Orta saha da berkan ve oliveira'yi gördüğümde tüylerim ürperiyor artık. Koca sezonu torreira'ya yıktık geçen sene bu sene nasıl olacak bakalim yedeği de yok torreiranin

Oyun görüşü, top tekniği falan gelişmez kabul de salt pas kalitesi çok rahat geliştirilebilecek bir şey ya o kadar da zor olmamalı isabetli pas atmak ben anlayamadım bu işi. Biraz daha cesaretli ve isabetli tekte paslarla oynamaya başlarsa bu kadar göze batmayacaktır, seviye atlamak istiyorsa bu konuya ciddi eğilmeli

Oyun görüşü, top tekniği falan gelişmez kabul de salt pas kalitesi çok rahat geliştirilebilecek bir şey ya o kadar da zor olmamalı isabetli pas atmak ben anlayamadım bu işi. Biraz daha cesaretli ve isabetli tekte paslarla oynamaya başlarsa bu kadar göze batmayacaktır, seviye atlamak istiyorsa bu konuya ciddi eğilmeli
25 yaşında bu adam cesaret ve özgüven elde edebilmesi için kaç yaşına gelmesi kaç maç oynaması gerekiyor. Neredeyse Her pası her tercihi korkaklık içeriyor.

Torreira’nın yerine oynar ama rolünü oynamaz. Lucas yerine Berkan oynuyorsa başka oyun tercih etmek zorundasınız…

Oliviera'yı da Taylan'a çevirdi adam. Bu kadar pozisyon bilgisi olmayan bir orta saha olamaz.

Berkan yedek hamle oyuncusu, önde olursun oyuna alirsin rakibi bozar. Ne beklediğine bağlı, Berkan 11 oyuncusu olması zor. 1 maç iyi oynar 5 maç kötü. Ama aldığı paraya göre gömülecek durumda değil, daha dengeli kullanmak lazım, ne istediğini bileceksin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakıyorum da beğenenler var.

Beğenmeyenlere de cahil fenerli muamelesi yapanlar var

Anlatın lan dinliyorum neyini beğeniyorsunuz, dünkü maçta neyini beğendiniz mesela

Koşuyormuş :)

Hala daha ısrarla övenler var. Sanırım bazıları futbolu koşu ve hareket etmekten ibaret sanıyor.

Fizik durumu en iyi oyuncuymuş. Lan tabi en iyisi olacak başka neyi var ki zaten. Bi de koşmuyor olsa yemin ederim muhasebeci falan olur. Ben koşmuyorum o yüzden muhasebeciyim. Basit mantık

5’e 2 lerde bu topu kapıyodur, ama yine ilk kaptıran o oluyordur yüzde yüz eminim

Eğer yaslanırsak çok iyi gözüküyor ama bizim gibi senede oynadığı 50 maçın 40 ında topa hakim olmaya çalışan bir takımda acayip sırıtıyor maalesef.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt