- 10 Nisan 2013
- 58.866
- 42.173
- 3.943
Arkadaslar bu yarismaya buyuk bir hirsla girdim, puan farki az veya cok birinci cikacagim simdiden tebrik edin isterseniz.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Hmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar bu yarismaya buyuk bir hirsla girdim, puan farki az veya cok birinci cikacagim simdiden tebrik edin isterseniz.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Yalnız, Emrah denilen muhterem zat yanlış bilgileri ile insanları kandırıyor. Daha önce pişti yok dedi ama benim ilk gönderdiğim şarkı var listede. 2. olarak güççük Emrah'ın götür beni gittiğin yere şarkısını gönderdim ama o da içime sinmedi. Buradaki bazı cool arkadaşlar sırf Emrah olduğu için fazla oy vermeyecekti. Allahtan 3. şarkı son anda aklıma geldi de işi kurtardık. İlk 3 banko bence. Gerisi Allah Kerim...
O an üstünkörü baktım hızlıca,dün acelem vardı kayıtları alıp çıkacaktım.Siz ısrar edince bir bakayım dedim hızlıca bir iki tanesini atlamışım maalesef![]()
Son dakika: Adı bir süredir şike ve rüşvet skandalları ile anılan ünlü organizatör, Emrah Yıldırım'ın tuvaletinden gelen görüntüler adeta şok etkisi yarattı...
![]()
Özel hayata saygı diye bir şey kalmamış,inimize kadar girmişler.Bunlar okyanus ötesi örgütler
Benim bildiğim Emrah üzerine bu kadar oynayanların
![]()
.
Şüphelilerin üzerine gidilmesi lazım. Ama şüpheli Özgür Kızılaslan ise muhtemelen emniyet mensuplarının gücü yetmeyecektir. Bütün mod, süper-mod görevden alınır yine de birşey yapılamaz.