18.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha fazla beklersem her an oylamam da kararsızlığa düşerim endişesi ile oylarımı gönderme kararı aldım.

Kendim olamazsam kazanmasını en çok istediğim şarkılara yüksek puanlarımı verdim. Hayırlı olsun.

Yalnız, Emrah denilen muhterem zat yanlış bilgileri ile insanları kandırıyor. Daha önce pişti yok dedi ama benim ilk gönderdiğim şarkı var listede. 2. olarak güççük Emrah'ın götür beni gittiğin yere şarkısını gönderdim ama o da içime sinmedi. Buradaki bazı cool arkadaşlar sırf Emrah olduğu için fazla oy vermeyecekti. Allahtan 3. şarkı son anda aklıma geldi de işi kurtardık. İlk 3 banko bence. Gerisi Allah Kerim...

Bıyıklı Puyol ile kim katıldı? En çok onu merak ediyorum.

Düştükte olsa oyları geç gönderme ihtimalim var. Anlayisiniz için teşekkürler :D

Yalnız, Emrah denilen muhterem zat yanlış bilgileri ile insanları kandırıyor. Daha önce pişti yok dedi ama benim ilk gönderdiğim şarkı var listede. 2. olarak güççük Emrah'ın götür beni gittiğin yere şarkısını gönderdim ama o da içime sinmedi. Buradaki bazı cool arkadaşlar sırf Emrah olduğu için fazla oy vermeyecekti. Allahtan 3. şarkı son anda aklıma geldi de işi kurtardık. İlk 3 banko bence. Gerisi Allah Kerim...

O an üstünkörü baktım hızlıca,dün acelem vardı kayıtları alıp çıkacaktım.Siz ısrar edince bir bakayım dedim hızlıca bir iki tanesini atlamışım maalesef :(

Bu arada yarışma sonunda,Eurovisionda yapılan şike süreceni açıklayacağım.

Yalnız gelen oylardan biriyle tarlaların yeşillendiğini farkettim.

Son dakika: Adı bir süredir şike ve rüşvet skandalları ile anılan ünlü organizatör, Emrah Yıldırım'ın tuvaletinden gelen görüntüler adeta şok etkisi yarattı...

527be97a992df10714e4a530

Son dakika: Adı bir süredir şike ve rüşvet skandalları ile anılan ünlü organizatör, Emrah Yıldırım'ın tuvaletinden gelen görüntüler adeta şok etkisi yarattı...

527be97a992df10714e4a530

Özel hayata saygı diye bir şey kalmamış,inimize kadar girmişler.Bunlar okyanus ötesi örgütler

Şüphelilerin üzerine gidilmesi lazım. Ama şüpheli Özgür Kızılaslan ise muhtemelen emniyet mensuplarının gücü yetmeyecektir. Bütün mod, süper-mod görevden alınır yine de birşey yapılamaz.

Benim bildiğim Emrah üzerine bu kadar oynayanların

images

.

Şüphelilerin üzerine gidilmesi lazım. Ama şüpheli Özgür Kızılaslan ise muhtemelen emniyet mensuplarının gücü yetmeyecektir. Bütün mod, süper-mod görevden alınır yine de birşey yapılamaz.

Sen hiç merak etme güzel kardeşim, baba takımınında önünü keseceğimden hiç şüphen olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt