Hadi baba iki bel altı espri iki bunun Sami Yen'i de var motivasyonu topla takımı.

Gelse de bir şey olmaz. Rotasyon oyuncusuydu yine öyle olur. Hatta 2 gün sonra ağır eleştirilere maruz kalır ve yine kaçar gider.

1705056797823.webp

Gecen Agustos ayinda zaten yorumlanmis..

Saygilarimla..

1 2 maça çıkıp etkisiz oynayınca eski eleştiriler tekrar yapılmaya başlanacak sanki oyuncu ilk defa bizde oynuyormuş gibi.. umarım artık herkes oyuncudan beklenenleri bilerek eleştiri getirir

acaba hemen oynar mı yoksa maç eksiği var diye 3-4 maç sonra mı oynayacak

Eyüp Aydın'ın süresinden çalacak, neden döndü anlamadim

Berkan seviyesinde bir oyuncu Galatasaray seviyesinde bir takıma istediği zaman geliyor, istediği zaman çekip gidiyor. Onca senedir milyon tane hatadan sonra bile bir türlü kadro yapılanmasında başarılı olamıyoruz. Ben Berkan’ın Levent Tüzemen yüzünden gereksiz sempati topladığını düşünüyorum.

Beyefendi beni eleştiriyorlar diye gitti e Genoa da oynayamadı geri geldi.
Demek ki haklılarmış kendisi Galatasaray kalibresinde değilmiş kendisi gitti biz yerine oyuncu aldık, çocuk oyuncağı mı bu işler

Yetenekleri kısıtlı ama ben berkanı seviyorum sahada elinden geleni yapıyor

Anaokulu cocugu muamelesi mi yapilsin? Ne yapsa alkislansin mi? Genoa'da kadroya giremedi. Galatasaray neresi, Genoa neresi. Elestirilecek gibi oynarsa tabi ki Elestirilecek. Kaan Ayhan, Eyup, VS bir suru Adam var. Deli gibi asilsin son sansi yoksa super ligte vasat takimlarda biter kariyeri.

Forma numarası tercihi güzel, kutlarım. 18 Numaralı Galatasaray forması ile kendisine başarılar dilerim.

Geri
Üst Alt