#18 Bafétimbi Gomis

Yani yaşlılıktan mı vurdumduymazlıktan mı bilmiyorum ama 10 kişi oynattı

Önünden geçen toplara ayak uzatmadı bazen.Bugün yakışmadı sana Gomis

Vücudu gitmedi resmen. Baskı kurulan maçlarda etkili olur bu şekilde. Dar alanda goller çıkarır ama böyle geniş alanda yapamıyor gibi.

Vücudu gitmedi resmen. Baskı kurulan maçlarda etkili olur bu şekilde. Dar alanda goller çıkarır ama böyle geniş alanda yapamıyor gibi.

10 dakika oynar bu haliyle o 10 dakika da oyunu rakip sahaya yıkarsak ancak.
Çok şaşırdım 10 dakika koşsa en az 1 golü vardı.Ayrıca sözleşme uzatma şartı sadece gol üzerindeyse saçma olmuş çok bencilce davranabilir. Sadece gol lazımken bastırırken oyuna alınmalı

Vidayla Necip rahat rahat çıkamadı.Rosier'in gelmesiyle de dayanamadı 1-2 pozisyonda.Hazır olursa yine gollerini atar..

Klas adam ama yaşlı sprint atamıyor maalesef.

ulan nası çalımlayamadın ersini inanılmaz ya avantaj tamamen sendeydi. muhammed olsa kaleye kadar sokardı kendini topla birlikte. o golü atıp sevincini yapsan bugün baska bir anlam tasıyacaktı. gönül rahatlığıyla yatacaktık. beni kesmedi çünkü 2 gol.

Bu adam gönderilirken doğru karardı. Kağnı gibiydi. Gönderdikten seneler sonra geri almak yanlıştı. Geldiğine sevinenler ısrarla gönderilmesi yanlıştı dedi. Hayır çoğu taraftar futbolu bilmiyor anlık yorum yapıyor ve sürü halinde ne duyduysa onu konuşuyor. Geldiğinde iyi ki geldi diyenler Barça maçında adama sövüyor. :red:

Geri
Üst Alt