Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.229
- 25.570
- 3.183
sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Z. olmaz, banane @Tahir Mahir Koç
Bunun herhangi bir dayanağı yok ama sadece şuna dayandırarak söylemek istiyorum. Brezilya Milli takım stoplerine baktım.Top 5 lig dışında hangi stoper 20 üstüne gitmiş ya
Hikaye başlığı bu Marcao başlıklarının hepsi.
Zamanında 120 dk gol yemediler diye Çigrinski alındı 25e, herif maç oynamadan geri döndü tekrar.
Bunun herhangi bir dayanağı yok ama sadece şuna dayandırarak söylemek istiyorum. Brezilya Milli takım stoplerine baktım.
Marquinhos, Gabriel, E. Militao ve T. Silva var. Dünya kupası yada milli maçlarda 4-5 stoper götürüyor takımlar. Yine grup elemelerinde. Brezilya milli takım stoplerinin 5. si kim olur acaba ? Birde yaşlı bir T.Silva var çağrılır mi bilemem. Birde en ufak bir sakatlık olsa gördüğüm kadarı ile Brezilya Milli takımına en az 2 stoper daha lazım olcak. Buda Marcaonun seçilme şansıni arttırıyor. Olurda boyle bir şey gerçeklesir milli takımda iki maç oynarsa ve Galatasaray da UEFA da yoluna biraz daha devam edebilirse. 25 düşük bir rakam bile olabilir. Çünkü şuanki 4 stoperi 20-30m a alamazsın. Tabi şahsi düşüncem bu. Seçilmez performans kötüye gider buda madalyonun diğer kötü yüzü. 18 iyimi kötü mü bunları düşününce işin içinden çıkamadım ben. 20-25 arası düşünülebilir belki ama benim zaten şahsi düşüncem istediği kadar para versin. Ben Marcao yu satmam. Galatasaray da gayet iyi işler yapıyor. O olmayınca neler oluyor görüyoruz. Kaybetmek istemem. Para önemli ama takımın başarısı herşeyden daha önemli
Ya buda bir fikir olabilir ama açıkçası atl. Kötü gidiyo. Marcaonun kendini gösterebileceği tek yer UEFA kupasi kısmen de başardı. Yani garantisi yok ama bir gün sans alabilecegini düşünüyorum çünkü Marcao cidden çok iyi oyuncu. Topu bu şekilde ileri aktarabilen defans oyuncusu az. Birde mücadele gücü yüksek. Müdahaleleri zamanlaması gayet iyi. Bizde bek ve orta saha sıkıntılarına rağmen kendini göstermeyi başarıyorsa iyi bir kadroda neler yapar. Ki bunu illa goreceklerdir. Ama bu kolay olmayacak. UEFA çok önemli her açıdan hem kulüp hem oyuncular açısından. Bu sene zaten geçiş yılı oldu. Acılı oldu bakalm kaymağı nasıl olcak.Bizim ligi önemsemiyorlar
Benficanin ve Atleticonun brezilyalı stoperleri var daha
Gitmesi zor
Ya buda bir fikir olabilir ama açıkçası atl. Kötü gidiyo. Marcaonun kendini gösterebileceği tek yer UEFA kupasi kısmen de başardı. Yani garantisi yok ama bir gün sans alabilecegini düşünüyorum çünkü Marcao cidden çok iyi oyuncu. Topu bu şekilde ileri aktarabilen defans oyuncusu az. Birde mücadele gücü yüksek. Müdahaleleri zamanlaması gayet iyi. Bizde bek ve orta saha sıkıntılarına rağmen kendini göstermeyi başarıyorsa iyi bir kadroda neler yapar. Ki bunu illa goreceklerdir. Ama bu kolay olmayacak. UEFA çok önemli her açıdan hem kulüp hem oyuncular açısından. Bu sene zaten geçiş yılı oldu. Acılı oldu bakalm kaymağı nasıl olcak.
Olsun hocam hiç sıkıntı yok. Takımda kalır. Ne guzel sağlam bir stoper tandemi yakaladık. Senelerce saçma sapan stoperlere bir dünya para bayıldık. Hiç verim alamadık. İlk kez böyle bir tandem var uzun yıllar sonra. Neden bozmaya çalışıyoruz ki. Herkes farkında mı bilmiyorum ama şuan takımın tek iyi yeri stoper tandemi ve Kerem... Yabancı sınırı olmasa Kerem belki diyebilirdim ama şuanki sartlara göre ne Marcao ne Nelson ne Kerem hiçbirini satmam en az 2 sezon alternatif buluncaya kadar oynamalilarIşte bizim açıdan öyle olabilir ama bu konuda önyargılılar.
Hocam kusura bakmada sana katılmıyorum ve satış sözleşmesini imzalama yetkisi iyiki sende değil. Ronaldo hatırlarsan bizim Madrid'i 3-2 yendiğimiz maçta öyle bir gol kaçırdı ki boş kaleye dışarı vurdu. O gece ilk golü yemesek Madrid'i eleyebilirdik. Madrid elense gol kaçırdı diye Ronaldo'yu satarmiydi sence? (Madrid'in en pahalı kadrolarından biri vardı sahada birde) Ki buna bir dünya örnek var. Hagi'nin UEFA kupasında kırmızı kart yemesi hemde sinirlerine hakim olamaması sebebi ile mesela. Çok büyük hataydi. Sattık mi hayır Süper kupada oynadı mi evet. Kupayı aldık mı evet. Futbolcuda insan ve bazen hata yapar. Ama sürekliliği varsa hiç sorun değilDemin spor programi izlerken bizim fener macinin golunu verdiler. Topa ilk ıska yapan Marcao imis.
Satis sozlesmesini nereye imzaliyorum?