#18 Bafétimbi Gomis

Tamam gitmesini ben de istedim ama, Tosic’in 5M ettiği yerde Gomis nasıl 6 ya gider arkadaş? Tam bir yönetim faciası!

Harbiden 6'ya gittiyse üzülürüm. Elin oğlu hıyarı bile araplara gagalıyor... Aklıma Podolski geldi... Biz bu işi beceremiyoruz galiba. Alırken eşek yüküyle alıyoruz, verirken.... Neyse ya :)

Tamam gitmesini ben de istedim ama, Tosic’in 5M ettiği yerde Gomis nasıl 6 ya gider arkadaş? Tam bir yönetim faciası!

Gitmesi istendiği içindir. Hoca net olarak gönderin raporu vermiş belli. Ancak asıl yanlış yönetilen kısım gönderilme süreci. Sen adamı iki günde iki paralık oyuncu yaparsan adamlar da iki paraya almaya çalışır doğal olarak. Neyse, bakalım görelim. Kalan sürede gerekli hamleler yapılır umarım.

Gomis teklifi kabul etmeyebilir son anda. Anlaşsaydı bu kadar haberin üzerine çoktan kap gelirdi. İmza parası felan kovalıyor olabilir.

Hep derim

Turkiye'de futbolun gelisememesindeki en buyuk etken taraftardir.

Galatasaray'i satani bizde satariz, nokta net. Seni bu formayi giydirende kabahat, Goztepe macinda oynamaman gerekiyordu.

g6pNlL.jpg

6m haberi kesin değil.
Gomis belli ki gitmek istiyor, karşılıklı yolları ayrılma isteği var iki tarafın da.
Bu ağıt yakmak neden?
Kabul etseniz de etmeseniz de bu adam parayı seçiyor, daha doğrusu daha fazla parayı seçiyor diyelim.
Bu kadar ağlamak neden?
Gören de takımdan jardel gidiyor sanır. O kadar kaliteli bir santrfor değil, belki ki şov yapmış taraftara.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam geçen sene 29 gol attı evet, şampiyonlukta büyük bir payı var mı kesinlikle bu da inkar edilemez ama şöyle bir durum var. Bu adam gitmek istiyor gitmek isteyen bir oyuncudan ne yüksek performans alabilirsin ne de yüksek bir teklif. He Gomis gitmek istemese elin güçlü olur 15den kapıyı açarsın.

tarihimizin en büyük kumarlarından birini oynuyoruz lakin hocaya güvenimiz tam insallah yerine alacağımız adam boslugunu doldurur.

içime hiç sinmiyor bu ayrılık

Pili hem fizik hem de psikolojik olarak bitmiş. Seneye clde de oynayacaksak gomisle 50 mac nasıl gecer? Sağlam adam alıp yedek bıraksan gene olmaz küser sorun çıkartır. Iyi bir adam bulunursa satilmasi en doğrusu olur.

gomisin biletini taa mayısta kesen adam gibi adam

sonunda dileğin gerçekleşti büyük usta

Hadi hayırlı olsun.. Hayırsızdan kurtulduk sayılır..
Al Hilâl; Bonservis 7.5 M€; gomis yıllık 8M€; 3 yıl .....

Geri
Üst Alt