#18 Bafétimbi Gomis

her ne kadar son kupamızı senın yüzünden versekte gecen sene sampiyonlukta ki kadrosu yüksekti.

Yeni takımında başarılar diliyorum gomis umarım sen ve sevdiklerin hep mutlu olur.

Hadi gideceksen git de yerine birini alalım ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen yıl gösterdiği performansı uzun süre göremeyiz başka bir oyuncudan muhtemelen.

Yolu açık olsun.

hay sokayım size Geçen sene şampiyonluğun en büyük mimarı olan bu adama gösterdiğiniz tavırlara bak üstelik 2-3 ay önce götünü yalıyordunuz. Yavşaklığı çok iyi biliyorsunuz. Bir teşekkürü hor görecek kadar zavallı mahlukatlar

hay sokayım size Geçen sene şampiyonluğun en büyük mimarı olan bu adama gösterdiğiniz tavırlara bak üstelik 2-3 ay önce götünü yalıyordunuz. Yavşaklığı çok iyi biliyorsunuz. Bir teşekkürü hor görecek kadar zavallı mahlukatlar

yürü lan ne teşekkürü sanki karın tokluğuna oynattık

gomise destek için maske takmış taraftarız biz hadi yol al

takımı satanı biz de satarız

Güle güle Gomis,emeklerin için teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 milyona falan satarsak yılın enayiliğini yapmış oluruz.

Yedeği Eren'ken transfer dönemi sonuna 1 hafta kala satmaya kalkışmak başlı başına saçmalık.

yürü lan ne teşekkürü sanki karın tokluğuna oynattık

gomise destek için maske takmış taraftarız biz hadi yol al

takımı satanı biz de satarız
he takımı sattı .Bazen çok boş yapıyorsun. Edeceğin bir teşekkür geçen sene olmasaydı nah şampiyon olurduk burdan zırlayışını izlerdim senin nankörlük yapmak ahmaklıktır

Hayırlısı olsun.Süreci tam bilmiyoruz ama hocanın midesi bulandı kesin.Ayrıca x kişi 4 alıyor ben 3 alıyorum.Banada 4 verin mevzularını.Feguli ve gomisi aynı anda göndererek sonlandırıyoruz.

he takımı sattı .Bazen çok boş yapıyorsun. Edeceğin bir teşekkür geçen sene olmasaydı nah şampiyon olurduk burdan zırlayışını izlerdim senin nankörlük yapmak ahmaklıktır

profil fotomuzdaki şahsa saygı göstermeyen messi olsa affetmem , gomiste yol alsın , bizim gösterdiğimiz saygıyı , sevgiyi rüyasında görür daha.

Arkadaşlar gereksiz tartışmalara girmenin alemi yok isteyen sever, isteyen sevmez.

Adam gidiyor, güzel hatırlama taraftarıyım, çok iyi performansı üzerine para kazandırarak giderse zaten olumsuzlukları görmeye gerek kalmaz.

Hayırlısı olsun.Süreci tam bilmiyoruz ama hocanın midesi bulandı kesin.Ayrıca x kişi 4 alıyor ben 3 alıyorum.Banada 4 verin mevzularını.Feguli ve gomisi aynı anda göndererek sonlandırıyoruz.

Belhanda ve Fernando da 3.3 alıyor yav, Gomis'in yerine alınacak adama da 3ten aşağı verilmeyecektir.

Arkadaşlar gereksiz tartışmalara girmenin alemi yok isteyen sever, isteyen sevmez.

Adam gidiyor, güzel hatırlama taraftarıyım, çok iyi performansı üzerine para kazandırarak giderse zaten olumsuzlukları görmeye gerek kalmaz.

Irkçı ifadelerden kaçınalım lütfen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt