18 Milyon Euro’ya Marcao Satılırsa Düşünceleriniz Ne Olur?

tek sorun ve büyük sorun ciddiyetsizliği ve maç - rakip seçmesi ayrıca avrupa dahil ışık görünmüyor verilebilir

Top 5 lig dışında hangi stoper 20 üstüne gitmiş ya

Hikaye başlığı bu Marcao başlıklarının hepsi.

Zamanında 120 dk gol yemediler diye Çigrinski alındı 25e, herif maç oynamadan geri döndü tekrar.
Bunun herhangi bir dayanağı yok ama sadece şuna dayandırarak söylemek istiyorum. Brezilya Milli takım stoplerine baktım.
Marquinhos, Gabriel, E. Militao ve T. Silva var. Dünya kupası yada milli maçlarda 4-5 stoper götürüyor takımlar. Yine grup elemelerinde. Brezilya milli takım stoplerinin 5. si kim olur acaba ? Birde yaşlı bir T.Silva var çağrılır mi bilemem. Birde en ufak bir sakatlık olsa gördüğüm kadarı ile Brezilya Milli takımına en az 2 stoper daha lazım olcak. Buda Marcaonun seçilme şansıni arttırıyor. Olurda boyle bir şey gerçeklesir milli takımda iki maç oynarsa ve Galatasaray da UEFA da yoluna biraz daha devam edebilirse. 25 düşük bir rakam bile olabilir. Çünkü şuanki 4 stoperi 20-30m a alamazsın. Tabi şahsi düşüncem bu. Seçilmez performans kötüye gider buda madalyonun diğer kötü yüzü. 18 iyimi kötü mü bunları düşününce işin içinden çıkamadım ben. 20-25 arası düşünülebilir belki ama benim zaten şahsi düşüncem istediği kadar para versin. Ben Marcao yu satmam. Galatasaray da gayet iyi işler yapıyor. O olmayınca neler oluyor görüyoruz. Kaybetmek istemem. Para önemli ama takımın başarısı herşeyden daha önemli

Şunuda ekliyim Avrupa'da başarı filan istiyorsak Nelson Marcao ikilisi bozulmamalı. Biz Ajax filan değiliz. Onlarin ilk amacı yetiştirip satmak. Zaten yerine gelenlerle de başarıyı da yakalıyolar. Bizde arada sırada bir kaç oyuncu bulup faydalanabiliyoruz. Birde bizim ilk amacimiz başarılı olmak. Biz önce başarılı olalım sonra yerine alternatifini bulalım, ondan sonra satarız. Boyle olmazsa her sene birileri gelsin takım otursun diye beklersek işimiz yaş

Bunun herhangi bir dayanağı yok ama sadece şuna dayandırarak söylemek istiyorum. Brezilya Milli takım stoplerine baktım.
Marquinhos, Gabriel, E. Militao ve T. Silva var. Dünya kupası yada milli maçlarda 4-5 stoper götürüyor takımlar. Yine grup elemelerinde. Brezilya milli takım stoplerinin 5. si kim olur acaba ? Birde yaşlı bir T.Silva var çağrılır mi bilemem. Birde en ufak bir sakatlık olsa gördüğüm kadarı ile Brezilya Milli takımına en az 2 stoper daha lazım olcak. Buda Marcaonun seçilme şansıni arttırıyor. Olurda boyle bir şey gerçeklesir milli takımda iki maç oynarsa ve Galatasaray da UEFA da yoluna biraz daha devam edebilirse. 25 düşük bir rakam bile olabilir. Çünkü şuanki 4 stoperi 20-30m a alamazsın. Tabi şahsi düşüncem bu. Seçilmez performans kötüye gider buda madalyonun diğer kötü yüzü. 18 iyimi kötü mü bunları düşününce işin içinden çıkamadım ben. 20-25 arası düşünülebilir belki ama benim zaten şahsi düşüncem istediği kadar para versin. Ben Marcao yu satmam. Galatasaray da gayet iyi işler yapıyor. O olmayınca neler oluyor görüyoruz. Kaybetmek istemem. Para önemli ama takımın başarısı herşeyden daha önemli

Bizim ligi önemsemiyorlar

Benficanin ve Atleticonun brezilyalı stoperleri var daha

Gitmesi zor

Denayer alınacaksa satılsın derim ama 18 milyon euro artık futbolda düşük bir miktar.. 25 milyon eurodan aşağı olmamalı.

Bizim ligi önemsemiyorlar

Benficanin ve Atleticonun brezilyalı stoperleri var daha

Gitmesi zor
Ya buda bir fikir olabilir ama açıkçası atl. Kötü gidiyo. Marcaonun kendini gösterebileceği tek yer UEFA kupasi kısmen de başardı. Yani garantisi yok ama bir gün sans alabilecegini düşünüyorum çünkü Marcao cidden çok iyi oyuncu. Topu bu şekilde ileri aktarabilen defans oyuncusu az. Birde mücadele gücü yüksek. Müdahaleleri zamanlaması gayet iyi. Bizde bek ve orta saha sıkıntılarına rağmen kendini göstermeyi başarıyorsa iyi bir kadroda neler yapar. Ki bunu illa goreceklerdir. Ama bu kolay olmayacak. UEFA çok önemli her açıdan hem kulüp hem oyuncular açısından. Bu sene zaten geçiş yılı oldu. Acılı oldu bakalm kaymağı nasıl olcak.

Ya buda bir fikir olabilir ama açıkçası atl. Kötü gidiyo. Marcaonun kendini gösterebileceği tek yer UEFA kupasi kısmen de başardı. Yani garantisi yok ama bir gün sans alabilecegini düşünüyorum çünkü Marcao cidden çok iyi oyuncu. Topu bu şekilde ileri aktarabilen defans oyuncusu az. Birde mücadele gücü yüksek. Müdahaleleri zamanlaması gayet iyi. Bizde bek ve orta saha sıkıntılarına rağmen kendini göstermeyi başarıyorsa iyi bir kadroda neler yapar. Ki bunu illa goreceklerdir. Ama bu kolay olmayacak. UEFA çok önemli her açıdan hem kulüp hem oyuncular açısından. Bu sene zaten geçiş yılı oldu. Acılı oldu bakalm kaymağı nasıl olcak.

Işte bizim açıdan öyle olabilir ama bu konuda önyargılılar.

Özetle şunu diyorum aslında. Elimizde bir oyuncu var ve Brezilya milli takımına seçilirse gerçekten kimse sasirmaz. Demekki çok iyi bir oyuncumuz var. Hemen satalım kafasına girmemek lazım eğer amaç başarı ise. Önce Galatasaray sonra satış. Birde sattın diyelim bir daha zor bulursun açıkçası.

Işte bizim açıdan öyle olabilir ama bu konuda önyargılılar.
Olsun hocam hiç sıkıntı yok. Takımda kalır. Ne guzel sağlam bir stoper tandemi yakaladık. Senelerce saçma sapan stoperlere bir dünya para bayıldık. Hiç verim alamadık. İlk kez böyle bir tandem var uzun yıllar sonra. Neden bozmaya çalışıyoruz ki. Herkes farkında mı bilmiyorum ama şuan takımın tek iyi yeri stoper tandemi ve Kerem... Yabancı sınırı olmasa Kerem belki diyebilirdim ama şuanki sartlara göre ne Marcao ne Nelson ne Kerem hiçbirini satmam en az 2 sezon alternatif buluncaya kadar oynamalilar

Van alhold - Muhammed - Berkan (yabancı sınırına göre) - hatta Cicaldao ve Morutan bunlar satılabilir. Yerine daha iyileri alınabilir. Ama Marcao Nelson Kerem ve Boey bu adamlara dokunulmamali. Biz Galatasarayiz. Başarı olmasa para kimsenin umurunda olmaz. Bunları satarsak yine bir sürü adam gelicek ve bir dünya para çöp olabilir. Hazır bulmuşsun tutmuş maceraya ne gerek var. Ederini bulani satarsın ama takımın iskeletinide satma. Sonra o iskelet oluşuncaya seneler başarısızlıkla geçiyor. Yada yaşlı oyunculara milyonlar gömüyosun ve kulübün ekonomik olarak bu hale gelmesine neden olan kısır döngüye tekrar giriyosun. Bu herkesi satma kafası iyi bir kafa değil. Küçük bir takım olsan tamam ama UEFA Süper kupası olan 30 milyonluk taraftarı olan bir takım için kötü sonuçlar doğurur. Saticaksan önce verim alamadiklarini sat.

Son düzenleme:
Çok az güncel piyasada, şu formuyla sırıtmayacağı kulüp yok net

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Demin spor programi izlerken bizim fener macinin golunu verdiler. Topa ilk ıska yapan Marcao imis.
Satis sozlesmesini nereye imzaliyorum?

Demin spor programi izlerken bizim fener macinin golunu verdiler. Topa ilk ıska yapan Marcao imis.
Satis sozlesmesini nereye imzaliyorum?
Hocam kusura bakmada sana katılmıyorum ve satış sözleşmesini imzalama yetkisi iyiki sende değil. Ronaldo hatırlarsan bizim Madrid'i 3-2 yendiğimiz maçta öyle bir gol kaçırdı ki boş kaleye dışarı vurdu. O gece ilk golü yemesek Madrid'i eleyebilirdik. Madrid elense gol kaçırdı diye Ronaldo'yu satarmiydi sence? (Madrid'in en pahalı kadrolarından biri vardı sahada birde) Ki buna bir dünya örnek var. Hagi'nin UEFA kupasında kırmızı kart yemesi hemde sinirlerine hakim olamaması sebebi ile mesela. Çok büyük hataydi. Sattık mi hayır Süper kupada oynadı mi evet. Kupayı aldık mı evet. Futbolcuda insan ve bazen hata yapar. Ama sürekliliği varsa hiç sorun değil

Son düzenleme:
Ligimizin kalitesi falan kötü eyvallah da Marcao için güncel transfer piyasasında 18 gerçekten az. 25 eder çok temiz bizim lige rağmen eder yani.

Geri
Üst Alt