Yazmaz mısın? Yahu bu saydığın adamların konusundan çıkmıyorsun ve çoğunluk ile olumsuz mesajlar yazıyorsun bu oyuncular hakkında. Aynı zamanda Belhanda hakkında devamlı olumlu yazıyorsun. Bir tarafta seni şampiyonluk yarışının içinde tutan üç oyuncu, diğer tarafta oynadığı iyi maç sayısı daha bir elin parmağı kadar olmayan bir oyuncu. Daha ne kadar anlamsız bir durum olması gerekiyor? Seni şampiyonluk yarışında tutan oyunculara sallayıp, henüz onların verdiği katkının yanına yanaşamayan adamı göklere çıkarmanın neresi haklı çıkmak oluyor yahu?
Yine Feghouli olayı, hala daha anlamamışsın. Ben adam Eyüp maçında oynadı, o maçın üzerinden kaç hafta geçti, hazırlık maçında oynayan adam kaç hafta oldu neden oynamıyor, bir oyuncu sakatlık esnasında bile çalışır dedim. Sen ise sakatlanan oyuncu yatar anlamına gelen mesajlar yazdın. Ama ne oldu, adam Bursa maçında oyuna girdi ve takır takır oynadı. Yani yine bu konuda hangi haklı çıkmadan bahsediyorsun anlamadım doğrusu.
Yine mesela bugün Feghouli Belhanda birlikte işte bunu dedik yazmışsın. Alakası yok, sen ikisi merkezde oynayınca Belhandayı Feghouli bozuyor diye mesajlar atıyordun, yani yine Feghouliye sallıyordun geç bu işleri. Bugün Feghouli sağ tarafa, esas yerine daha yakın oynadı ve bana göre daha da iyi oynadı orada.
O bahsettiğin büyük maçlarda tüm takım ne yaptı da mesela yine kafana göre Fernandoya bu denli bir hesap kesiyorsun? Hiç bir şey yapmadı çünkü bir zamanlar mehter marşı eşliğinde arkasında maça çıkmak istediğinizi söylediğiniz Tudor sağolsun tüm takım şamar oğlanına döndü.
Keza yine Gomis. Adam açıkça kötü oynadığını kabul etmiş. Her oyuncunun bir iki maç kötü oynama kredisi var, özellikle bugüne kadar çok iyi katkı vermiş olan bir Gomis.
Bana hiç boşuna laf kalabalığı yapma Ercan. Bir adam katkı veren oyunculara sallarken, onların verdiği katkının yanına dahi yaklaşamayan adamı göklere çıkarıyor ise, anlam ve haklı olmaktan bahsetmesin lütfen.