#18 Bafétimbi Gomis

Çin kulüpleri menajerler vasıtasıyla ocak ayında Gomis için Galatasaray'a 11M euroluk teklif gönderdi. Dönemin başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim'den "Şampiyonluk için Gomis şart" cevabı alınca teklifleri reddetti. (BiP Spor)

Sene sonu icin 15 milyona anlasalim

Gomis'i satan sampiyonlugu satar

Cinliler sezon sonunda gelsinler

Beyler şunu düzeltelim. Sezon sonu transfer tahtası kapalı çinde! o yaşta adamı bir sonraki transfer dönemi için niye beklesinler? Çine gidecekse 28 şubata kadar gider, sonrası ihtimali yok.

Şu başlıkta gitme ihtimali bile içimi acıtıyor.

Bunu da yaparsa hele ki hoca istemiyorken bu yönetim gözümde biter.

Ederini bulan oyuncu satılabilir tabi ama bu kesinlikle şampiyonluk yolunda olmaz imkansız kere imkansız

Zaten zorunda kaldık mecburen Ndiaye 'yi sattık birde Gomis 'in gitmesi şampiyonluğu satmak demek olur

Ama o çin klüpleri o 11 mil. € luk teklifini yazın getirsin o zaman oturup konuşabiliriz ...

gidecekse sezon sonu gitsin

şampi olmak istiyorsak ona ihtiyacimiz olacak

Yönetim giden yönetim ıyi iş çıkarmış transferde müşterisi hazır oyuncu almışlar hep

abv juve

Çin kulüpleri menajerler vasıtasıyla ocak ayında Gomis için Galatasaray'a 11M euroluk teklif gönderdi. Dönemin başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim'den "Şampiyonluk için Gomis şart" cevabı alınca teklifleri reddetti. (BiP Spor)

Sene sonu icin 15 milyona anlasalim
Boyle bir teklif geliyor kabul etmiyorsun bu darbogazda ulan dursun.

Yollasana işte yolla gomisi al wagner i

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hani benim anlamadığım daha dün Fatih Terim söylemedi mi "Gomis'e Çin'den gelen bir teklif yok" diye ?

Hala ne tartışılıyor anlamış değilim ...

Terim, "Transfer döneminde o kadar çok şey çıktı ki bu da öyle bir şey. Gomis ile ilgili istek olması çok doğal ama isteyenin bunu resmi kanaldan kulübe bildirmesi lazım, bizim de haberimiz olsun. Ayrıca o bölgede sakatlık dışında herhangi bir eksikliğimiz olmamalı. Gomis çok ihtiyacımız olan bir oyuncumuz. Öyle bir şey henüz bize gelmiş değil, gelse de şu an için itibar edeceğimiz bir konu olmaz. O konuyu ciddiye almıyorum" şeklinde konuştu.

Hani benim anlamadığım daha dün Fatih Terim söylemedi mi "Gomis'e Çin'den gelen bir teklif yok" diye ?

Hala ne tartışılıyor anlamış değilim ...

Terim, "Transfer döneminde o kadar çok şey çıktı ki bu da öyle bir şey. Gomis ile ilgili istek olması çok doğal ama isteyenin bunu resmi kanaldan kulübe bildirmesi lazım, bizim de haberimiz olsun. Ayrıca o bölgede sakatlık dışında herhangi bir eksikliğimiz olmamalı. Gomis çok ihtiyacımız olan bir oyuncumuz. Öyle bir şey henüz bize gelmiş değil, gelse de şu an için itibar edeceğimiz bir konu olmaz. O konuyu ciddiye almıyorum" şeklinde konuştu.
Aldığımızın üç beş milyon fazlasına satıp, şampiyonluğu dağlara taşlara yazıp, bizim için çok önemli olan geliri kaçırma merakı sardı son dönem forumu.

11m aliyorsun ustune 5m maas verdigin 32 yasindaki adamdan kurtulmus oluyorsun.

Love max 3m bonservis 2.5m maaşa koşa koşa gelirdi.

Doğru gelirdi ama hesabı bir de şöyle çevirelim, 2,5 Gomis bonservis, bildiğim kadarı ile 2,5 Gomis imza parası ve 3m Love bonservis. Toplam sekiz milyon, net eline kalan 3 milyon ve bunun yanında aynı verimi verecek mi sorusu? Love iyi oyuncu ama malum bazen olmayınca olmuyor. Bizim için özellikle bu sezon şampiyonluk çok önemli. Eğer olamaz isek muhtemelen 3-5 sezon belimiz doğrulmaz. Bu kadar az bir fark için böyle bir riske değer mi?

Son düzenleme:
Doğru gelirdi ama hesabı bir de şöyle çevirelim, 2,5 Gomis bonservis, bildiğim kadarı ile 2,5 Gomis imza parası ve 3m Love bonservis. Toplam sekiz milyon, net eline kalan 3 milyon ve bunun yanında aynı verimi verecek mi sorusu? Love iyi oyuncu ama malum bazen olmayınca olmuyor. Bizim için özellikle bu sezon şampiyonluk çok önemli. Eğer olamaz isek muhtemelen 3-5 sezon belimiz doğrulmaz.
Abi şu onceki paralari hesaba katma yav :D
Aynisini ndiaye bonservisinde tartismistik.
Simdi gomis satilmasa -5m zarardayiz ona bakarsak maaş hariç :)

Geri
Üst Alt