#18 Lesley Ugochukwu

Kaan, İlkay vs... bundan iyidir yahu hakikaten.

Şunun transferine onay veren hocayı da sorgulamak lazım. Bu transferi yapan yönetim zaten lale.

yaw bence bu herif oynar hic oynamayacak kadar kotu biri degil
orta saha sos veriyor zaten sok bu cocugu da denkleme
herif resmi mac oynamadan kesik yedi yaw kafayi yersin

bi de 3 yildir falan takip ettigimiz liste basi bi topcu bu oyle rastgele son gun gelmedi Nhaga gibi

opsiyonu yönetim düşünsün gayet iyi sonradan girdiği maçlar, hazırlık maçı ve orta sahasızlıktan çok eleştirdik.

girmese net 3 3 bitecekti

orta actırmadı 2 3 kez kafayla mudahale etti

Yapılmak istenen ne bu oyuncuyla ilgili? Toplam 7 dakika oynayarak opsiyondan 2 maç yedi. Kaldı 16 maç.

Bu kadar hava topu gelen maçta 50-60larda oyuna giremeyecekse bu adamın bu takımda işi ne?

Hata da yapabilir insan.. yanlış yapmışız diyip bir şekil yolları ayırsaydınız.

Hiçbir oyuncuyu en az 4-5 maç ilk 11'de görmeden değerlendirmek doğru değil. Çocuk geldiğinden beri hepi topu 25-30 dakika oynatmıştır ya yok.. Nasıl bir göz var ki, bu kadar kısa sürede oyuncu hakkında kesin fikir sahibi olabiliyorsunuz? Argümanlar da çok kötü. Neymiş, Burnley'i küme düşürmüşmüş.. Sanki Burnley Lesley'den önce her sene şampiyonluğa oynayan bir takımmış da 22 yaşında çocuk yüzünden küme düşmüş.

valla osler bu kadar iyi durumda değilken 11 başlayıp bir maç göremiyorsak hocaya aslında laf söylemek lazım.Ne olduğu belli değil çünkü as takımla 11de minimum bir 60 dakika görmek lazım bu şekilde olmaz hakkımız da var hani birkaç maç bir oynasın belki iyi de olur

Dünkü maçta 3-1’den sonra komple ceza sahamıza çekildik
Sol iç’te Batrakov önde basıyordu ama Sağ iç’te Toreira ceza sahamıza kadar geriye çekildi ki adamlar defalarca bomboş geldiler, bol bol orta yaptılar, taçlar kornerler
Tee en sonlarda Lesley girer girmez ilk yaptığı Sağ iç’te öne çıkıp basmak oldu ve biraz nefes aldık (belli ki söylenmiş)

Toreira maalesef çok uzun zamandır böyle ve ortasahadaki görünmeyen gizli bir sorunumuz
Pozisyon alıp rakibi başka yere yönlendirme dışında yok
Top bizdeyken hareketsiz, rakip hızlı çıkarken de arkasından hafif tempo koşu

lesley tarzı genç oyunculardan umutlanmamak adına 1 kozumuz var, oynatmamak.

okan koca

Göztepe maçında iyiydi. Ben de bu adamdan bir yol olmaz diyenlerdendim ama ışık verdi açıkcası.

Bunun maç opsiyonu 18 maç mi? Bence 18 olsa sittin sene oyuna almazdı hoca. Bence dk bazlı bir opsiyonu var

Bunun maç opsiyonu 18 maç mi? Bence 18 olsa sittin sene oyuna almazdı hoca. Bence dk bazlı bir opsiyonu var
Bir macin sayilmasi icin en az 30 dk oynamali gibi bir madde de olabilir

Yoksa Erzurum macinda mac bitmisken oyuna girmesinin hic bir mantigi yok

Kesin olan bir sey var o da opsiyonun zorunlu olmasini saglayan sartin asla yerine gelmeyecegi. 18 mac ise en fazla 17 maca cikar.

Devre arasi gönderilir bence.

Dakika bazlı ise Okan hoca mastermind for gözümde. Fizik avantajlarını kullanabileceği ama oyun zekası futbol bilgisi düşüklüğünü hissettirmeyecek dakikalarda oynatıyor

Bir macin sayilmasi icin en az 30 dk oynamali gibi bir madde de olabilir

Yoksa Erzurum macinda mac bitmisken oyuna girmesinin hic bir mantigi yok

Kesin olan bir sey var o da opsiyonun zorunlu olmasini saglayan sartin asla yerine gelmeyecegi. 18 mac ise en fazla 17 maca cikar.

Devre arasi gönderilir bence.
Bence de kesin öyle şeyler vardır ya. İlk 11 başladığında direkt sayılıyordur yedekten 15-30dk şartı falan vardır diye düşünüyorum

Kim onay verdi, kim istedi bu transferi çok merak ediyorum?

Scout ekibi
Okan
Yönetimi

Geri
Üst Alt