top oynamadıgı muddetce iyi oyuncu

son 20 dk fln oynarsa bunu 10 mılyona satarız

Ligde her sezon yetenegi ölcüsünde maca cikiyor.

Orta saha havuzunda yerli olarak fazla alternatif olmasa da bir kac oyuncu var.

Atakan Karazor, Emre Can, Umut Tohumcu, Dogucan Haspolat, Salih Özcan, Yunus Emre Konak ve Emirhan Ilkhan gibi oyuncular var.

Takimda tutulmasinda sakinca yok. Kerem Demirbay gönderilecegi icin mutlaka yukaridakilerden bir tane yerli oyuncu alinacak, tamamen herkesi yollamaya gerek yok.

Alacağımızı aldık bence. €2-3m gibi bir paraya göndermeye çok sıcak bakarım. Yine de rotasyonda kullanırız kalırsa ama gidip düzenli oynamak istemesini de anlıyorum. Yalnız bence düzenli oynayabileceği seviye çok da yüksek olmaz, o konuda yanılgıları yoktur umarım

Bence çok iyi bir rotasyon oyuncusu kalsın isterim ama oynamak için gitmek isterse de bir şey diyemem.

Hoş gerçi sezon sonu gideceği belli olan Demirbay kadar süre verilmiyorsa adam da gitmekte haklı yani biraz.

Ayrıca sözleşmesi de takım içinde çok çok düşük kalıyor. Kalsa bile iyileştirme yapmaları lazım.

Bence gönderilmesi hata olur yerine birini alıyoruz diye bir sürü bonservis ve maaş vereceğiz kendisinden iyi olacağı şüpheli Berkan rotasyon için ideal oyuncu tabii bence hoca daha iyisini bilir ama sanmıyorum ben daha iyi bir ekleme yapabileceğimizi bu profil için.

bu da oynar ıslıklanır gitmek ister, oynamaz gitmek ister. italya'nin vasat kulübünde formayı giyememişken galatasaray'da elbette yedek kalacak. yedek demişken nelson naptı acaba roma alacak mı.

Bugün muhtemel 11'lerde Kerem Demirbay görünüyor

şunun havası bi sönmedi ülke dışına gitti topcu olmadıgı tescillendi hala taraftarın yanından geçerken kafayı kaldırmıyor kafada kulaklık sanki bana messi havası. insan biraz sempatik olur koskoca mertense falan bakıp örnek alsa keşke

Yerli oyuncuların hepsi takımda tutulmalı. Berkan ve Demirbay olası sakatlıkta iyi kötü idare edecek adamlar. Yedeğe 15m euro bonservis 4-5m euro yıllık ücretli adam alamayız.

Adam harcamaya yer aramayalım. Az alkmardaki orta saha topcularindan daha yeteneklidir eminim biraz da doğru yer doğru zaman önemli ve oyuncuyu rolüne ikna etmek, rol de yaratmak lazım yüzüne bakilmayacak kadar kötü ise zaten tutma takımda veya adama alan yarat burada iş teknik ekibin.

Yedeğe de 10 milyon bonservis 2 milyon maaş vereceksek hocaya değil muhasebeciye ihtiyacımız olur.

Adamın orijin mevki 8 numara, bir orada oynamadı; aldığı süreler hep solbek, stoper, 6 numarada geçti. Torreira ile birlikte oynadığı maçlarda da kendisi 6, Torreira 8 rolündeydi. Solbekte, stoperde harikalar yaratamadığı için mi çöp oldu?

Geri
Üst Alt