Berkanin ayaklarini kesip, Oscar Pistorius gibi protez taktirsak teknigi düzelir mi? Daha kötülesemez gibi duruyor

kim neden aldırdı bu herifi? hangi özelliğini beğenip aldınız?

Bu ülke insanının saçmalıklarından biri de ''mış'' gibi yapınca oluyor zannetmesi. Yav kardeşim bu adam kötü futbolcu daha önce defalarca söyledik. Futbolun pek çok temel doğrusundan uzak bir adam. Kalas gibi top oynuyor. Yani ''Berkan koşuyor yea, mücadele ediyor yea'' dediğiniz zaman Berkan iyi futbolcu olmuyor. Düne kadar övüp bugün tek maçla gömmeyin, ya da överken ayarı kaçırmayın ve ''mış'' gibi yapınca olmadığını anlayın.

kim neden aldırdı bu herifi? hangi özelliğini beğenip aldınız?

568b7251c03c0e5f485ccd37.jpg

Ne Terim nede Torrent bu adamı kesmiyor. Sene başından beri hep ilk 11. Çok ilginç.

Anca koş. Top kapama, pas atamama takımın oyununu boz ama bir daha ki maç yine 11 e gir. Forma bu kadar ucuz olmamalı

Bir adamı kaçırdın yedik, bir penaltı yaptırdın yedik, Kereme versen boş kaleye atacak şut çektin. Arkadaş hainliğinde bir üst limiti var her maç yakalamak zorunda mısın?

Bunun yetenekle ilgisi yok ya akıl tutulması yaşadı bugün.Muslera zaten tutuyordu topu, ne diye adamı indiriyorsun?Kerem boşken pas vermemek falan.Ayıp ya

Adam berbat otesi de kimse kesmiyor. Fatih Terim aldırdı bunu onu kesmemesini anlayabiliyorum ama torrent sen neden kesmiyorsun? Türk oyuncu oynatacagim diye kesmiyorlar. Bundan da taylandan da bıktım. Gormek istemiyorum bu ikiliyi.

taylan ile berkan'ı defans çizgisi önüne kitleyeceksin ve ileri çıkma diyeceksin. Başka türlü verim alamazsın.

Geri
Üst Alt