#18 Bafétimbi Gomis

Bafetimbi Gomis: "Geçen hafta iyi bir performans sergileyemedim. Hoca bana gerekli uyarıları yaptı, kulağımı çekti. Bana bir baba gibi yaklaştı, ben de ona bir oğul gibi cevap vermek istedim."

DViWxc3XkAI1oNL

Ne yapıyoruz söylüyoruz işte ismimi söylemeden laf çakıyorsunuz sonra arkamizdan

abv juve
Farkında isen bugüne kadar arkadan hiç konuşmadım. Ya direk senden alıntı yaptım, ya da sana yazdığımı açıkça belli ettim. Laf çakma işinde sen çok iyisin bak. Devamlı böyle ortaya karışık laflar atıyorsun. Yine tekrar ediyorum, bir kaç kişi adamın bir iki maç kötü performans göstermesi ile bırakmadınız bu işi. Üstelik bu maçlardan birinde tüm takım kötü iken.

Bafetimbi Gomis: "Geçen hafta iyi bir performans sergileyemedim. Hoca bana gerekli uyarıları yaptı, kulağımı çekti. Bana bir baba gibi yaklaştı, ben de ona bir oğul gibi cevap vermek istedim."

DViWxc3XkAI1oNL

g.tu yariya indirse ne top oynayacak demekki hral.

Farkında isen bugüne kadar arkadan hiç konuşmadım. Ya direk senden alıntı yaptım, ya da sana yazdığımı açıkça belli ettim. Laf çakma işinde sen çok iyisin bak. Devamlı böyle ortaya karışık laflar atıyorsun. Yine tekrar ediyorum, bir kaç kişi adamın bir iki maç kötü performans göstermesi ile bırakmadınız bu işi. Üstelik bu maçlardan birinde tüm takım kötü iken.
Bırak şunu gitsin belhanda başlığına diyordun gördüm senide bekleriz oraya

abv juve

Bırak şunu gitsin belhanda başlığına diyordun gördüm senide bekleriz oraya

abv juve
Evet öyle yazdım ve o yazdığım mesajın arkasındayım, sana yazdığımı da açıkça belli ettim. Şampiyonluk yarışının içinde olmamızı sağlayan adamlara sallayıp dururken Belhandayı göklere çıkardığın için yazdım o mesajı ve hala arkasındayım. Belhanda bugün iyi bir oyun çıkardı, umarım bundan sonra devam eder ama senin anlamsızca salladığın oyuncular, Gomis, Feghouli ve Fernando, bu adamlar bu takımı şampiyonluk yarışının içinde tuttu. Belhanda konusunda yazdım ve eğer bugün oynadığı oyunu devam ettirir ise, Gomis, Fernando ve Feghouli'de olduğu gibi saygı duyarım.

Son düzenleme:
Arkadaş ortamındaki muhabbetlerde hem Fener hem de Beşiktaşlılar Gomis keşke bizde olsa diyorlar ...Seviliyorsun kara oğlan Allah nazarlardan korusun....

Evet öyle yazdım ve o yazdığım mesajın arkasındayım. Şampiyonluk yarışının içinde olmamızı sağlayan adamlara sallayıp dururken Belhandayı göklere çıkardığın için yazdım o mesajı ve hala arkasındayım. Belhanda bugün iyi bir oyun çıkardı, umarım bundan sonra devam eder ama senin anlamsızca salladığın oyuncular, Gomis, Feghouli ve Fernando, bu adamlar bu takımı şampiyonluk yarışının içinde tuttu. Belhanda konusunda yazdım ve eğer bugün oynadığı oyunu devam ettirir ise, Gomis, Fernando ve Feghouli'de olduğu gibi saygı duyarım.
Ben anlamsız yere birşey yazmam ve yazdıklarımda haksız çıkmadım hiç
Fegholui olayı basta 4 5 haftada fit duruma gelir diyirdun sonuç hala gelemedi
Fernand o büyük maçlarda paramparça ettiler bizi
Son olay gomis adam ağzıyla söyledi rezil oynadığını

abv juve

Her zaman hırslı, her zaman mücadele içinde. Gol kaçırması önemli değil, golü kovalayıp çabaladıkça elbette atacaktır pozisyon yaratacaktır.
Not : erenden hemen hemen 10 gömlek üstün bir topçudur

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben anlamsız yere birşey yazmam ve yazdıklarımda haksız çıkmadım hiç
Fegholui olayı basta 4 5 haftada fit duruma gelir diyirdun sonuç hala gelemedi
Fernand o büyük maçlarda paramparça ettiler bizi
Son olay gomis adam ağzıyla söyledi rezil oynadığını

abv juve
Yazmaz mısın? Yahu bu saydığın adamların konusundan çıkmıyorsun ve çoğunluk ile olumsuz mesajlar yazıyorsun bu oyuncular hakkında. Aynı zamanda Belhanda hakkında devamlı olumlu yazıyorsun. Bir tarafta seni şampiyonluk yarışının içinde tutan üç oyuncu, diğer tarafta oynadığı iyi maç sayısı daha bir elin parmağı kadar olmayan bir oyuncu. Daha ne kadar anlamsız bir durum olması gerekiyor? Seni şampiyonluk yarışında tutan oyunculara sallayıp, henüz onların verdiği katkının yanına yanaşamayan adamı göklere çıkarmanın neresi haklı çıkmak oluyor yahu?

Yine Feghouli olayı, hala daha anlamamışsın. Ben adam Eyüp maçında oynadı, o maçın üzerinden kaç hafta geçti, hazırlık maçında oynayan adam kaç hafta oldu neden oynamıyor, bir oyuncu sakatlık esnasında bile çalışır dedim. Sen ise sakatlanan oyuncu yatar anlamına gelen mesajlar yazdın, Eyüp maçından sonra beş altı hafta geçmesine rağmen oyuncunun oynamamasını normal karşılamıștın. Eyüp maçından anca beş altı hafta sonra oynamasının neresi normal yahu? Ama ne oldu, adam Bursa maçında oyuna girdi ve takır takır oynadı. Yani yine bu konuda hangi haklı çıkmadan bahsediyorsun anlamadım doğrusu. Ben Feghoulinin performansını yeterli buluyorum doğrusu, bunun üzerine çıkacağını sanmıyorum.

Yine mesela bugün Feghouli Belhanda birlikte işte bunu dedik yazmışsın. Alakası yok, sen ikisi merkezde oynayınca Belhandayı Feghouli bozuyor diye mesajlar atıyordun, yani yine Feghouliye sallıyordun geç bu işleri. Bugün Feghouli sağ tarafa, esas yerine daha yakın oynadı ve bana göre daha da iyi oynadı orada.

O bahsettiğin büyük maçlarda tüm takım ne yaptı da mesela yine kafana göre Fernandoya bu denli bir hesap kesiyorsun? Hiç bir şey yapmadı çünkü bir zamanlar mehter marşı eşliğinde arkasında maça çıkmak istediğinizi söylediğiniz Tudor sağolsun tüm takım şamar oğlanına döndü.

Keza yine Gomis. Adam açıkça kötü oynadığını kabul etmiş. Her oyuncunun bir iki maç kötü oynama kredisi var, özellikle bugüne kadar çok iyi katkı vermiş olan bir Gomis.

Bana hiç boşuna laf kalabalığı yapma Ercan. Bir adam katkı veren oyunculara sallarken, onların verdiği katkının yanına dahi yaklaşamayan adamı göklere çıkarıyor ise, anlam ve haklı olmaktan bahsetmesin lütfen.

Son düzenleme:
Yazmaz mısın? Yahu bu saydığın adamların konusundan çıkmıyorsun ve çoğunluk ile olumsuz mesajlar yazıyorsun bu oyuncular hakkında. Aynı zamanda Belhanda hakkında devamlı olumlu yazıyorsun. Bir tarafta seni şampiyonluk yarışının içinde tutan üç oyuncu, diğer tarafta oynadığı iyi maç sayısı daha bir elin parmağı kadar olmayan bir oyuncu. Daha ne kadar anlamsız bir durum olması gerekiyor? Seni şampiyonluk yarışında tutan oyunculara sallayıp, henüz onların verdiği katkının yanına yanaşamayan adamı göklere çıkarmanın neresi haklı çıkmak oluyor yahu?

Yine Feghouli olayı, hala daha anlamamışsın. Ben adam Eyüp maçında oynadı, o maçın üzerinden kaç hafta geçti, hazırlık maçında oynayan adam kaç hafta oldu neden oynamıyor, bir oyuncu sakatlık esnasında bile çalışır dedim. Sen ise sakatlanan oyuncu yatar anlamına gelen mesajlar yazdın. Ama ne oldu, adam Bursa maçında oyuna girdi ve takır takır oynadı. Yani yine bu konuda hangi haklı çıkmadan bahsediyorsun anlamadım doğrusu.

Yine mesela bugün Feghouli Belhanda birlikte işte bunu dedik yazmışsın. Alakası yok, sen ikisi merkezde oynayınca Belhandayı Feghouli bozuyor diye mesajlar atıyordun, yani yine Feghouliye sallıyordun geç bu işleri. Bugün Feghouli sağ tarafa, esas yerine daha yakın oynadı ve bana göre daha da iyi oynadı orada.

O bahsettiğin büyük maçlarda tüm takım ne yaptı da mesela yine kafana göre Fernandoya bu denli bir hesap kesiyorsun? Hiç bir şey yapmadı çünkü bir zamanlar mehter marşı eşliğinde arkasında maça çıkmak istediğinizi söylediğiniz Tudor sağolsun tüm takım şamar oğlanına döndü.

Keza yine Gomis. Adam açıkça kötü oynadığını kabul etmiş. Her oyuncunun bir iki maç kötü oynama kredisi var, özellikle bugüne kadar çok iyi katkı vermiş olan bir Gomis.

Bana hiç boşuna laf kalabalığı yapma Ercan. Bir adam katkı veren oyunculara sallarken, onların verdiği katkının yanına dahi yaklaşamayan adamı göklere çıkarıyor ise, anlam ve haklı olmaktan bahsetmesin lütfen.
8 asist 2 golle oynuyor beğenmediğiniz belhanda daha nasıl katkı bekliyorsun

abv juve

Geri
Üst Alt