#18 Bafétimbi Gomis

Zaten iyi vuramıyor. Yüzde 50lik şansa bakıyor vuruşu. İki penaltıyı da izlemedim tekrarlarında gördüm kaleci doğru yeri seçse rahat tutar vuruşlarıydı. Falcao topun başına geçince öyle bir korkum olmuyordu misal. Kaleci istediği kadar doğru zamanlamayla doğru yere atlasın tutamıyordu.

Cicaldaudan da emin değilim. Net penaltıcımız yok hala.
yan ağlara atıyordu da ondan. kusursuz penaltıcıydı.

Ikisinde de kesin kacirir dedim ama helal olsun, sorumluluk aldi gecti penalti noktasina ve soktu ikisinide. Hirsi muthis. Her mac oynamali. Hala guclu hirsli. Yer tutmasi falan zaten 1nr

gitmeden birilerine öğreteydi bir işe yaramış olurdu.
Kaç oyuncumuz var acaba ekstra çalışan, antrenmana erken gelen veya antrenmandan sonra ekstra şut vs idmanı yapan. Standart çalışırsan gelişemezsin. Bizim oyuncularımız rahat oyuncular neden kendilerini geliştirme ihtiyacı duysunlar ki. Bir şekilde paralarını da alıyorlar forma şansı da buluyorlar. Şimdi yerli kuralı geldiği için elleri oldukça kuvvetlendi. Vasat olsan bile bir şekilde o klübede olacaksın. 4 yerli, minimum da bunları yedekleyecek 4 yerli daha. 8 tane kaliteli yerli oyuncuyu nereden bulup da kadromuza katacağız.

Son düzenleme:
Kaç oyuncumuz var acaba ekstra çalışan, antrenmana erken gelen veya antrenmandan sonra ekstra şut vs idmanı yapan. Standart çalışırsan gelişemezsin. Bizim oyuncularımız rahat oyuncular neden kendilerini geliştirme ihtiyacı duysunlar ki. Bir şekilde paralarını da alıyorlar forma şansı da buluyorlar. Şimdi yerli kuralı geldiği için elleri oldukça kuvvetlendi. Vasat olsan bile bir şekilde o klübede olacaksın. 4 yerli, minimum da bunların yedekleyecek 4 yerli daha. 8 tane kaliteli yerli oyuncuyu nereden bulup da kadromuza katacağız.
Gördüğüm kadarıyla çalışarak bir şeyler katmaya çalışan bir Kerem var.

Zor valla.

Kaç oyuncumuz var acaba ekstra çalışan, antrenmana erken gelen veya antrenmandan sonra ekstra şut vs idmanı yapan. Standart çalışırsan gelişemezsin. Bizim oyuncularımız rahat oyuncular neden kendilerini geliştirme ihtiyacı duysunlar ki. Bir şekilde paralarını da alıyorlar forma şansı da buluyorlar. Şimdi yerli kuralı geldiği için elleri oldukça kuvvetlendi. Vasat olsan bile bir şekilde o klübede olacaksın. 4 yerli, minimum da bunların yedekleyecek 4 yerli daha. 8 tane kaliteli yerli oyuncuyu nereden bulup da kadromuza katacağız.
Ya gerçekten inanılmaz geliyor bana bu olay. Düşünsene takım ayırt etmiyorum , süper ligde bir kulüptesin, hele hele 3 büyüklerde oynuyorsun, ulan en güzel imkanlar elinin altında. İdmandan sonra geçir kaleye bir tane kaleci, penaltı frikik şut aklına geliyorsa çalış , zevkle yapman lazım ya. Önünde uçsuz bucaksız bir kariyer yapma imkanın var . Yok arkadaş işte her zaman söylüyorum futbolcular tabiri caizse varoş kesimden oldukları için genelde zeka seviyesi düşük oluyor. 3 büyüklere gelince tamam diyorlar hayatım kurtuldu keyfini çıkart. Spor işi zeka işidir , bizim memleketin topçularına bir IQ testi yapılsın avrupa ile arasında korkunç değerler çıkar.

Ya gerçekten inanılmaz geliyor bana bu olay. Düşünsene takım ayırt etmiyorum , süper ligde bir kulüptesin, hele hele 3 büyüklerde oynuyorsun, ulan en güzel imkanlar elinin altında. İdmandan sonra geçir kaleye bir tane kaleci, penaltı frikik şut aklına geliyorsa çalış , zevkle yapman lazım ya. Önünde uçsuz bucaksız bir kariyer yapma imkanın var . Yok arkadaş işte her zaman söylüyorum futbolcular tabiri caizse varoş kesimden oldukları için genelde zeka seviyesi düşük oluyor. 3 büyüklere gelince tamam diyorlar hayatım kurtuldu keyfini çıkart. Spor işi zeka işidir , bizim memleketin topçularına bir IQ testi yapılsın avrupa ile arasında korkunç değerler çıkar.
Bu sadece futbolcular için geçerli bir durum değil. Genel olarak ülkemiz insanlarında bu durum var. Bir yere kapak attıktan sonra kişisel gelişimlerini bırakıyorlar. Yabancı futbolcular sadece sportif anlamda değil kişisel anlamda da gidip okul okumaya çalışıyorlar hatta yüksek lisans master yapmaya çalışıyorlar bir şekilde. Bizde hasbelkader bir işe giren kişi yeni bir şey öğrenmekten aciz, kendini geliştirmek istemiyor. Yiyip içmek, gezip tozmak, alışveriş netflix falan takılma derdinde herkes.

tecrübeli ve winner karakterli oyuncular bu yüzden gerekli işte. taylan, cicaldau,berkan,halil gibi adamlar 50 maç arka arkaya kaybetse bile sahaya insiyatif koyup takımı ayağa kaldıramaz.

son 30 dakika falan iş yapacak bariz bir yedek forvetimiz oldu mis gibi. takıma liderlik etmesi ve hırsı da cabası. yanlız dünkü maçta (21.02.2021 göztepe maçı) hoca gole ihtiyacı varken mustafa'yı çıkarıp gomis'i alması bariz hataydı. mm'i tutup üzerine gomis'i almalıydı.

bir çok maçta son yarım saat falan gomis-MM çift fotvet oynayabilir bence. Özellikle içeride.

son 30 dakika falan iş yapacak bariz bir yedek forvetimiz oldu mis gibi. takıma liderlik etmesi ve hırsı da cabası. yanlız dünkü maçta (21.02.2021 göztepe maçı) hoca gole ihtiyacı varken mustafa'yı çıkarıp gomis'i alması bariz hataydı. mm'i tutup üzerine gomis'i almalıydı.

bir çok maçta son yarım saat falan gomis-MM çift fotvet oynayabilir bence. Özellikle içeride.
bu takım çift forvet oynayamaz.

Gomis penalti kaciran bi adam ama sampiyonluk macinda ve dusmeme mucadelesi verdigimiz maclarda attigi pen ile bizi ipten aldi.Cicaldau Bey cikip ben penalticiyim bile diyemedi.

Gomisin yerini Gomisle doldurduk.Melonun yerinide Meloyla doldursaydik coktan cikmistik bu beter durumdan

Gerçekten hırslı ve mücadeleci oyuncu eksikliği yaşadığımız bu kadroya ilaç gibi geldi. Yaşına rağmen bu hırsıyla çok büyük fark yaratıyor. Fizik durumu daha iyi oldukça çok daha etkili olacaktır ve eğer seneye şampiyonluğa oynayacaksak Gomis sayesinde olur tabi önce bu sezonu düzgün şekilde bitirmek lazım.

Genç oyuncu oynatabilirsin ama etrafında Gomis gibi Melo gibi Muslera gibi tecrübeli oyuncular şart her yaşını almış oyuncu tecrübeli oyuncu değildir bakın Arda'ya Babel'e iyi oyuncunun yaşı yoktur genç iyi oyuncuyu yüksek fiyata satabilirsin ama yaşlı iyi oyuncu da maç kazandırır sana

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekten hırslı ve mücadeleci oyuncu eksikliği yaşadığımız bu kadroya ilaç gibi geldi. Yaşına rağmen bu hırsıyla çok büyük fark yaratıyor. Fizik durumu daha iyi oldukça çok daha etkili olacaktır ve eğer seneye şampiyonluğa oynayacaksak Gomis sayesinde olur tabi önce bu sezonu düzgün şekilde bitirmek lazım.

man daksara

Bu sezon en büyük eksikligimiz sahada liderlik yapacak hic bir futbolcunun olmamasi. Gomis de aslen lider bir futbolcu degil ama takimin hali o kadar icler acisi ki Gomis tecrübesiyle diger kazmalara abilik yaparak ve takimi atesleyerek liderlik rolünü biraz üstlenebilir ligin son virajinda.

2018'de Gomis yine bir Göztepe deplasmaninda penalti atip hem maci hem sampiyonlugu kazandirmisti ligin son haftasinda. Dün de iki tane atarak bunu tekrarladi. Adamin yasi belli, geldigi lig belli, kendine ne kadar iyi bakarsa baksin competitive bir lig'de oynamadigi icin dogal olarak burada performansi aksayabilir.

Idareli kullanmamiz lazim. Ya ilk 11 baslayip 50-60 dakikada fisi cekecek, ya da dünkü gibi sonradan oyuna girip fayda saglayacak. 90 dakikayi cikarabilecegini sanmiyorum acikcasi. 36 yasinda olsa bile dönmesine sevindim, böyle bir adama ihtiyacimiz vardi. Hatirlayanlar vardir belki Gomis'in alinmasini cok istemistim burada 2014'e bedava Swansea'ye gittigi sezon. Drogba'dan sonra cuk diye bu takima oturacak adamdi Gomis o zamanlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt