Çok iyi oynadığı bir maçı geride bıraktı.

Ben gayet beğendim bu maç son pozisyonda batırsa da maç genelinde gerek iki ye birlerde gerek baskılarda iyiydi gayet.

Yerli olarak seneye oynaybilecek biri.Ha Orkun kökçüyü alabilirsek başka yoksa Berkan devam.Yanına çok kaliteli bi orta sahayla iyi işler yapar çok tempolu çok mücadeleci.Top rakipteyken en etkili adamlardan

Teknik yok artık emin oldum onun dışında beğendim.

Sezon bitince kendine özel hoca tutsun eksiklerine sabah akşam çalışsın

Ayağı çok kötü ama sezon başına göre çok az da olsa gelişti. Normalde Kerem'in penaltıyı aldığı pozisyondaki pası bile atamazdı.

Ayağı kötü falan değil. Ayağın iyi olmasından kastınız Melo ise Melo'yu özel yapan oydu zaten.

Dün başlarda Keremle iki üç ver kaç yaptılar, arkası dönük toplar alıp döndü, bunlar zamanla oturur. Son dakikadaki pozisyon ise 150 nabızla, Halil denilen adamın ısrarla ofsayttan çıkmayıp vakit kaybettirdiği bir pozisyon. O yüzden arkadaki adama atmaya çalıştı.

Hem o tempoyla oynayıp hem de doğru kararları almak world class topçuların yetisi, Berkan gibi adamlarda ise ufak ufak gelişir

En büyük eksisi profesyonel kariyerinin geç başlamış olması zira bunları 18-19da aşmalıydı. Bir de mesela first touch'ı net kötü, bu Kerem'de de var, ikisinin benzer noktası geç başlayan kariyerler.

Neyse Kuntz dahil herkesin sürekli oynatıyor olması bile önemli bir gösterge benim gözümde, sakatlık, kaza, bela olmazsa para kazandırarak gidecektir.

Bu arada 4 milyon euroya değil 40 milyon TLye aldık sanırım 4 yıl taksitle, o para şimdiden eridi zaten.

Ayağı kötü falan değil. Ayağın iyi olmasından kastınız Melo ise Melo'yu özel yapan oydu zaten.

Dün başlarda Keremle iki üç ver kaç yaptılar, arkası dönük toplar alıp döndü, bunlar zamanla oturur. Son dakikadaki pozisyon ise 150 nabızla, Halil denilen adamın ısrarla ofsayttan çıkmayıp vakit kaybettirdiği bir pozisyon. O yüzden arkadaki adama atmaya çalıştı.

Hem o tempoyla oynayıp hem de doğru kararları almak world class topçuların yetisi, Berkan gibi adamlarda ise ufak ufak gelişir

En büyük eksisi profesyonel kariyerinin geç başlamış olması zira bunları 18-19da aşmalıydı.

Neyse Kuntz dahil herkesin sürekli oynatıyor olması bile önemli bir gösterge benim gözümde, sakatlık, kaza, bela olmazsa para kazandırarak gidecektir.

Bu arada 4 milyon euroya değil 40 milyon TLye aldık sanırım 4 yıl taksitle, o para şimdiden eridi zaten.
Şu olay kaç kişinin dikkatini çekti acaba
ben de o sırada halil'e serzenişte bulunuyordum

Galatasarayda ilk 11 oynayacak adam değil.

Çok koşmak dışında iyi yapdığı bir iş yok.Çok koşuyor ama net top çalmada zayıf.Top ayağından resmen kayıyor.Bu yüzden panik yapıyor.Şut yok.gerçekten bizim taraftar futbolcu görmemiş.Hala gelişecek deniliyor.
Yahu bunlar sayesinde küme düşecekdik küme.

Cicaldou başlığında yazdıığım gibi kalsın arkadaş bunlarda kalsın..küme düşelimde herkes rahatlasın.

Bıkmadık senelerdir yetersiz adamlardan medet ummaya..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En büyük eksisi profesyonel kariyerinin geç başlamış olması zira bunları 18-19da aşmalıydı. Bir de mesela first touch'ı net kötü, bu Kerem'de de var, ikisinin benzer noktası geç başlayan kariyerler.

bence kero'nn first touch işleri temizlenio günden güne

Toparlanmasını ummaktan başka çaremiz yok seneye öyle veya böyle oynatmak zorundayız..

Geri
Üst Alt