#18 Bafétimbi Gomis

taraftar adamlıgını yapıp heryere yay bu kartı ıptal ettır bakalım ne kadar buyuk bı taraftar

feghouliyi trabzon macinda yediler 4 hafta top oynayamadi adam, simdi de gomis'e operasyon cektiler resmen.

kariyerinde cift saridan 1 kirmizisi olan adam ilk kez direkt olarak kirmizi kart gördü.

kirmizidan bagimsiz olarak gayet iyidi, kaldi ki kart sacma idi.

Ben böyle efendi, böyle karakterli oyuncu görmedim. Haksız yere böyle bir maçta atılıyor, zerre itiraz etmeden alelacele sahayı terkediyor.

Haksız yere atıldı kral. Bu arada 2 maç ceza bile alsa Göztepe maçında sahada çünkü arada Türkiye kupası maçı var. Direk kırmızı olduğu için Türkiye kupasında cezasını çekebilecek. Sadece Malatya deplasmanında yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Haksız yere atıldı kral. Bu arada 2 maç ceza bile alsa Göztepe maçında sahada çünkü arada Türkiye kupası maçı var. Direk kırmızı olduğu için Türkiye kupasınsa cezasını çekebilecek. Sadece Malatya deplasmanında yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo iyiymiş . Ben de üzülüyordum 2 maç diye

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 maç verir tff. Buraya yazıyorum. Feghouli'ye verdikleri cezayı gördükten sonra bu fırsatı kaçırmazlar şeref yoksunu tff

hakem eyyam yapmak için atacak adam arıyordu gomisin başına patladı

Bence yumlu suratsızının suratına bile vurmak istemedi, bakmadan sertçe ittirmek isterken yüzüne geldi.

1 maç olmalı onuda kupada çeker malatyada sahada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rıdvan bile hak vermiş max 1 maç ceza almalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haksız yere atıldı Aslan parçası ona rağmen diğer çirkef takımların oyuncuları gibi kimsenin üzerine yürümedi olay çıkarmadı. Böyle bir adama o kırmızıyı çıkarırken hiç mi vicdanın sızlamadı şerefsiz hakem?

Net bir biçimde 1 maç ceza almalı ve o cezayı da kupa maçında çekmeli yazık günah. Bunun aksi olur da 3-4 maç falan ceza verirlerse o federasyondaki sıçanların inlerine girilmeli. Mevcut yönetim ile giremeyiz o ayrı konu.

3-5 maç ceza vermezler umarım Yumlunun tahriğini göz önünde bulundurmalılar

Zaten ceza vermek için kolluyorlar, bence min 3 verirler. Alternatif golcü üretmeliyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer bu adama bir maçtan fazla ceza verilir ve kağıt üzerinde Başkan olan zat-ı muhterem buna engel olamaz ise, biz bu sene şampiyonluk için falan boşuna umutlanmayalım.

Geri
Üst Alt