Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.428
- 66.530
- 5.003
hepsinde. derbiden kastım fbjk maçlarıHangi derbide etkisizdi
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsinde. derbiden kastım fbjk maçlarıHangi derbide etkisizdi
Bjk maçı çok iyi oynadi pepeyi tosic ı ne hallere soktu fener maçına tam hakim değilim ordada 2 3 pozisyona girdihepsinde. derbiden kastım fbjk maçlarıHangi derbide etkisizdi
Ne diyon Murhan nasil bitik? 27 golu ben mi attimburak kazmasini bile sattiysak bunu da vitor pereanin oldugu lige göndermek lazim. fizik olarak bitik resmen son haftalarda. dökülüyor valla.
seneye böyle 20-30 gol atamayacagi belli. deplasmanda zaten bisey oynamiyor. tekliften kastim tabi söyle 10-15 milyon yanlis anlasilmasin.
Ben fazla takılımiyorum, takımda yedek oyuncu yok, herkesin pili artık bitik, bide Stres geliyor üstüne.
30+ dedikleri yaş değil, bir sezonda yaptığı maç sayısı demek istediler.Arkadaslar yasla ilgili bu dususu normal buluyorsunuz anlamiyorum , hadi ornek verelim
Sirf madridden ramos , ronaldo ve modric i sayarim , farkli mevkilerden , benzer yaslarda ve gomisten cok daha fazla mac yapan , her mac sahada olan ve gomis ten cok daha diri ve fit duran
Gomis i adamligi ile kimse elestirmiyor ama gelin vucut anatomisini rakamsal degerler uzerinden ornegin ronaldo ile kiyaslayalim , bakalim ne cikacak ?
O yuzden bu bahane gecerli bir sebep degil
Ayrica biz bu sene stresli maclar oynadik ama sizce ronaldolarin , modriclerin oynadigi rakiplerle , kendi ligindeki barcelonalar atleticolarla cifter cifter oynadik mi ?
Madrid , hem psg yi , hem juventusu hem munih i eledi , hic bir oyuncusu bana misin demedi , biz kalkmisiz akhisara , alanyaya tek lig kulvarinda oynayan kadrodan adamlari "aman yorulmasin aman incinmesin" diye sarip sarmaliyoruz
O zaman cok afedersiniz CL ye girersek bize grupta munih , city veya liverpool cikarsa cimleri yoldururlar bu mantalite ile
32 yaşında
senelik 4.5 milyon euro maaş , kalp hastası,
asist özelliği olmayan,
ağır,
vasat bir oyuncu.
Sene içinde vücudu kendi kendini yenileyemecegi için bol bol tedavi amaçlı gezmeye kaçar.
Geçmiş olsun.
Edit: GALATASARAY forvetine beyni olan herhangi bir forvet koysanız sezon başı 15 gol atar.
Eren gibi 3-4 maç üstüste gol atınca bu mesaji alintilamayin.
Sürün yağlı surat!