#18 Bafétimbi Gomis

Boğaziçi veya ODTÜ'den mezun olan çoğu adam da, saçma sapan bir kural olan ''-de'' / ''-da'' kullanmayı bilmiyor ve sorun edilecek bir şey değil. Gerekiyorsa para verip yazdırır yani, 2010 yılı inci sözlük zekası işleri bıraksanız artık?

Millete bilgisiz demeyecek o zaman. Sen çok takılmışsın herhalde İnci Sözlük'te, o yüzden böylesin.

Boğaziçi veya ODTÜ'den mezun olan çoğu adam da, saçma sapan bir kural olan ''-de'' / ''-da'' kullanmayı bilmiyor ve sorun edilecek bir şey değil. Gerekiyorsa para verip yazdırır yani, 2010 yılı inci sözlük zekası işleri bıraksanız artık?

İşte bunu demeyecektin Emre Bey. Saçma sapan mı! Bağlaçlar cümledeki anlam bütünlüğünü sağlar. Yazamayan adama saldırıp, oradan vurmak boş olabilir ancak bu kurala saçma sapan demeyiniz lütfen.

Türkce benim ana dilim olmadigindan, hatalar dogaldir. Bunun benim yukarda bahsettigim bilgi veya bilgisizlikle alakasi yoktur. Farkli diller konusuyorsan ne dedigimi anlarsin ama senin karakterin zaten bozuk kardesim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Saçma sapan yerlere virgül koyma huyundan vazgeç artık. De-da'yı beceremiyorsun. Bari bunu becer.

Arabi farsi bilmem ,dile minnet eylemem!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre taraftar konusunda sonuna kadar hakli. Sabirsiz, bilgisiz, simarik, anlayissiz, terbiyesiz, adaletsiz bir taraftar toplulugumuz oldugunu 3 senedir bende savunuyorum.
Genelleme yapmıyorsun inşallah. Yapıyorsan baya talihsiz olmuş bence.

Sabırsız ve şımarık belki diye biliriz genel olarak sadece taraftarımıza ama bu her büyük takımın taraftarında aynısıdır dünyada.

Bayern Real manu... Hepsi sabırsız ve şımarık.

Forumun amacı elbette tartışarak, sohbet ederek bir şeyler öğrenebilmek, aktarabilmektir ama lütfen dozunda kalın, birbirinizi kıracak ve aşağılayacak sözler kullanmayın.

Sen altına prima bezler ile sıçarken ben Hagi'yi izliyordum, hıyar burası Youtube mi ne hiti?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ben paylaşırım seninle whatsapp'dan falan lan sorun değil. Eğleniriz, keşke küfür edip tehdit falan etse. saldşalşdka

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - -

hahahahahahahaha bu ne lan Keramettin :D

Hahahaha noldu la ters bir yorum gelince hemen ağlamışsın ileri geri sallamak kolay,ben hiçbir argo olmadan troll damgası yapıştırdım hemen zoruna gitmiş

Son düzenleme:
Genelleme yapmıyorsun inşallah. Yapıyorsan baya talihsiz olmuş bence.

Sabırsız ve şımarık belki diye biliriz genel olarak sadece taraftarımıza ama bu her büyük takımın taraftarında aynısıdır dünyada.

Bayern Real manu... Hepsi sabırsız ve şımarık.
Evet yapiyorum. Alakasi yok baska takimlarla. Galatasaray taraftari kadar simarik ve realiteden uzak taraftar toplulugu yoktur.

Ronaldo da bir zamanlar klasti
Negredonun şimdiki zamana bir faydası yok olsaydı cenk oynamazdı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte bunu demeyecektin Emre Bey. Saçma sapan mı! Bağlaçlar cümledeki anlam bütünlüğünü sağlar. Yazamayan adama saldırıp, oradan vurmak boş olabilir ancak bu kurala saçma sapan demeyiniz lütfen.

Özür dilerim, kızma. :(

Hahahaha noldu la ters bir yorum gelince hemen ağlamışsın ileri geri sallamak kolay,ben hiçbir argo olmadan troll damgası yapıştırdım hemen zoruna gitmiş

Yazsana oğlum özelden ergen

Evet yapiyorum. Alakasi yok baska takimlarla. Galatasaray taraftari kadar simarik ve realiteden uzak taraftar toplulugu yoktur.
Realiteden uzak mevzusunu şimdi eklediğin için olabilir demek zorundayım.
Ama bizden daha şımarık taraftarlar var dünyada ki real taraftarı burada uzak ara liderdir. Ama Realiteden uzak değiler isteklerinde tabiki. Neyse uzatmaya gerek yok. Bilgisiz ve diğer konularda katılmam mümkün değil genel olarak.
Kaç milyon insandan söz ediyoruz sonuçta.

Özür dilerim, kızma. :(

Yazsana oğlum özelden ergen

Ne oldu ortaya zeka seviyesi falan yazarken iyiydi şimdi mi zoruna gitti,Bak burada yazıyorum sende söyleyeceğini burada söyle neden çekiniyorsun,Kendince agresif bir tavrın var diye cevap verilmeyeceğini falan mı sanıyordun boşa atıp tutmaktan başka neyin var ki zaten.

Forumun amacı elbette tartışarak, sohbet ederek bir şeyler öğrenebilmek, aktarabilmektir ama lütfen dozunda kalın, birbirinizi kıracak ve aşağılayacak sözler kullanmayın.

İşinizi düzgün yapın o zaman hakaret edenlere müdahale edin.

Geri
Üst Alt