#18 Bafétimbi Gomis

var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

Gomisin Su anki formu daha Güzel anlatilamaz zaten.

Cani sagolsun Aslanimizin

Gomis ligde 6 penaltı kullandı.Ilk 2 penaltısını içerde sivas ve dışarıdaki konya maclarinda gol yapti.Sonra içeride kazandığımız 5-1 lık g.birligi maçında kullandığı penaltı gol oldu ama top kaleciye çarparak zorla girdi.4 penaltıyı konya maçında kaleci kurtardı.5.penaltıyı beşiktaş maçında üst direğe vurdu.Son penaltıyı da üstten auta girdi.Adamin penaltıları belli bir öruntuyle git gide kötüye gidiyor...Attı,zorla attı,kaleci tuttu,ust direge vurdu,ustten auta gitti...Bundan sonraki penaltiyi dusunemiyorum...

burak kazmasini bile sattiysak bunu da vitor pereanin oldugu lige göndermek lazim. fizik olarak bitik resmen son haftalarda. dökülüyor valla.
seneye böyle 20-30 gol atamayacagi belli. deplasmanda zaten bisey oynamiyor. tekliften kastim tabi söyle 10-15 milyon yanlis anlasilmasin.
Ne diyon Murhan nasil bitik? 27 golu ben mi attim :D

Bence, sampiyonlar ligi için yanina saglam biri gerekiyor.Aksi takdirde yari yolda kalmis oluruz.

Ben fazla takılımiyorum, takımda yedek oyuncu yok, herkesin pili artık bitik, bide Stres geliyor üstüne.

Rekabete girebilmek icin Okaka veya Doumbia'y almak lazim. 2 tane saglam forvetin olur.

Ben fazla takılımiyorum, takımda yedek oyuncu yok, herkesin pili artık bitik, bide Stres geliyor üstüne.

zaten gomisede takıcaksak takımda muslera dışında topçu kalmaz

38 maçta oynadı bu sezon , hep tek başına boğuştu , cezalı vs olmadığı tüm maçlarda sahadaydı , sezonuda erken açtık normal bu düşüş.

Arkadaslar yasla ilgili bu dususu normal buluyorsunuz anlamiyorum , hadi ornek verelim

Sirf madridden ramos , ronaldo ve modric i sayarim , farkli mevkilerden , benzer yaslarda ve gomisten cok daha fazla mac yapan , her mac sahada olan ve gomis ten cok daha diri ve fit duran

Gomis i adamligi ile kimse elestirmiyor ama gelin vucut anatomisini rakamsal degerler uzerinden ornegin ronaldo ile kiyaslayalim , bakalim ne cikacak ?

O yuzden bu bahane gecerli bir sebep degil

Ayrica biz bu sene stresli maclar oynadik ama sizce ronaldolarin , modriclerin oynadigi rakiplerle , kendi ligindeki barcelonalar atleticolarla cifter cifter oynadik mi ?

Madrid , hem psg yi , hem juventusu hem munih i eledi , hic bir oyuncusu bana misin demedi , biz kalkmisiz akhisara , alanyaya tek lig kulvarinda oynayan kadrodan adamlari "aman yorulmasin aman incinmesin" diye sarip sarmaliyoruz

O zaman cok afedersiniz CL ye girersek bize grupta munih , city veya liverpool cikarsa cimleri yoldururlar bu mantalite ile
30+ dedikleri yaş değil, bir sezonda yaptığı maç sayısı demek istediler.

Bir diğeri ise gösterdiğin örnekler dünya çapında yetenekler.
Ronaldo kadar kendine bakan futbolcu var mıdır acaba bu dünyada, kalkıp Ronaldo ile gomisi kıyaslamak apayrı bir kafa gerçekten

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisini çok seviyorum ama kesinlikle bu yaz asyaya gönderilmeye bakılmalı fazla duyurmadan...Ha olmazsa da asla bırakılmamalı...Şöyle ki;

Gomis bize 2.5 milyon bonservis ve 2.5 milyon euro da imza parasıyla geldi...Bizde üstüne de koydu...Şimdi farzı muhal bir çin takımı kendisine 7 milyon euro verirse bunun üstüne de bonuslarla beraber 3.9 milyon euro olan maaşını ekleyelim ki 2 sene daha sözleşmesi var; 14.8 x 5.1 = 75 trilyonluk bir kaynak sağlamış olur ee yaşı da hastalığı da var...Satıp yerine bedavaya Jackson Martinez alınabilir...Hatta yedeğine Vucinic gibi bir başka dünya yıldızı da alınır alternatifli bir rotasyon temin edilir...

Futbolda duygusallığa yer yok ama bu adamdan nasıl ayrılacağız biz be ? Düşünsenize seneye her gol attığımızda o sen olsan bariyi arayacağız ve o bir daha olmayacak :( O şarkıyı bile bana sevdirdi koca adam canı sağolsun malatya maçında telafi eder.

Beşiktaş ve Akhisar maçında penaltı kaçıran Bafetimbi Gomis, bu durum hakkında flaş bir açıklama yaptı: Eğer Akhisar maçında puan kaybetseydik kendimi ömür boyu affetmezdim. Kalan 2 haftada penaltı kazanırsak atışı asla ben kullanmayacağım. Artık bunu yapamam. Üzgünüm...

fanatik

Satmak problem değil ben her zaman satmaktan çok boşluğu nasıl dolar ona bakarım gomis gayet sağlam bir oyuncu imza parası dahil bize 5 e geldi, forvet kıtlığıda mevcut iken gidip 10 a satıp yenisini alalım demek doğru değil takıma alıştı, taraftar seviyor, kendine bakıyor, seneye daha iyi olacak kendi kendimize neden iş çıkarıyoruz real, barça, city yılda As takımdan 2 3 oyuncu değiştirdikleri için başarılı oluyorlar bizim gibi haydi baştan demedikleri için.

Beşiktaş maçındaki gibi oynamalı gelecek sezon yoksa fatih hocanın sistemine hiç uymuyor. Ama böyle bir oyuncuyu göndermek de el vermiyor. Ne yapacağız bilmiyorum.

32 yaşında
senelik 4.5 milyon euro maaş , kalp hastası,
asist özelliği olmayan,
ağır,
vasat bir oyuncu.

Sene içinde vücudu kendi kendini yenileyemecegi için bol bol tedavi amaçlı gezmeye kaçar.

Geçmiş olsun.

Edit: GALATASARAY forvetine beyni olan herhangi bir forvet koysanız sezon başı 15 gol atar.
Eren gibi 3-4 maç üstüste gol atınca bu mesaji alintilamayin.

Sürün yağlı surat!

79476d06abdc45b5bff8af81449f76d9.jpeg

Genç bir yedek bulmamız gerek 1 en fazla 2 sezon arkasında bekler, öğrenir, gelişir ve devralır..

Hırslanmıştır bu hafta 2-3 tane atar

Geri
Üst Alt