Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.887
- 94.945
- 4.978
Pazarlama stratejisidir. Keşke olsa ama biz gittiğimiz için o ruhsuzlar birden bire iyi oynamaya başlamayacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 lira mı ne yaw. ücretsiz de alınır bence. formaliteden amaç kulube destek çıkmak zaten, hem maddi hem manevi.Ulan bari bedava yapın şurda bile para almaya çalışıyorlar.
20 lira mı ne yaw. ücretsiz de alınır bence. formaliteden amaç kulube destek çıkmak zaten, hem maddi hem manevi.
20 lira vermemek icin oraya gitmeyi dusunup de bu sebepten vazgecen kisi bir zahmet takim filan tutmasin zaten
Bunu GS icin de degil , genel soyluyorum , 3 uncu lig takimi taraftari icin dahi gecerlidir
Valla birader senin gorusune gore yorum yapacak degilim , sen de "cebinde 5 kurusu bile olmasa..." diye basla kendi yorumunu yap
Yahut rahatsizsan orada bloke tusu var , yorumlarima karismayin
20 lira veremeyen kisi gitsin evde otursun zaten bi zahmet. Her gun bir paket sigara aliyorsun ama 10 liraya.
Priorities
Paran yoksa eger dedim. Sigarayi seviyorsan sigarayi alirsin, takima destek amacli 20 lira vermek istiyorsan onu yaparsin. Durumun yok ikisinide yapamiyorsan birisini sececeksin yani.Abi oyle de degil aslinda . Sigaranin allah belasini versin ama sigara seviyorsan ve 20 lira diye almiyorsan , deminki yorumum onun icin de gecerli
Konustugumuz para 20 bin lira degil , sadece ve sadece 20 lira
20 lira icin "herhangi" yapmayi istedigin bir seyden vazgecilir mi yahu
PS: Hele sukur bir kac akli selim yorum geldi moralim duzeldi
Bu kadar paranin esiri kisileri anlamakta zorlaniyorum oldum olasi
Dur tahmin edeyim, yine malum kişi değil mi?Benim yorumum üzerine yazma o zaman.
Dur tahmin edeyim, yine malum kişi değil mi?