Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
antrenman sonrası bir kebap şöleni iyi gider , tam orta yuvarlağın içinde. Ardından selçuk birde pasta kestimi, oh mis..
Taraftara da durum satilabilir ortak olunur ziyafete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antrenman sonrası bir kebap şöleni iyi gider , tam orta yuvarlağın içinde. Ardından selçuk birde pasta kestimi, oh mis..
Futbolcular, teknik heyet ve yonetim asla bu taraftara layik degildir.
Taraftar elinden gelen herseyi yapiyor, digerleri ne yapiyor belli degil.
Ortam sıcak olur kralBu sogukta kim gidecek yav hava buz istanbulda.
Haksiz mi
Ben de böyle düşünüyorum. Geçen sene farklıydı. Taraftar camia şampiyonluğu çok istedi ve aldırdı. Takım da bu kadar kötü değildi. Her sene olmaz o iş. Her sene her sene olursa anlamını yitirir ve sıradanlaşır. Dolayısı ile bir etkisi olmaz.Gercekten artık götlerini kaldırdığımızı düsünüyorum.
Destek sahada canıyla mücadele eden kisilere verilir. Bunlar için resmen sıradan bir is oldu ve sanki kötü oynasakta taraftar arkamızda havaları var.
Yok öyle bi dünya
Haksiz tabii, daha stadi dolduramiyor taraftar
Vallah şu sezon başından izlediğimiz futbola, ki oynadığımıza futbol demek için bin şahit gerek, iyi bile doluyor stad bence.Gecen sene en yuksek izleyici ort. Bizdeydi.
Galatasarayin sorunu degil ulkenin genel problemi bu.
Haksizlik yapmayin taraftara her maglubiyetten sonra havalimanina karsilamaya her buyuk mactan once acik antrenmana fln gittiler
Gecen sene en yuksek izleyici ort. Bizdeydi.
Galatasarayin sorunu degil ulkenin genel problemi bu.
Haksizlik yapmayin taraftara her maglubiyetten sonra havalimanina karsilamaya her buyuk mactan once acik antrenmana fln gittiler
Vallah şu sezon başından izlediğimiz futbola, ki oynadığımıza futbol demek için bin şahit gerek, iyi bile doluyor stad bence.
Açıkcası taraftar şu durumumuzda en son suç verilecek halka.
Fener maçında da 2:0 dan sonra taraftar üç üç bağırdı diye suçlayanlar vardı şaka gibi.
sent via GSC