Lüzumsuz ve yetersiz. Kalas.

Hoca bununla pas istasyonu kurmaya çalışıyor. Ayağı biraz iyi olsa müthiş bir futbolcu olabilir.

Ikinci yari ayakta kalan 2-3 adamdan biriydi. Kiymeti bilinmiyo.

Takımın net pres gücü. Ayrıca topla bugünkü maçta baya iyiydi eskiye göre. Böyle adamlar takım için lazım renktaşlar var mı berkan gibi bu kadar tempolu yerli os. Yazın al iyi bir 6 ve 8, koy yanına kendinin seviyesini yukarı çeker.

Yaninda iki saglam adamla daha da iyi olacagini düsünüyorum. Eksikleri var ama faydali oynuyor ve katki sagliyor.

Bu çocuk ve Emre K. süper yedek olur.

Yerlerini iyi as oyuncularla doldurmamız gerekli ama yerli kuralı var ne bok yiyeceğiz bilemiyorum.

İnanılmaz koşuyo son dakikalarda stoperlere baskı yapışını gördüm sanırsın oyuna yeni girmiş..Bu çocuk uygun kullanılırsa pres tempolu baskı sadece basit pas yapacak şekilde kullanılır yanında aklı başında bi 6 no önünde iyi bi 10 ya da 8 ile kıymeti anlaşılır.
Edit: Yerli kuralı var ilken yerli kuralı kalkarsa hemen atalantaya 10 milyona satmalıyız

taylan ve kendinin yerine biraz adam eksiltebilen ayağı düzgün birilerini bulursak uçar bu takım. mücadele ediyorlar tamam da yetmiyor kardesim bi tık iyi olmanız lazım ki idare etsin o bölge. idare diyorum bak çok iyi olur demiyorum. o bölgede oynayan oyuncuları düşününce vasatın altındalar hala taylanla birlikt.e

Bu çocuğu topçu yerine koşucu yapsalarmış herhalde Olimpiyat madalyası kazandırırmış ülkemize.

Taylan'la top diye oynar. Lütfen Berkan'a fazla yüklenmeyelim. Taylan ve Ömer Bayram ikilisi topçu falan değiller.

Diyordum abi bu çocukta fiziksel düşüş var, o yüzden tamamen bok gibi bi hale evrildi diye. Fiziği toparlayınca daha yararlı olmaya başladı. Ft hocam son zamanlarda iyice boşlamıştı takımı sanırım herkes mi fizik olarak düşer.

Hoca bununla pas istasyonu kurmaya çalışıyor. Ayağı biraz iyi olsa müthiş bir futbolcu olabilir.
Cicayı aynı yerde kullanmak ister lakin mücadele gücü ve kondisyonu yetersiz, taylanı mecbur savunma önü kullanıyor, geriye başka topçu da kalmıyor malesef. Yeni sezonda muhakkak ayağı düzgün tempolu topla ilişkisi iyi birini isteyecektir hoca. Belki de ilk isteyeceği profil bu olacak. İzlediğim her maçta Oyun planında bu rolün önemini daha iyi anlıyorum. Half space koşu atabilecek kaliteli bi topçu şart.

Geri
Üst Alt