#18 Bafétimbi Gomis

DkonytKXoAAP8gR
30 golu var yine EZ

Her şey bir yana 33 yaşında bir adama STSL şartlarında 11 mil. € teklif geliyorsa satılır

Gomis 'in bu seneki formsuzluğu , gündeme gelen zam talepleri filan hepsi bir kenara gerçekten o parayla Fatih Terim 'in istediği tarzda bir forvet alabiliriz

33 yaşındaki adama 11 milyon avro yaklaşık 80 milyon Türk lirası verecekler ve satmayacağız öyle mi ? Uçak kiralar gönderirim.

menecerin para için ayak oyunlarına alet olup ekmek yediği tekneye uçkur çözen adam kim olursa olsun yeter ki bizden ırak olsun.

Tez elden maliyetine bile olsa ittirilmeli bi yerlere. FT bile arkasından üzülmez sanırsam..
Soğukluğun kendiside farkında zaten ki, bu ayarsızlık devam ederse yakında yuhlanırsa şaşırmam.

Arabistan da şovuna devam edecek inş (y)
A. Albayrak, Trump kulübün malî yapısının içine etti demiş. Katarda Türkiye ye ekonomik yardım için 15 Milyar dolar yatırım kararını açıkladı.

Artık bate yi alarak ekonomik desteğe cimbomdan başlasa fena olmazdı hani..
Arabistan olmaz da Katar olur fark yok, ikiside yeraltından çıkan para nasılsa ...;D

O değil de önceden Belhanda başlığında Sneijder kavgası olurdu. Şimdi Gomis başlığında da Sneijder kavgası oluyor. Şu anda Sneijder yok. Belhanda ve Gomis de gitsin ve şu üçlüyü unutup yolumuza yeni aslanlarla devam edelim derim ben. :D

Elin oğlu şakır şakır transfer yapiyor. Biz elimizdekini küstürüyoruz. Yapın şu adama zam ve yeniden kazandırın takima. Ihtiyacimiz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis biliyor musun, Gomisi lyonda forma giydiği zaman sık sık sahilde yürüyüş yaparmış. bir ara kumsalda bir sihirli bir lamba bulmuş.. iyice ovalamış ve içinden bir siyahi bir cin çıkmış.. klasik ama etkili bir cümle kurmuş bu cin ve " dile benden ne dilersen" demiş. Gomis şaşkınlık ve birazda hastalığı sebebiyle oracıkta bayılmış..

cin başında bir süre beklemiş uyanamayacağını düşünüp tam lambaya geri girecekken, gomis hemen toparlanmış. ve şaşkınlık haliyle ne dileyeceğimi bilmiyorum demiş, bana bir kaç şıklı örnek verir misin demiş.. Cin şaşırmış ama peki demiş sana iki tercih sunacağım..

Ömrüne yaşın kadar (28) daha ömür katmamı ister misin ? yada
Lyondaki maaşına (3.8m€) yaşın oranında %28 zam yapayım ?

Gomis düşünmeden zam istiyorum demiş ve zammını almış.. bu da böyle bir hikayedir.

Elin oğlu şakır şakır transfer yapiyor. Biz elimizdekini küstürüyoruz. Yapın şu adama zam ve yeniden kazandırın takima. Ihtiyacimiz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kadar dusunmeden konusan bir adamsin

Gomis’e bu surecin sonunda zam vermek topculara “istediginiz zaman kusup oynamayin biz size daha fazla para veririz, sozlesmenin ne onemi var” demektir

Galatasaray adina koca bir lekedir. Topcularin ve paragoz menajerlerin oyuncagi olmaya acilan kapidir.

Artik aklini basina devsir yeter flood yapiyorsun bari IQ puanimizi dusurme

Bu hikayeyi ben de duymustum ama sonu farkliydi , "omrume omur katacakmis gibi yap zammi da oyle hesapla" dememis miydi

Geri
Üst Alt