- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Etkileneceğini sanmam. Hele maça 40binin üzerinde taraftar gelirse, herkes kendisini desteklerse atacağı bi gol fileleri delebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem Çakarcinsel organin'in fotografini ceksin Hakan'a DM'den yollasin
bu is orda biter
Yani bir maçla daha önce izlemediğin bir futbolcu hakkında iyi veya kötü diye yorum yapabiliyorsun?ilk izlediğim maçta kötü bir forvet olduğunu söylemiştim, daha önce ismen duydum ve izlemediğim içinde fikrim yoktu. sanırım beni yanıltıyor. son 2 maçında beni etkilemeyi başardı. ilk izlediğim gün bu adamdan bir şey olmayacağını düşünmüştüm, beni utandırdı. böyle bir utançtan memnuniyet duyarım
i
ademe cakar
Yani bir maçla daha önce izlemediğin bir futbolcu hakkında iyi veya kötü diye yorum yapabiliyorsun?
Şerafettin KOÇevet izlediğim maça dayanarak yapabiliyorum, doğru bir tespit olduğunu iddia etmedim. yanıldığımı belirtmeme rağmen sizi ne rahatsız etti?
Şerafettin KOÇ
Bir maçı inanılmaz dikkatle izlesen bile futbolcu hakkında iyi veya kötü futbolcu diye yorum yapabilmene takıldı muhtemelen ki haklıda.
5 Maç bile kıstas olmaz,olmamalı.
Sizi rahatsız eden nedir demişsin söyleyince bi üzüldün nedense.valla kimin kafasına ne takılacağı beni ilgilendirmez. gomisi ilk izlediğimde çok silik gördüm kötü transfer izlenimi oluştu. (mevcut yönetimin kuracağı kadronun ümitsizliğiyle beraber) sonrasında bunun yavaş yavaş zihnimde yıkılmaya başladığını gördüm.
sizin kafanıza takılacak diye düşüncelerimi size göre dizayn edecek halim yok
Sizi rahatsız eden nedir demişsin söyleyince bi üzüldün nedense.
Yok tabiki bize göre yorum yapmayacaksın ama futboldan anlayıp anlamadığını bi düşünebilirsin,ben anlıyorum demiyorum fakat senin anlamadığını kibarca önüne koyuyorum ha gerçi bize göre dizayn etmene gerek yok anlamamaya devam edebilirsin.
Demekki gole göre yorum yapmışsın.
Daha önce izlememişsin adını duymuşsun , muhtemelen hazırlık maçlarında izledin gol kaçırınca leş dedin.
Son 2 maç yanıldığımı gösterdi demişsin , bu adam hazırlık maçlarındada çalışkandı tek farkı bitiricilikte şanssızdı.
Hazırlık maçında izlediğin adamada bu adamdan bir şey olmaz diyebilmişsin bunu sen kendin itiraf ediyosun![]()
ben futboldan anlamam teknik olarak, fanatik galatasaraylıda değilim. sadece takımımın aktif destekçisiyim, fanatizme karşıyım. rakiplerimden de nefret etmiyorum. hobi olarak futbol izleyicisiyim ki her maçıda izlediğim söylenemez. futboldan önemli şeylerde var, herkes bunun bilincinde olmalı orası ayrı. forumda bizlerden daha donanımlı insanlar var.
şu var, ben bu kadar futbola uzak biri olarak, son 2 haftadaki galatasarayı kurmuş olmana rağmen, bu söylediğin lafa inancım yok. üstelik benim gibi futboldan çok anlamayan birinin bile bu adamdan daha iyi kadro kuracağını söylemeliyim.
bunun gibi 4 tanesini ileriye koysak, takım 14 kişi oynasa. dört tane gomis bir tane podolski faydası sağlayamaz. Bu belhanda<sneijder örneği için de geçerli.
bak başka konu için yazdığım mesaj ortada.
ben hiç bir yerde futboldan anladığımı iddia etmedim. yetersiz teknik bilgiye sahibim bu futbol hakkında. sadece hobi olarak izler geçerim.
bu da gomis hakkında yazdığım bir mesaj, ortada leş kelimesi yok. kalitesiz olduğunu düşündüm, çünkü adamı bilmiyordum. sonra gelip burada dedim ki, ben bu adamın iyi futbolcu olduğunu düşünmemiştim, kötü transfer olduğunu düşündüm (yönetimin yapacağı işlerde belli olduğu için) ama görüyorum ki bu tespitim çokta doğru değilmiş, yanılmaya başladığımı anlıyorum dedim.
yani burada yanlış bir tespitimin olduğunu söyleyip, kendime öz eleştiri yaptığım halde benim adıma gerçek dışı yorumlar yapıyorsunuz, sanki futboldan çok anladığımı iddia etmişim gibi. çok seviyorsunuz insanları yargılamayı