19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Gidip incelemek lazım aslında antremanlarda ne yapıyor bu takımda nasıl bu kadar rezil oynayabiliyor

Futbolcular, teknik heyet ve yonetim asla bu taraftara layik degildir.

Taraftar elinden gelen herseyi yapiyor, digerleri ne yapiyor belli degil.

Bu tarz işleri bırakalım artık. Yok 19:05, yok 20:45 falan. Sakil hareketler bunlar.

jimnastik macı oncesi gereksiz diyordum ama ust uste yasanan olumsuzluklardan sonra isabetli oldu bence
gecen yılda kadıkoyden evvel yapılmış yine böyle itiraz edenler falan olmstu cıkıp aslanlar gibi oynayıp galibiyeti kacıran taraf olmustuk.

Gercekten artık götlerini kaldırdığımızı düsünüyorum.
Destek sahada canıyla mücadele eden kisilere verilir. Bunlar için resmen sıradan bir is oldu ve sanki kötü oynasakta taraftar arkamızda havaları var.
Yok öyle bi dünya
Ben de böyle düşünüyorum. Geçen sene farklıydı. Taraftar camia şampiyonluğu çok istedi ve aldırdı. Takım da bu kadar kötü değildi. Her sene olmaz o iş. Her sene her sene olursa anlamını yitirir ve sıradanlaşır. Dolayısı ile bir etkisi olmaz.

Fb'yi bitiren şey de tam olarak bu zihniyetti. Fb'nin bugün bu halde olmasının en önemli nedeni "Hep destek tam destek" denen saçmalıktır. Anladılar da sonra biraz geç anladılar tabi iş işten geçti.

Gecen sene en yuksek izleyici ort. Bizdeydi.
Galatasarayin sorunu degil ulkenin genel problemi bu.
Haksizlik yapmayin taraftara her maglubiyetten sonra havalimanina karsilamaya her buyuk mactan once acik antrenmana fln gittiler
Vallah şu sezon başından izlediğimiz futbola, ki oynadığımıza futbol demek için bin şahit gerek, iyi bile doluyor stad bence.

Açıkcası taraftar şu durumumuzda en son suç verilecek halka.

Fener maçında da 2:0 dan sonra taraftar üç üç bağırdı diye suçlayanlar vardı şaka gibi.

sent via GSC

Gecen sene en yuksek izleyici ort. Bizdeydi.
Galatasarayin sorunu degil ulkenin genel problemi bu.
Haksizlik yapmayin taraftara her maglubiyetten sonra havalimanina karsilamaya her buyuk mactan once acik antrenmana fln gittiler

Elinden gelen her seyi yapiyor demis

Elinden gelen her seyi yapan taraftar stadi doldurur

Babasinin hayrina mi tutuyor tutmasin sevmiyorsa karsiligini almadigini dusunuyorsa

Ayrica tabii en yuksek ortalama bizde olacak en buyuk stad bizde en cok taraftar bizde 2 sezon sonra ilk defa sampiyonluga oynadik

Normal yani

Vallah şu sezon başından izlediğimiz futbola, ki oynadığımıza futbol demek için bin şahit gerek, iyi bile doluyor stad bence.

Açıkcası taraftar şu durumumuzda en son suç verilecek halka.

Fener maçında da 2:0 dan sonra taraftar üç üç bağırdı diye suçlayanlar vardı şaka gibi.

sent via GSC

Taraftari suclamiyorum

Ama 1) elinden gelen her seyi yapmiyor, 2) istemiyorsa yapmasin kendine layik gormuyorsa biraksin takimi, neden taraftar adina konusuyor?

Geri
Üst Alt