18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Tolga Aybakan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha ki yarışmayı yakında planlıyor musunuz Emrah ?

Şarkı konusunda ise 3 tane çok ciddi alternatifim var. Hepsinde de inanılmaz keyif aldığım beni alıp götüren, coşturan şarkılar. Zaten kapılmazlarsa 3'ü ile de sıra ile yarışmayı düşünüyorum ama hangisini öne koysam diye çok büyük kararsızlık içindeyim bende.

Kısmet Alpay,henüz bir fikir yok bu konuda.

@Emrah Yıldırım

Henüz söylemek için erken ama olabilir mi acaba diyerekten?..

25. yarışma bir ara yarışma olsa ve 24 birinci şarkı kendi arasında yarışsa?

Puanlamayı yapacak kitlenin seçilebilmesi için her yarışmada olduğu gibi kayıt konusu açılsa? + Jüri falan...

Geliştirilebilir.

Emrah tam bir vampirdir. Kan'a(like) ihtiyacı olduğunda yarışma düzenler, ihtiyacı olmadığı zaman da şatosuna kapanır.

Ama takdir ediyorum doğrusu. Adam işini iyi yapıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

@Emrah Yıldırım

Henüz söylemek için erken ama olabilir mi acaba diyerekten?..

25. yarışma bir ara yarışma olsa ve 24 birinci şarkı kendi arasında yarışsa?

Puanlamayı yapacak kitlenin seçilebilmesi için her yarışmada olduğu gibi kayıt konusu açılsa? + Jüri falan...

Geliştirilebilir.

Olabilir güzel fikir

Hatır gönül oylari olur o zaman her turlu ama yapilsin gene de renk katar.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19 yarışmada

3 defa Tolga

2 defa Arda Abi

2 defa ben birinci

oldum.

Ben de olabilir mi diye aslında düşünüp sormuştum ama bütün şarkılar ve sahipleri biliniyor artık.

En fazla 25 farklı şarkı ortaya çıktığında, çok defa birinci olanlara da seçim şansı tanınarak genel bir forum oylaması ile yüzde/oy üzerinden bir sıralama yapılabilir.

Ama bunun için sanırım en az 30 yarışmayı bulmak gerekecek.

Zira ben Serkan, Tolga, Arda Abi, ben ve eski kazananlardan da daha yarışmayı tekrar kazanacak isimlerin olacağını düşünüyorum.

ego kaf dağını aştı beee

19 yarışmada

3 defa Tolga

2 defa Arda Abi

2 defa
ben birinci

oldum.

Ben de olabilir mi diye aslında düşünüp sormuştum ama bütün şarkılar ve sahipleri biliniyor artık.

En fazla 25 farklı şarkı ortaya çıktığında, çok defa birinci olanlara da seçim şansı tanınarak genel bir forum oylaması ile yüzde/oy üzerinden bir sıralama yapılabilir.

Zira
ben Serkan, Tolga, Arda Abi, ben ve eski kazananlardan da daha yarışmayı tekrar kazanacak isimlerin olacağını düşünüyorum.

Bi de böyle bak osman basgan

Bi de böyle bak osman basgan

hahahahahahhahahahahahah muhteşem tespit ozan reis. ft yi bile geçmiş alpay ego konusunda

bu tespitten sonra artık ozan "ozan reis" diye değil "başbuğ ozan"diye bilinecek.

bu böyle bilinee :@

Başka yere mesaj atıyordum geldim şimdi.

Orada ki bir tane ''ben'' haricinde ki diğerlerinin fikrimi beyan etmek için kullanıldığı aşikar ama tabi sizde haklısınız, Türkçe olarak sıkıntılı. :)

Ego denmiş bu mesajdan sonra nasıl inandırabilirim öyle olmadığıma bilmiyorum :D cidden. Ama bugün izlediğim Fatih Terim görüntülerinin geçici tesiri olabilir bunlar.;)

Yüce üstadın'da dediği gibi bizim yanımızdakiler asla düşmezler.:p

Başka yere mesaj atıyordum geldim şimdi.

Orada ki bir tane ''ben'' haricinde ki diğerlerinin fikrimi beyan etmek için kullanıldığı aşikar ama tabi sizde haklısınız, Türkçe olarak sıkıntılı. :)

Ego denmiş bu mesajdan sonra nasıl inandırabilirim öyle olmadığıma bilmiyorum :D cidden. Ama bugün izlediğim Fatih Terim görüntülerinin geçici tesiri olabilir bunlar.;)

Yüce üstadın'da dediği gibi bizim yanımızdakiler asla düşmezler.:p

zamanınız iyice daraldı bu tirplerden sonra aklınızdan sakın çıkarmayın bir gece ansızın;

1.Gökhan Sertkaya

2.Ozan Kesgin

3.Osman Uzdu

4.Arda Aycan

5.Recep İÇ.

6.Recep L.

.

..

.

.

22.Tolga Aybakan

23.Serkan Ş

24.Alpay Asma

ve tabii birde devrilmiş mod. umuz olacak. adı bende saklı suan.

edit. ilk sıralar ihtiyaca göre değişebilir kendi aralarında

zamanınız iyice daraldı bu tirplerden sonra aklınuzdan sakın çıkarmayın bir gece ansızın;

1.Gökhan Sertkaya

2.Ozan Kesgin

3.Osman Uzdu

4.Arda Aycan

5.Recep İÇ.

6.Recep L.

.

..

.

.

22.Tolga Aybakan

23.Serkan Ş

24.Alpay Asma

ve tabii birde devrilmiş mod. umuz olacak. adı bende saklı suan.

edit. ilk sıralar ihtiyaca göre değişebilir kendi aralarında

Neyse en azından sondan birinci olma şerefini bana layık görmüşsün, o da bir şey. :D

Alpay'cım buralarda mısın sen daha ya? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

19 yarışmada

3 defa Tolga

2 defa Arda Abi

2 defa ben birinci

oldum.

Zira ben Serkan, Tolga, Arda Abi, ben ve eski kazananlardan da daha yarışmayı tekrar kazanacak isimlerin olacağını düşünüyorum.

Basket maçından buraya geldim :)

Safa' nın önerisini ben de ortaya atmıştım daha önce. Bence güzel olur.

Birden fazla kazananlar bir şarkılarını seçerler, diğerlerini talip olanlardan birine verebilirler.

Şarkıların sahiplerinin bilinmesi de sorun değil bence, geyik yapılıyor ama herkes beğendiği şarkıya hak ettiği değeri verir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt