#18 Bafétimbi Gomis

Ronaldo da Madrid'ten zam isteyip duruyordu. Keşke onlarda zamanında taşlayıp yollasaydı. LUL

orig

gomis(t)

Gomis bir rekor kırmadı yani geçen sezon?
Sevgili Ömer, real Madridin mali yapısı ile Galatasarayın mali yapısını kıyaslamak, Ronaldo nun kırdığı rekorlar ile gomisin kırdığı rekorları ve oyuna katkısını kıyaslamak komik olur.
Ben açıkçası bu şekilde bir tavizin yalnızca musleraya verilmesinde bir problem görmem mevcut kadroda.
Ayrıca atladığımız bir şey var, anlaşılan takım ve gomis arasında bir huzursuzluk var.
Bunu hocanın açıklamalarından ve kadro seçiminden de anlamak gerekir.
Bu durumda en doğrusu herkes için çıkarı maksimum seviyede tutacak bir karar almak, gomis için yüksek bir yıllık ücret, bizim için de makul bir bonservis bedeli en doğru çözüm olacaktır.
Mutlaka yerine birisi gelecektir çünkü böyle bir durumda her zaman b planı c planı yapılır ona göre hareket edilir diye düşünüyorum.
Ayrıca gomisin yaşı da ortadayken satmak en mantıklısı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevgili Ömer, real Madridin mali yapısı ile Galatasarayın mali yapısını kıyaslamak, Ronaldo nun kırdığı rekorlar ile gomisin kırdığı rekorları ve oyuna katkısını kıyaslamak komik olur.
Ben açıkçası bu şekilde bir tavizin yalnızca musleraya verilmesinde bir problem görmem mevcut kadroda.
Ayrıca atladığımız bir şey var, anlaşılan takım ve gomis arasında bir huzursuzluk var.
Bunu hocanın açıklamalarından ve kadro seçiminden de anlamak gerekir.
Bu durumda en doğrusu herkes için çıkarı maksimum seviyede tutacak bir karar almak, gomis için yüksek bir yıllık ücret, bizim için de makul bir bonservis bedeli en doğru çözüm olacaktır.
Mutlaka yerine birisi gelecektir çünkü böyle bir durumda her zaman b planı c planı yapılır ona göre hareket edilir diye düşünüyorum.
Ayrıca gomisin yaşı da ortadayken satmak en mantıklısı

Ben Madrid ile Galatasaray kıyaslaması yapmıyorum. Ronaldo'nun orada yaptığıyla, Gomis'in burada yaptığını oranladığımızda benim için pek fark yok.

Oyuna katkısı yok palavrasını da bu forumdan iki-üç kişi ortaya attı sonra herkes aynı yönde konuşmaya başladı. Bu yaşına rağmen yaptığı pres, sırtı dönük sakladığı toplar ve Rodrigues'e çıkardığı paslar uzun süredir bir forvetten almadığımız düzeyde katkılardı.

Terim yollamak istiyorsa ben gitmesine bir şey demiyorum zaten. Lakin bu kadar taşlamanın hiçbir mantığı yok. Bu kadar taşlıyorsanız da 6 milyona laf edemezsiniz. Çünkü kendi malınızı yerin dibine soktunuz.

Ben zam yapılsın veya Gomis haklıydı demiyorum ki? Bu kadar nefret toplaması garip sadece. Neticede bu herif buraya da para için geldi. Sosyal medyada attığı şeyleri samimi bulan varsa bilemiyorum.

Sevilmişti baya birden ters hareketler yapınca ters tepti mesela belhanda yapsa kimse takmazdı.

Paragoz bir adam oldugu kesin ama Tosic Guilano ve Josef 'e verilenlere bakarsak cok cok ucuza gitti.Ayrica cok kotu zamanda sattik.Zami ilk istediginde gondersek bu kadar sorun olmazdi.1 haftada yerine adam bulamayacagimiz belli.Ortada sevinilecek bir durum gormuyorum.

Paragoz bir adam oldugu kesin ama Tosic Guilano ve Josef 'e verilenlere bakarsak cok cok ucuza gitti.Ayrica cok kotu zamanda sattik.Zami ilk istediginde gondersek bu kadar sorun olmazdi.1 haftada yerine adam bulamayacagimiz belli.Ortada sevinilecek bir durum gormuyorum.

Kim seviniyor herkes sövüyor yönetimi

Taraftarın kendisini kayıtsız şartsız sevdiğini ve sevmeyede devam edeceğini zandı herhal...
Herkesin bi ağırlığı var olm. Kendini yeterince hafifletmeden yük olmaya başladın GS camiasına.

Hagi de zamanında kayıtdışı olarak 3M alıyodu her sene.. Ama bunu UEFA kupasından sonra istediği için taraftarlardan bilenler bile verdiği katkıya karşılık kendisine çok görmedi bunu..
Sen kimsin ula zırto..... Gol başına 275 bin € yu beğenmiyorsun da utamadan ..........
git de, nasıl gidersen git...

Ben Madrid ile Galatasaray kıyaslaması yapmıyorum. Ronaldo'nun orada yaptığıyla, Gomis'in burada yaptığını oranladığımızda benim için pek fark yok.

Oyuna katkısı yok palavrasını da bu forumdan iki-üç kişi ortaya attı sonra herkes aynı yönde konuşmaya başladı. Bu yaşına rağmen yaptığı pres, sırtı dönük sakladığı toplar ve Rodrigues'e çıkardığı paslar uzun süredir bir forvetten almadığımız düzeyde katkılardı.

Terim yollamak istiyorsa ben gitmesine bir şey demiyorum zaten. Lakin bu kadar taşlamanın hiçbir mantığı yok. Bu kadar taşlıyorsanız da 6 milyona laf edemezsiniz. Çünkü kendi malınızı yerin dibine soktunuz.
Ben yerin dibine sokanlardan değilim.
Fakat adam belli ki gitmek istiyor gibi geliyor bana, bu durumda da diğer dediğimiz şeylerden öne geçiyor gitme isteği

Gomis'in yaşı ortada, aynı performansı tekrar gösterip gösteremeyeceği şüpheli. Geçen sezonki performansından sonra zam talebinde bulunabilir ama bizim de bu talebi geri çevirme hakkımız bulunuyor. Şu aşamada iki tarafı da mutlu edecek tek şey Gomis'in gönderilmesi olur.

Geri
Üst Alt