- 20 Mayıs 2011
- 22.045
- 9.456
- 1.623
Aynı performansı büyük maçlarda gösterse keşke.
Aynen tek kale top oynuyoruz rakibi eziyoruz , Gomis çok etkisiz oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı performansı büyük maçlarda gösterse keşke.
Baros denen overratedi rahat geçer
Sayılıyor kardeşimBeyler diyelim 2 mac ceza yedi
Bugün ki mac sayiliyor degilmi?
Yani göztepe macinda yerini alcak muhtemelen?
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle giderse ve 3 senelik sözleşmesini tamamlarsa Hagi'nin 68 golle "en çok gol atan yabancı futbolcu" rekorunu geçer bence. Daha bunun kupası,Avrupa'sı var üstelik.
Ayrıca, Baros'a overrated demek neyin kafası? Bu lige gelmiş en komple forvettir benim için. Çalım,hız,fizik,estetik vuruş,kafa vuruşu,penaltı.. Adam her şekilde gol attı. Üstelik en rezil dönemimizde yaptı bunu. Sakatlıklar yaşamasa bana göre şu an Hagi ile aynı statüdeydi bizde.
benim için öyleGeldiğinde daha 27 yaşındaydı. Sakatlık yaşamasa rahat 6 sene oynardı. Elmander bile sadece 12 gol atmasına rağmen bu kadar övülüyorsa Baros 6 senede 100 golden aşağı atmazdı.
Bunca sakatlığına rağmen GS tarihinin en çok gol atan 2.ismi.
Galatasaray a bir daha Hagi klasında oyuncu gelmezBöyle giderse ve 3 senelik sözleşmesini tamamlarsa Hagi'nin 68 golle "en çok gol atan yabancı futbolcu" rekorunu geçer bence. Daha bunun kupası,Avrupa'sı var üstelik.
Ayrıca, Baros'a overrated demek neyin kafası? Bu lige gelmiş en komple forvettir benim için. Çalım,hız,fizik,estetik vuruş,kafa vuruşu,penaltı.. Adam her şekilde gol attı. Üstelik en rezil dönemimizde yaptı bunu. Sakatlıklar yaşamasa bana göre şu an Hagi ile aynı statüdeydi bizde.
Tr ye gelmezGalatasaray a bir daha Hagi klasında oyuncu gelmez
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye dır GALATASARAY
Aynen arkasinda Kewell Lincoln Arda vardi oyle gol krali olduGolle olcmege gerek yok
Haginin aksine Baros hicbir zaman takimin en iyi yahut en klas oyuncusu olmadi
iyi bir topcuydu o kadar
Beyler diyelim 2 mac ceza yedi
Bugün ki mac sayiliyor degilmi?
Yani göztepe macinda yerini alcak muhtemelen?
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biri dün sayılmıyor yazmış ama
Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz hafta Evkur Yeni Malatya ile oynanan mücadelede kırmızı kart görmüştü. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bugün kararlarını açıkladı. Bu kararlarda Yusuf Yazıcı ile ilgili bir cezaya rastlanmadı. Kırmızı kart nedeniyle aldığı 1 maçlık cezayı Çorum Belediyespor karşısında çeken genç yeteneğin, Galatasaray karşısında forma giyebileceği öğrenildi.
Ve Yusuf bizim maçta oynadı.