#18 Bafétimbi Gomis

Söyle birsey var önüne düsen her topa abaniyor.

Bu toplarin kaleye gitme ihtimali cok düsük cünkü kontrollü bir vurus degil. Uyarilmasi lazim bu konuda cünkü gercekten cok yapiyor bunu.

Söyle birsey var önüne düsen her topa abaniyor.

Bu toplarin kaleye gitme ihtimali cok düsük cünkü kontrollü bir vurus degil. Uyarilmasi lazim bu konuda cünkü gercekten cok yapiyor bunu.

Gomis'in bir ozelligi o baya gol atti oyle adam topa vurmayi top gelmeden dusunuyor. Gelir gelmez yapistiriyor kaleciler icin en zor toplar. Kolay kolay cikaramazlar.

Kalir mi kalmaz mi bilemem de önümüzdeki maclarda yerini Erene birakmasi lazim. Erenin hakki yeniyor.

Takım sporu yaptınız mı bilmiyorum ama sporcu psikolojisinden anlamak lazım.

Gomis gole ve oynamaya aç bir adam. Takım oynamadıkça , bu adam böyle ayağına fazla top gelmedikçe , maçtan düşer. İsteksiz değil moralsiz olur. Bunu anlamak için 2-0'lık Osmanlı maçından sonraki gol sevincinde " para yok " hareketini bir kenara koyup , sonrasında kendini parçalamasına bakmak lazım.

Medya'nın gazlama haberlerine kapılıp , kendi değerlerimizi ezdirtmeyelim.
Takım oyununu cok oynadım kolasina bile olsa kaybetmeye tahammülüm yoktur

Gomis in sivas maçında kramponunun bağcıklarını bağlanmasından belli ne kafa yapısında olduğu
Önce Den çok dile getirdim sezon ortasında hoca değişikliğinin zararlarını böyle 1 2 oyuncu ile ters dustumu işler çıkılmaz hale geliyor

abv juve

Fb macindakini unutmustum , ostersund macindaki hic gozumden dusmuyor , simdi de bu sivas macindaki iska

bu kadar top iskalayacaksa atilsin satilsin demiyorum , bir degerimizdir elbette de oynayacak

ama boyle prensler pasalar gibi pohpohlanarak her mac yeri garanti havasi verilirse , o zaman yerine oynayip da katki veren adamdan bir daha katki alamazsin

eren oynar , cok degil 1 mac bile etkisiz kalirsa hemen yine gomis konsun ilk 11 e lafim olmaz , ama ben kayseri ve osmanli maclarinda eren i begendim acikcasi

sivasta da girdi golunu yapti , her mac hat trick mi yapacak ilk 11 i hak etmek icin

Yav arkadaşlar el insaf ne diyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

Gomis 32 yaşında 2.5 € 'luk bir futbolcu ve bu yıl 16 gol 5 asist yapmış bu adam bu sayıya ulaşabilen son 10 yılda kaç tane forvetimizi sayabiliriz ki ? öyle üstelik Burak gibi tek vasfı gol atmaktan ibaret olan bir forvet değil Gomis

Son 2 maçtır kendisinde değil kabul ediyorum da her maç süper oynayan her maç golü olan forvetin STSL 'de işi ne ? Gomis 'de Mariano 'da şimdiye kadar gösterdikleri performansla bir kaç maç vasat oynama kredileri vardır

Hani bilmiyorum beklentileriniz mi çok fazla o yüzden mi böyle sadece 1 maç vasat oynayınca feryat figan koparıp hemen "yedeğe çekelim onun yerine şu oynasın" modlarına giriyorsunuz yoksa gerçekten sıkıntınız mı var anlamadım gitti

Yav Nagatomo geldi adamın maliyeti belli ne yapabileceği belli tek 1 Sivas maçına çıktı üstelik tüm takımın döküldüğü Sivas maçında adamı asıp kesmeye başladınız. "Yok Lato oynasın yok bu nasıl transfer" modlarındasınız çoğunuz bir bismillah deyin adamın potansiyelini / maliyetini düşünün ona göre performans bekleyin adamdan.Hani sanırım siz Marcelo-Alaba kırması bir sol bek aldık zannediyordunuz ki bu kadar çok hayal kırıklığına uğradınız

Demek istediğim elimizdeki futbolcuların kaliteleri belli. Mariano-Gomis-Maicon filan zaten her maç en üst seviyede nirvana performanslarıyla oynasalardı şu paralara STSL 'de değillerdi şimdi. Düşünsenize Gomis kadar avrupa piyasasında bilinen bu kadar takıma faydası olan bir forvet her maç mükemmel oynasaydı STSL'ye gelir miydi ?

Yav arkadaşlar el insaf ne diyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

Gomis 32 yaşında 2.5 € 'luk bir futbolcu ve bu yıl 16 gol 5 asist yapmış bu adam bu sayıya ulaşabilen son 10 yılda kaç tane forvetimizi sayabiliriz ki ? öyle üstelik Burak gibi tek vasfı gol atmaktan ibaret olan bir forvet değil Gomis

Son 2 maçtır kendisinde değil kabul ediyorum da her maç süper oynayan her maç golü olan forvetin STSL 'de işi ne ? Gomis 'de Mariano 'da şimdiye kadar gösterdikleri performansla bir kaç maç vasat oynama kredileri vardır

Hani bilmiyorum beklentileriniz mi çok fazla o yüzden mi böyle sadece 1 maç vasat oynayınca feryat figan koparıp hemen "yedeğe çekelim onun yerine şu oynasın" modlarına giriyorsunuz yoksa gerçekten sıkıntınız mı var anlamadım gitti

Yav Nagatomo geldi adamın maliyeti belli ne yapabileceği belli tek 1 Sivas maçına çıktı üstelik tüm takımın döküldüğü Sivas maçında adamı asıp kesmeye başladınız. "Yok Lato oynasın yok bu nasıl transfer" modlarındasınız çoğunuz bir bismillah deyin adamın potansiyelini / maliyetini düşünün ona göre performans bekleyin adamdan.Hani sanırım siz Marcelo-Alaba kırması bir sol bek aldık zannediyordunuz ki bu kadar çok hayal kırıklığına uğradınız

Demek istediğim elimizdeki futbolcuların kaliteleri belli. Mariano-Gomis-Maicon filan zaten her maç en üst seviyede nirvana performanslarıyla oynasalardı şu paralara STSL 'de değillerdi şimdi. Düşünsenize Gomis kadar avrupa piyasasında bilinen bu kadar takıma faydası olan bir forvet her maç mükemmel oynasaydı STSL'ye gelir miydi ?
Messi gelse, iki maç iyi oynamazsa, onuda satar bir kaç taraftarımız galiba. :) "

Maddi kismina katilmak mumkun degil , gomis 3,350 aliyor zamnedersem , bugun bu yasta vergisiz olarak eline bu para gececekse 7-8 milyon euro brut para almasi lazim

sizce gomis e bu parayi verirler mi, muslera en az o kadar , peki musleraya ornegin barcelona kalesinde olsa bu kadar ust uste hataya ragmen tek laf soylenmez mi

mariano nun sivas performansina ne diyecegiz , napalim bosver mi diyelim

fegouli mukemmel olmasa da her mac bir standardi tutturdu , o zaman gomis ile musleranin 2 kati para mi almasi lazim istikrarli diye

nagatomo dan gol asist gelmedi diye degil ama kale icine verdigi geri pasi da mi soylemeyelim

e bunlarin bileskesi de kaybedilen 3 puan ve 2,5 milyar TL para . Goz yumulursa bir daha kaybedilecek puan ve paralar

Adam geldiği takımda 700bin Avro kazanıyormuş. Bu sene bizden 5.5M Avro alıyor (imza parasıyla birlikte)

700bin Avrodan 5.5'e yükselmek. Skandal yaw

Ne demiştin renkdaş lütfen paylaş bizimle

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet yere göğe sığdıramıyorken biraz formdan düşünce bir iki maç gol atamayınca çatlak sesler çıkmaya başlar demiştim.

sent via GSC

Geri
Üst Alt