19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Pazarlama stratejisidir. Keşke olsa ama biz gittiğimiz için o ruhsuzlar birden bire iyi oynamaya başlamayacaklar.

Ulan bari bedava yapın şurda bile para almaya çalışıyorlar.

20 lira vermemek icin oraya gitmeyi dusunup de bu sebepten vazgecen kisi bir zahmet takim filan tutmasin zaten

Bunu GS icin de degil , genel soyluyorum , 3 uncu lig takimi taraftari icin dahi gecerlidir

20 lira vermemek icin oraya gitmeyi dusunup de bu sebepten vazgecen kisi bir zahmet takim filan tutmasin zaten

Bunu GS icin de degil , genel soyluyorum , 3 uncu lig takimi taraftari icin dahi gecerlidir

Her şeye atlama sana mı kaldı kişilerin Gs ya da takım sevgisini ölçmek.

Cl maci oncesi yaptigi aciklamalarla konsantrasyonu 0 oldugu belli olan teknik elemanlarin besiktas maci icin boyle bir sey yapmasi gercekci degil.

Mevzu yine konsatrasyon degil.

Yine kendi kibirleri.

Valla birader senin gorusune gore yorum yapacak degilim , sen de "cebinde 5 kurusu bile olmasa..." diye basla kendi yorumunu yap

Yahut rahatsizsan orada bloke tusu var , yorumlarima karismayin

Senin yorumunun uzerine degil , senin yorumundan sonra yazdim

Ben bedava yapmasinlar ya da bedava yapmalari ne salakca sey diyerek senin yorumuna mudahale etmedim

Sen benim yorumumdan alinti yaparak fikrime karisiyorsun

20 lira veremeyen kisi gitsin evde otursun zaten bi zahmet. Her gun bir paket sigara aliyorsun ama 10 liraya.

Priorities

Elin Barcelona'sı Real Madrid'i stadını görmek isteyen taraftarından bir ton para alıyor. Bizimkiler 20 TL. alıyor diye laf ediliyor. O para bu gece harcanacak elektriğin parasını bile karşılamaz. Gerçekten bu kadar ölücülük yapılmaması gerekir.

20 lira veremeyen kisi gitsin evde otursun zaten bi zahmet. Her gun bir paket sigara aliyorsun ama 10 liraya.

Priorities

Abi oyle de degil aslinda . Sigaranin allah belasini versin ama sigara seviyorsan ve 20 lira diye almiyorsan , deminki yorumum onun icin de gecerli

Konustugumuz para 20 bin lira degil , sadece ve sadece 20 lira

20 lira icin "herhangi" yapmayi istedigin bir seyden vazgecilir mi yahu :)

PS: Hele sukur bir kac akli selim yorum geldi moralim duzeldi

Bu kadar paranin esiri kisileri anlamakta zorlaniyorum oldum olasi

Abi oyle de degil aslinda . Sigaranin allah belasini versin ama sigara seviyorsan ve 20 lira diye almiyorsan , deminki yorumum onun icin de gecerli

Konustugumuz para 20 bin lira degil , sadece ve sadece 20 lira

20 lira icin "herhangi" yapmayi istedigin bir seyden vazgecilir mi yahu :)

PS: Hele sukur bir kac akli selim yorum geldi moralim duzeldi

Bu kadar paranin esiri kisileri anlamakta zorlaniyorum oldum olasi
Paran yoksa eger dedim. Sigarayi seviyorsan sigarayi alirsin, takima destek amacli 20 lira vermek istiyorsan onu yaparsin. Durumun yok ikisinide yapamiyorsan birisini sececeksin yani.
1.5 aydir kopek gibi yasiyorum mesela ben para biriktiyecegim icin ne disardan yemek yiyiorum, ne eglenceye gidiyorum para harciyorum, bazi gunlerde evde yemek yapiyorum bazi gunlerde canim istemeyip ac yatiyorum ama bu hepsi benim sectigim birsey. Priorities.

Geri
Üst Alt