#18 Bafétimbi Gomis

Her anlamda çok kritik bir sezondaki şampiyonluğun mimarı, nankörlüğün alemi yok.

Dünyanın her yerinde çok iyi bir performanstan sonra zam talebi olabilir doğal bir durum.

Ama böyle bir şeyi kaosa çevirmek sorun yaratmaktan ve kuşları mutlu etmekten başka hiç bir işe yaramaz.

Aile içindeki bir durum aile içinde çözülecektir, buna inanıyorum.

Ne nankorlugu yaw

Attigi goller ve sampiyonluga katkisi icin tesekkur ederiz

Hainligi icin ise nefret

Gonderilmeli mutlaka ama gonderilemiyorsa da giydigi formadan dolayi destekleyecegiz

Ama bakin gorun gonderilmezse, ozur de dilemezse Eren yahut Mugdat tarafindan kesilir

Eren mi? Beyler dün mü başladınız futbol izlemeye?

Sizin uyduruk nefret duygularınız yüzünden şampiyonluk mimarı olan adamı yedirmeyiz rahat olun.

O performans olmasa Fenerbahçe 4. yıldızı takmıştı ve ekonomik anlamda kaosa sürüklenmiştik.

Aile içinde sorun, anlaşmazlık olabilir, çözümünü yapacaktır Fatih Terim ve Gomis.

Ozur dileyip ben malca hareket yaptim bundan sonra simarmiyacam isime bakacam, tek derdim futbol olacak derse kalabilir bence. Bidahada su herifi sarkilarla bilmem neyle simartmayalim, adam gibi oynasin baska bisey istemiyorum.
Hala devam ederse hemen bu mactan sonra gonderilmeli.
Ulan Troy Deeneyi izliyorum suan Watford macinda nasil kiskaniyorum elalemde ne forvetler var ya bizimkine bak.

Eren mi? Beyler dün mü başladınız futbol izlemeye?

Sizin uyduruk nefret duygularınız yüzünden şampiyonluk mimarı olan adamı yedirmeyiz rahat olun.

O performans olmasa Fenerbahçe 4. yıldızı takmıştı ve ekonomik anlamda kaosa sürüklenmiştik.

Aile içinde sorun, anlaşmazlık olabilir, çözümünü yapacaktır Fatih Terim ve Gomis.
2 mactir 2 gol atiyor?

Zaten vasat bir forvet. Oyuna hicbir katkisi yok. Hainlik yapmadan once de gitsin istiyordum. Imparator'un oynatmak istedigi oyuna uygun degil, deplasman zaafimizin temel sebeplerinden. Adebayor'u yuz kere tercih ederim kendisine.

Fakat bir de bu hainlik meselesiyle iyice boku cikti. Tabii ki cozulemeyecek bir sorun degil satamiyorsak zaten sorunu cozmeliyiz ama sorunun cozumu bu adamin cikip acik acik ozur dilemesinden geciyor. Su an tek yaptigi taraftara oynamak. Taraftarin destegini alip yonetimi ve hocayi zorda birakmak istiyor. Bunu gormek bu kadar zor olmamali.

bu hain terimin ayağının altını öpmeden ve taraftardan ağlayarak özür dilemeden affedilmez.
32g 20a yaparsa affedeceğim gerçeğini de unutmadım tabiki.

Vasat forvetmiş hahahaha.

Beyler başka sporlar da var bu kadar zorlamayın komik oluyor.

Biz değil nankör olan gomis hiç bir yerde göremiyeceği sevgiyi , saygıyı , desteği verdik parayı verdik , hocamız en kritik dönem de sırf gomis küsmesin diye penaltıları kullandırmaya devam etti gomis bey ise zam almayınca takımı yarı yolda bıraktı , takımı , armaya , arkadaşlarını , hocasını , taraftarını hepsini tek kalemde sildi kimse bana gomis o maçta kötü oynadı diyemez kötü oynadığı maçları gördük , biliyoruz Akhisar maçı o maçlardan biri değildi.

Vasat forvetmiş hahahaha.

Beyler başka sporlar da var bu kadar zorlamayın komik oluyor.

Mevzu gol atmaksa Burak Yilmaz da gol atiyordu

Kosarak alan aciyor falan diyeceksin bunu Burak Yilmaz cok daha iyi yapiyordu keza daha iyi sprinter

Top suremez, adam gecemez, uzaktan sut cekemez, kafa golu atamaz, top indiremez, sirti donuk tek top yapamaz, pas oyununda istasyon degil, geriye gelip top alarak oyun kuramaz, hucum yonu degistiremez, yaninda oynayanlari iyilestiremez

E bu adam neye yariyor

Gol atiyor hayvan gibi fizigi var

Sirf boyle bir forvetimiz var diye hem ayagimizda zor top tutuyoruz, hem de set oyununda verimli degiliz

Adebayor - Gomis takasiyla ligi 1 ay erken bitirirdik

Ahahahah. Maşallah hiçbir şey yapamıyor ama nasıl oluyorsa gol kralı ve yılın oyuncusu oluyor. Evet evet.

Antu dan beter kafalar türemiş valla görmeyeli.

Fantastik dünyanızdan çıkıp aramıza dönme vakti. Çoğu ligde transfer sezonu bitti ve takımlar kadrolarını oluşturdu. Gol kralı Gomis'i kesip Eren'le 3 kulvarda yola devam etmemize vizyonsuz Fenerliler bile bir taraflarıyla gülerler.

Islıklanırsa utanç verici olur bizim için.

Gidecekse de güzel biçimde olmalı.

burda kredi nankorluk vs yapan adamlar ne yaşıyor abi adam babasının hayrına oynamadı essek yukuyle parasını aldı

yoksa gomıs dogustan gslımı

Ahahahah. Maşallah hiçbir şey yapamıyor ama nasıl oluyorsa gol kralı ve yılın oyuncusu oluyor. Evet evet.

Antu dan beter kafalar türemiş valla görmeyeli.

Fantastik dünyanızdan çıkıp aramıza dönme vakti. Çoğu ligde transfer sezonu bitti ve takımlar kadrolarını oluşturdu. Gol kralı Gomis'i kesip Eren'le 3 kulvarda yola devam etmemize vizyonsuz Fenerliler bile bir taraflarıyla gülerler.

Okudugunu anlama problemin var ama kendi sakalarina kahkahalarla guluyorsun, bence kafan hakkinda cok seyi belli ediyor zaten bu.

Burak Yilmaz da gol kraliydi.

Biz zaten Gomis'i kesip Eren'i oynatalim demiyoruz. Gomis'i satip daha iyisini alalim diyoruz. Bulamayiz falan deme keza Gomez ve Aboubakar gibi ornekler var. Bosta Modeste gibi bir topcu var.

Dedigim su: Gomis bu psikolojiyle devam ederse, ozur dilemez de taraftara oynamaya calisir, parami alirim Istanbul'da kalirim 3-5 tweet ve story atar ergenlerin havasini alirim modunda gezerse zaten hicbir sekilde verim alamayacagimizdan Eren yahut Mugdat, hatta Ahmet Sivri veya Ali Yavuz Kol tarafindan kesilir. Cunku Akhisar macindaki Gomis'i izlemeye devam ederiz.

Zaten yuz kere soyledik Gomis ciksin ozur dilesin biz de affedelim affedilmeyecek bir sey yapmadi ama taraftara oynamaya devam ettikce daha da hainlesiyor.

Geri
Üst Alt