Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.058
- 11.817
- 1.993
Orta saha da berkan ve oliveira'yi gördüğümde tüylerim ürperiyor artık. Koca sezonu torreira'ya yıktık geçen sene bu sene nasıl olacak bakalim yedeği de yok torreiranin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 yaşında bu adam cesaret ve özgüven elde edebilmesi için kaç yaşına gelmesi kaç maç oynaması gerekiyor. Neredeyse Her pası her tercihi korkaklık içeriyor.Oyun görüşü, top tekniği falan gelişmez kabul de salt pas kalitesi çok rahat geliştirilebilecek bir şey ya o kadar da zor olmamalı isabetli pas atmak ben anlayamadım bu işi. Biraz daha cesaretli ve isabetli tekte paslarla oynamaya başlarsa bu kadar göze batmayacaktır, seviye atlamak istiyorsa bu konuya ciddi eğilmeli
Lisanslı süper lig oyuncusu . Gs oyuncusu olur olmaz bilmem lisanslı oyuncuŞu videodaki pozisyonu bu kadar kolay harcayan adam gitsin Bal Ligi'nde oynasın.
Lisanslı süper lig oyuncusu . Gs oyuncusu olur olmaz bilmem lisanslı oyuncu
Bakıyorum da beğenenler var.
Beğenmeyenlere de cahil fenerli muamelesi yapanlar var
Anlatın lan dinliyorum neyini beğeniyorsunuz, dünkü maçta neyini beğendiniz mesela
Tek pasla sola verse kaleciyle bas basa birakacak ama anti futbolcu oldugu icin topu kontrol etme cabasinda. Cildirirsin
Oliveira yanında Torreira varken de leş gibi oynuyordu geçen sezonun sonundaOliviera'yı da Taylan'a çevirdi adam. Bu kadar pozisyon bilgisi olmayan bir orta saha olamaz.