Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Tez elden defedilmeli ve kulubun seref ve sani bir paragoz ugruna heba edilmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 golu var yine EZ
30 golu var yine EZ
Oyle birsey olursa ara beniArabistan da şovuna devam edecek inş![]()
Senin ile öpüşüp vedalaşmadan gitmem diyormuş.Satıldı mı bu arkadaş
Elımı opsun ama gsye yaptıgını affedememSenin ile öpüşüp vedalaşmadan gitmem diyormuş.
A. Albayrak, Trump kulübün malî yapısının içine etti demiş. Katarda Türkiye ye ekonomik yardım için 15 Milyar dolar yatırım kararını açıkladı.Arabistan da şovuna devam edecek inş![]()

1 milyonda bana versinler bende gideyim33 yaşındaki adama 11 milyon avro yaklaşık 80 milyon Türk lirası verecekler ve satmayacağız öyle mi ? Uçak kiralar gönderirim.
1 milyonda bana versinler bende gideyim
Arapların Cam silini denemiş olurum, aralarındaki kalite farkını ortaya çıkarırımZamcıktı gitsin sana uçak parası bizden Gsc olarak ayarlarız gidip 3 5 arap döversin cam sille sonra geri yollarlar zaten seni bedavaya.
Elin oğlu şakır şakır transfer yapiyor. Biz elimizdekini küstürüyoruz. Yapın şu adama zam ve yeniden kazandırın takima. Ihtiyacimiz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elin oğlu şakır şakır transfer yapiyor. Biz elimizdekini küstürüyoruz. Yapın şu adama zam ve yeniden kazandırın takima. Ihtiyacimiz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi