Serbest vuruş çalışmalarında kullanılan insan silüetini alır sahaya koyarım bunu koymam. İkisininde top kontrol becerisi aynı niye daha fazla para vereyim.

Ayağının kötü olduğu doğru ama bu adamla geçen sene Torreirasız Fener’e 3 attığına göre demekki iyi bir sistem adamı.

Bayern maçlarında ortasahan düştüğünde ve Manchester maçında Kaan’ı stopere çekmişken bu adamın yedi ceddine sövmemiş olsaydı bazı futbol uzmanları, o maçlarda ortasahan yol geçen hanına dönmezdi belki bu adam enerji katacağı için. Keza bence büyük maçlarda sol bek olarak Kazım’candan da daha verimli olurdu.

Devre arası çağırıp sol bek yedeği olarak kullanabiliriz.

Ayağının kötü olduğu doğru ama bu adamla geçen sene Torreirasız Fener’e 3 attığına göre demekki iyi bir sistem adamı.

Bayern maçlarında ortasahan düştüğünde ve Manchester maçında Kaan’ı stopere çekmişken bu adamın yedi ceddine sövmemiş olsaydı bazı futbol uzmanları, o maçlarda ortasahan yol geçen hanına dönmezdi belki bu adam enerji katacağı için. Keza bence büyük maçlarda sol bek olarak Kazım’candan da daha verimli olurdu.

Ki az oynatıldığı için bu kozu kullanabiliriz, Demirbay da ayrılmak istiyorken.

Gilardino lawuğu 70e kadar adam almadı. 3 değişiklikle maçı götürüyor. Özenle seçmişiz kiralayacağımız yerleri. Emin Bayram dışında full oynayan yok. Kovulsa bari kuruldum herife

Gilardino lawuğu 70e kadar adam almadı. 3 değişiklikle maçı götürüyor. Özenle seçmişiz kiralayacağımız yerleri. Emin Bayram dışında full oynayan yok. Kovulsa bari kuruldum herife
Oynayacagim diye kacti gitti, hala dogru dürüst süre almadi.
Daha önce dedigim gibi ne bize, ne kendine faydasi oldu bu kiranin.
Bir takimda forma giyebilse yaz dönemi az biraz para kazandirirdi.

Taraftar istemiyor diye gönderilmedi ki, ŞL kadrosu dışında kalınca trip attı kendisi. Okan hoca da kalmasını istediğini söylemişti. Solbek falan da oynamaz Berkan.

Yaa berkan bey cl listesinde yokum gidiyorum dedin, bak oralarda kulubeden cikamiyorsun. Umarim pişmansindir

Berkan’a neden ihtiyaç var anlamadım. Biz as oyuncu aramıyor muyuz? Yedek olacaksa Kaan ne işe yaracak? Eyüp’ü neden getirdik? Denenmiş olmamış bir oyuncu. Genoa da süre bulamıyor. Gelecek ve maç kondisyonu kazanacak falan. Zaman alır.

Bizim işimiz sürekli birilerine yapışıp kalmak olmamalı. İcardi dahil herkesin alternatifine bakmalıyız. Berkan ne yahu?

Geri
Üst Alt