Bu geri geleceğine alt yapıdan birilerine şans verilsin.

Açıkçası hem Ndombele'den hemde Demirbay'dan daha faydalıydı diyebiliriz. Geçen sezon Torreira'sız dönemlerde çok iyi işler yaptığı maçlar oldu ve en önemlisi maça sonradan girdiğinde müthiş bir enerji getiriyordu ayrıca her zaman hazır durumdaydı. Berkan'ın kalmasını istiyordum Genoa'ya gidip oynayamaması daha da kötü oldu hem oyuncu gelişemiyor hemde önemli bir rotasyon oyuncusundan faydalanamadık baya başarısız bir hamle oldu şu anlık. Elbette direkt 11 olarak daha iyi oyunculara ihtiyaç var ama eğer devre arasında tekrar rotasyona eklenebilirse güzel olurdu.

Berkan’a neden ihtiyaç var anlamadım. Biz as oyuncu aramıyor muyuz? Yedek olacaksa Kaan ne işe yaracak? Eyüp’ü neden getirdik? Denenmiş olmamış bir oyuncu. Genoa da süre bulamıyor. Gelecek ve maç kondisyonu kazanacak falan. Zaman alır.

Bizim işimiz sürekli birilerine yapışıp kalmak olmamalı. İcardi dahil herkesin alternatifine bakmalıyız. Berkan ne yahu?
Aydınlatmak için sana çerçeveyi çizeyim. Sergio demirbay ndombele gönder hiç bir halta yaramaz bunlar. 2 tane ortasaha transferi yap, as kadro torreira ve 2 yeni transferle oluşunca koy 6 numara yedeğine kaanı koy 8 numara yedeğine berkan oldu sana düzgün bir ortasaha rotasyonu. 10 numara yedeği de mertens

Aydınlatmak için sana çerçeveyi çizeyim. Sergio demirbay ndombele gönder hiç bir halta yaramaz bunlar. 2 tane ortasaha transferi yap, as kadro torreira ve 2 yeni transferle oluşunca koy 6 numara yedeğine kaanı koy 8 numara yedeğine berkan oldu sana düzgün bir ortasaha rotasyonu. 10 numara yedeği de mertens
Göndermesek olabilirdi. Benim tepkim özellikle Berkan için değil de, daha çok taraftarın bir oyuncuya yapışıp kalmasında. Herkesin alternatifi düşünülmeli. 1-2 seneye kadrodaki çoğu oyuncuya alternatif bulmak zorunda kalacağız. Ama daha Berkan’a bile alternatif bulamıyorsak işimiz zor. 1-2 seneye İcardi-Zaha-muslera ve daha fazlası iş görmez hale gelecek.

Berkan’a neden ihtiyaç var anlamadım. Biz as oyuncu aramıyor muyuz? Yedek olacaksa Kaan ne işe yaracak? Eyüp’ü neden getirdik? Denenmiş olmamış bir oyuncu. Genoa da süre bulamıyor. Gelecek ve maç kondisyonu kazanacak falan. Zaman alır.

Bizim işimiz sürekli birilerine yapışıp kalmak olmamalı. İcardi dahil herkesin alternatifine bakmalıyız. Berkan ne yahu?

Forumda çöplere karşı özel ilgi var tenkdaş, anlayamazsın….

Önde olduğumuz maçlarda son 10-15 dk kala gözlerimin aradığı Galatasaraylı çocuk.
Neden gitti neden şimdi gelmesin istiyorlar anlamıyorum.
Doğru rolü verdiğinizde ciddi fayda alabileceğiniz bir oyuncu umarım geri döner.

Genoa'da 328 dakika, bizde 511 dakika oynamis bu sezon. Kacip gitmeseydi 10-15 dakika falan forma giyerdi maclarin sonunda. Kümede kalmaya oynayan Genoa'da yedek bekleyecegine bizim kulübede beklese pasaportundan dolayi süre alacakti.

Genoa'da 328 dakika, bizde 511 dakika oynamis bu sezon. Kacip gitmeseydi 10-15 dakika falan forma giyerdi maclarin sonunda. Kümede kalmaya oynayan Genoa'da yedek bekleyecegine bizim kulübede beklese pasaportundan dolayi süre alacakti.
Daha fazla oynardı çünkü ndombele,sergio,demibay hiç performans veremedi

Geçen sene 2 fener maçında da 90 dk oynadı hiç siritmadi ki birinde torreira da yoktu..Torreira nin dünya kupası dönüşü olmadığı maçlarda da iş gördü ki biri de sivas deplasmanıydi

Torreira nin yerine girdiği hemen her maçta vazifesini yaptı geçen sezon.Ustelik yerli oyuncu ligde oldukça değerli.. Bu çocuğa gerçekten fazla yüklenildi sezon başı..

Tamam ilk 11 oyuncusu değil biz de biliyoruz ama iyi bir takımda hele ki yerli oyuncu olduğu için bizim ligde çok iyi bir hamle oyuncusuydu..

1703334041889.webp

Orada bile sürekli oynayamayınca umarım biraz yola gelmiştir. Kendisi sevdiğimiz bir rotasyon parçası

Geri
Üst Alt