve 4. oluyorsa burada büyük eleştiri her zaman takımın kaptanı ve en çok maaş alan yıldız ismine kesilir. Nasıl ki başarıda en önce yıldız isimler söyleniyorsa başarısızlık olursa da bunlar söylenir. Bu dünyanın her yerinde böyle.
Sneijder Hamzaoğlu'nun yollanmasında baş aktördü. Bunu da kovulmasının ertesindeki Atletico maçı sonundaki röportajından anlayabliriz rahatlıkla.
Adam sırf sözleşme almak için her transfer dönemi farklı takımlara ismi yazıldı. Bu ister kendisinin suçu,ister menajerinin. Sonuçta bunu da başardı.
Sonuçta bu konu artık geride kaldı. Benim Sneijder'le falan derdim de yok. Ben sadece birine yüklenip,diğerine susanlara kzıyorum. Neyse ki başımızda Terim gibi biri var. O bu konuyu en çabuk şekilde çözecektir.
Yahu Onur inkar ediyorsun ama Sneijdere takik oldugun su mesajindan belli.
Hamzayi Sneijder degil Hamza´nin kendisi gönderdi, lütfen su adama haksizlik edildi gibi göstermeye calisip durmayin.
Takim bangir bangir eksigiz diye bagiriyordu, gerekli takviyeleri yapmayi birak taraftarlar ile dalga gecercesine aciklamalar yapti.
Yönetim basiretsizligi elbette var cümlesini o kadar kolay gecistirip arkasina takimin kaptanina ve en cok maas alan oyuncusuna kesilir diyorsun.
Yahu bir oyuncunun tek basina basari getirdigi nerede görülmüs?
Basarida en önce yildiz isimler söyleniyor, cünkü genel olarak basariyi getiren ekstra faktörler oluyorlar.
Ayni mesela Hamza ile sampiyon oldugumuz sezon oldugu gibi Sneijder ve Muslera performanslari.
Adnanin da söyledigi gibi, kulüp baskani gelip bana fikir danisiyor ise kimse beni bu yüzden suclayamaz.
Örnek verdigin o Ibiza´da alem yapiyor idi diye yazman bile bu ise ne göz ile baktigini gösteriyor.
Adami kadro disi birakiyorlar, ne yapsa idi yalvarmasi falan mi gerekiyordu?
Cagirdiklari an kalkti geldi ama geldiginde adami kadroya dahi almadilar.
Bu bile o sürecte cagirilmadigini kanitliyor.
Bir oyuncunun farkli takimlar ile adinin gecmesi kadar dogal bir sey yok yahu.
Bugün en degerli oyuncularimizin basinda gelen Rodriguezin ismi bile kimler ile yazildi ve bildigim kadari ile Rodriguez de bir dönem zam istiyordu.
Evet sen duygusal bakmiyorsun ama Sneijder ile ilgili yasanan sürecin önemli faktörlerini sirf Sneijdere yüklenmek icin basitce gecistiriyorsun.
Iki sene bu takimin basarili olamamasinin suclusu Sneijder degildir, Yönetim ve sampiyon olunan sezon sonrasi gerekli takviyeleri yaptiramayan Hamzadir bunun suclusu.
O sezon yapilmayan takviyeler sadece iki senemize de mal olmadi, gecen sezon basinda bir ton para harcamamiza sebep oldu.
Eger o sezon gerekli takviyeler yapilsa idi ne iki senemiz heba olur idi, ne de gecen sezon basinda bu kadar cok para harcamak zorunda kalmaz idik.