Tapusunu alsalar iyi olur

Tavanı yüksek bir futbolcu değil ama ne zaman ihtiyaç duyulsa katkı veriyordu. Çok iyi oynadığı maçtan sonra haftalarca oynatmayarak haksızlık ettiğini düşündüğüm Okan hoca, Avrupa listesine de yazmayarak tümüyle kaybetti çocuğu. Şimdi arar olduk.

''Yıldız yabancı oyuncularımız olsun, hamallığı yerliler üstlensin'' diyenler, tam o tipte adamlara da tahammül edemeyip linçlemekten çekinmiyor. Berkan kadar işe yarayacak bir yabancı 'hamal' ı ne kadar maaşa oynatabilirsin? Ki takım ruhunun canlı tutulmasındaki rolünü hiçbir yabancı futbolcu üstlenemez...

Hiç dert etme yedek kalmayı yiğidim. Burada da yedektin bir de üstüne küfür ediyordu ahrazsaraylılar

Yedekte Berkan gibi denenip olmamış oyuncuları tutmak yerine, Eyüp, Hamza gibi gelecek vadeden gençleri tutmak daha mantıklı. Berkan maksimuma ulaşmış. Bir şey vadetmiyor. Ama gençlerden belki as oyuncu çıkarabiliriz. Oynatmak kaydıyla rotasyonu gençlerden oluşturmak gerekiyor.

Yedekte Berkan gibi denenip olmamış oyuncuları tutmak yerine, Eyüp, Hamza gibi gelecek vadeden gençleri tutmak daha mantıklı. Berkan maksimuma ulaşmış. Bir şey vadetmiyor. Ama gençlerden belki as oyuncu çıkarabiliriz. Oynatmak kaydıyla rotasyonu gençlerden oluşturmak gerekiyor.
Berkan'ın faydası en basit tabirle takıma enerji katması ve bu işte de iyiydi.
Takımdan ne sebeple ayrıldığı önemli değil, sonuçta gittikten sonra sonra o görevi birine veremedik. Sonradan takım yorgun kaldığında sahaya sürülecek dinamik bir topçumuz yok orta sahada maalesef. Bu anlamda yerini dolduramadık.
Renktaş dediğin gibi bu gençlerden birini bu rol için belki hazırlayabilirdik. Hiç süre vermedik maalesef.

Bende seviyorum kendisini , feneri gorunce delleniyor herif.

soylenildigi kadar kotu topcu da degil bence

Vasat olmayan geçmişinde bir yerlerde iyi bir süre oynamış ndombele var berkan hakkında iyi yorumlar okumamak isteyenler onun başlığına gidip antrenmanda iyiydi, çıtası çok yüksekti, bir oynasa hayalinizdeki oyuncu postlarını atabilir.
İstiyorsunuz ki her oyuncu real madrid bayern münih kadrosu gibi olsun.
Dünyanın en düz adamlarından birisi sergio busquest ama döneminde dünyanın en iyi takımının çimentolarından birsiydi kazara bu topraklara düşse ne vasatlığı kalır ne yeteneksizliği kalırdı.

Her başlıkta ısrarla coğrafyanın nasıl bir kader olduğunu gözümüze sokma hamleleriniz muhteşem.

Geri dönsün mü dönmesin. Ben koyu taraftarımdır kimi zaman kendi yaşamımın üstünde tutarım ancak bir futbolcu olup profesyonel seviyeye gelsem bu kendini aşırı beğenmiş ve tatmin olmayan taraftarın olduğu kulüpten içeriye adımımı atmazdım.
Sosyal medyada günde 20 dkika gezen bir türk futbolcusu 30 yaşında kafasının yarısı beyaz dolup stressten psikolojisini yitirecekse ve az buçuk yeteneği varsa hiç büyükler ve para diye umursamayıp gözünü avrupaya dikmeli.
Kerem, barış yada x kimse yönetime gidip yabancı sınırı benim problemim değil diyip yol almaları gerekiyor. Bu taraftara asla yaranamazsın.

Hoşgeldin. Avrupa kadrosuna giremedim diye bir daha tribal enfeksiyon geçirme lütfen

Gitmesi hata değildi ama kalsaydı CL’de tur atlamıştık

Geri
Üst Alt