Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyle birsey var önüne düsen her topa abaniyor.
Bu toplarin kaleye gitme ihtimali cok düsük cünkü kontrollü bir vurus degil. Uyarilmasi lazim bu konuda cünkü gercekten cok yapiyor bunu.
Kupa maçındaki şutu keza sıvas deplasmanındaki isteksiz oyunu
abv juve
Ben hiç yapmasın demiyorum ki zaten. Her topta yapmasın diyorum.Gomis'in bir ozelligi o baya gol atti oyle adam topa vurmayi top gelmeden dusunuyor. Gelir gelmez yapistiriyor kaleciler icin en zor toplar. Kolay kolay cikaramazlar.
Ben anlamayayım siz anlayın no problemtuhaf yorumların var,harbiden futboldan anlamıyosun.ilginç birisin
Takım oyununu cok oynadım kolasina bile olsa kaybetmeye tahammülüm yokturTakım sporu yaptınız mı bilmiyorum ama sporcu psikolojisinden anlamak lazım.
Gomis gole ve oynamaya aç bir adam. Takım oynamadıkça , bu adam böyle ayağına fazla top gelmedikçe , maçtan düşer. İsteksiz değil moralsiz olur. Bunu anlamak için 2-0'lık Osmanlı maçından sonraki gol sevincinde " para yok " hareketini bir kenara koyup , sonrasında kendini parçalamasına bakmak lazım.
Medya'nın gazlama haberlerine kapılıp , kendi değerlerimizi ezdirtmeyelim.
VarHer vurduğu gol olan bir forvet var da biz mi bilmiyoruz?
Messi gelse, iki maç iyi oynamazsa, onuda satar bir kaç taraftarımız galiba.Yav arkadaşlar el insaf ne diyorsunuz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?
Gomis 32 yaşında 2.5 € 'luk bir futbolcu ve bu yıl 16 gol 5 asist yapmış bu adam bu sayıya ulaşabilen son 10 yılda kaç tane forvetimizi sayabiliriz ki ? öyle üstelik Burak gibi tek vasfı gol atmaktan ibaret olan bir forvet değil Gomis
Son 2 maçtır kendisinde değil kabul ediyorum da her maç süper oynayan her maç golü olan forvetin STSL 'de işi ne ? Gomis 'de Mariano 'da şimdiye kadar gösterdikleri performansla bir kaç maç vasat oynama kredileri vardır
Hani bilmiyorum beklentileriniz mi çok fazla o yüzden mi böyle sadece 1 maç vasat oynayınca feryat figan koparıp hemen "yedeğe çekelim onun yerine şu oynasın" modlarına giriyorsunuz yoksa gerçekten sıkıntınız mı var anlamadım gitti
Yav Nagatomo geldi adamın maliyeti belli ne yapabileceği belli tek 1 Sivas maçına çıktı üstelik tüm takımın döküldüğü Sivas maçında adamı asıp kesmeye başladınız. "Yok Lato oynasın yok bu nasıl transfer" modlarındasınız çoğunuz bir bismillah deyin adamın potansiyelini / maliyetini düşünün ona göre performans bekleyin adamdan.Hani sanırım siz Marcelo-Alaba kırması bir sol bek aldık zannediyordunuz ki bu kadar çok hayal kırıklığına uğradınız
Demek istediğim elimizdeki futbolcuların kaliteleri belli. Mariano-Gomis-Maicon filan zaten her maç en üst seviyede nirvana performanslarıyla oynasalardı şu paralara STSL 'de değillerdi şimdi. Düşünsenize Gomis kadar avrupa piyasasında bilinen bu kadar takıma faydası olan bir forvet her maç mükemmel oynasaydı STSL'ye gelir miydi ?
Messi gelse, iki maç iyi oynamazsa, onuda satar bir kaç taraftarımız galiba."
Ne demiştin renkdaş lütfen paylaş bizimle
Millet yere göğe sığdıramıyorken biraz formdan düşünce bir iki maç gol atamayınca çatlak sesler çıkmaya başlar demiştim.Ne demiştin renkdaş lütfen paylaş bizimle
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet yere göğe sığdıramıyorken biraz formdan düşünce bir iki maç gol atamayınca çatlak sesler çıkmaya başlar demiştim.
sent via GSC