19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Bunu da açıklamıştım katlanarak ceza almaya devam eder diye.

Ben insanları kazanmaktan yanayım bir ceza veriyorsam kesin bir sınırı vardır mesela yakın zamandan örnek Mosaph-Recep ikilisi birbirlerine saydırıp duruyorlardı Mosaph için Talha'ya bir şart söyleyip bunu sun kabul ederse döndürelim dedim ki ay seviyesinde bir ceza vermiştim, Mosaph devamında düzeldi ki işin diğer tarafındaki Recep zamanında Danyal ve bana küfretti diye ihraç almıştı onu da affetmiştik.

Küfür yemekten haz alıyor değilim ama klavye başından edilen laflar açıkçası çok da canımı sıkmıyor geçen günkü gibi forumun yarısına şerefsiz diyen hadsizler dışında.

Kimseninde sıkmamalı aslında. Evet bazen anlık olarak sinirlenmene sebep olabiliyor ama bir an soluklanıp kendini küfreden insanın yerine koysan sakinleşirsin. Düşünsene herif elinde telefon veya pc başında oturmuş sanal bir şekilde karşıdaki insana küfredip kendini tatmin ediyor, ne kadar ezik bir eylem aslında. Bunu yapanların ezici çoğunluğu da gerçekte pısırığın tekidir, forumda da mesela var öyle bir kardeşimiz rencide etmemek için isim vermeyeyim sabah akşam ana avrat düz gidiyor iş azıcık ciddiye binince ne yapacağını şaşırıyor.
----
Uzun lafın kısası küfür etmeyin, kendinizi rezil ediyorsunuz başka bir iş yaptığınız yok.

Senle ayni noktada bulusamayiz . Cunku sen kufru bir hak olarak goruyorsun , ben ise bu fikirde degilim

Bazisi adam dovmeyi hak olarak gorur , bir digeri icin durum asla boyle degildir

Bu karmasalari duzenleyen sey de kurallardir . Uygulayicilari da kisiye degil kurala gore hareket ederler

Turkiyede evlilik yasi atiyorum 16 dir , "bence 14 olmali diyebilirsin ama bence 14 tur , benim kuralim bu" diyemezsin mesela

Yollarda hiz limiti 120 ise , bence 150 olmali diyebilirsin ama 150 ile gittiginde cezaya engel olamazsin

Buraya uye olanlar da bu kurallari bilerek kabul ederek ve uygulanacagini umarak uye oluyorlar
Hala anlamıyorsun. Küfretmek iyi bişey veyahut hak demedim. Sana siktir git dememle senin aile ferdine küfretmem arasında dağlar kadar fark var.
Tepki verenlerde uç mesajların yahut %99'un doğru kabul ettiği bir konuda %1 olabilmen için mesajlar atman. Bu da provakasyona girer ve inandığın kanunlarda bir cezası vardır.

Buyur mesela birisi aidatini odemeyen uye diyor , benim aidatim 2004 te uye oldugumdan beri otomatik odemeyle odeniyor ve bu kisi bu lafi , bu iftirayi atabiliyor

Mesela kadinlari dovmekten haz alan bu uyeye inanmayin desem , bu nereye kadar uzar gider

Ben demiyorum , cunku kaliteme yakistirmiyorum . Ama iste boyle bir hak goruyor insanlarda . Zaten burada tikaniyoruz

Ben yonetici olsam , bu mesajla ilgili rapor gelse "amannnn .." demem , o gorevde isem , "sen bu uyeye neye istinaden bu iftirayi atiyorsun kanitla" derdim

Sonucundan tatmin olmazsam da ceza verirdim cunku bir insanin bilmeden bu soylemi sarf etmesi satasmaktir

Olum senin de laf atmadığın kimse yok forumda

Terimcileri sevmezsin antiterimcileri sevmesin, uAyı sevmezsin, uA karşıtlarını da sevmezsin, herkes provokatör herkes küfrü hakediyor bir sen mi doğrusun yav
Ben bir tek Galatasarayi severim, gerisi faso fiso.

Sinan Bilgin isimli kongre uyesi, Hakan delikanli'nin demokratik sekilde ihrac edilmesi sonrasinda yapmis oldugum topic ile ayni sekilde gonderilmesini talep etmistim, lakin kabul etmediniz.

*Hidayet mod oldugu donemde sinan icin
birakin sovsunler yada sinana edilen kufurleri editlemedigi/raporlamadigi olmadi.Sahidim kefilim.

Farkındayım konu o değil sadece örnek olarak söyledim, demek istediğim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla düzgün birisin yani bunun benim gibi farkında olan bir çok kişi vardır. Bu yüzden canını boşa sıkma her söylenen şeyi de kafaya takma.

Baya farklı şu an konuştuğumuz konu sinan geçmişten takmıştı bana hala onu konuşuyor yoksa kimseye fikirlerinden ötürü lafım olmaz yusufu çok severim mesela terimi hiç sevmez hiç önemli değil ama bu durum.

Senin b.kuna uğursuza çıktı adımız Serkancığım, şu hamlelerine ara versen de adımız temize çıksa. Tutturduğum net daha fazla ama onları hiç alıntılamıyorsun yakışmıyor senin gibi bir İzmir beyefendisine.

Ne zaman yasandi bu olay agabey?1 sene oldu mu?

Kimseninde sıkmamalı aslında. Evet bazen anlık olarak sinirlenmene sebep olabiliyor ama bir an soluklanıp kendini küfreden insanın yerine koysan sakinleşirsin. Düşünsene herif elinde telefon veya pc başında oturmuş sanal bir şekilde karşıdaki insana küfredip kendini tatmin ediyor, ne kadar ezik bir eylem aslında. Bunu yapanların ezici çoğunluğu da gerçekte pısırığın tekidir, forumda da mesela var öyle bir kardeşimiz rencide etmemek için isim vermeyeyim sabah akşam ana avrat düz gidiyor iş azıcık ciddiye binince ne yapacağını şaşırıyor.
----
Uzun lafın kısası küfür etmeyin, kendinizi rezil ediyorsunuz başka bir iş yaptığınız yok.
Tel versene.

Farkındayım konu o değil sadece örnek olarak söyledim, demek istediğim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla düzgün birisin yani bunun benim gibi farkında olan bir çok kişi vardır. Bu yüzden canını boşa sıkma her söylenen şeyi de kafaya takma.

takmıyorum ki sadece gerektiği yerde tepkimi vermekten çekinmem durum bu.

Demokrasi bir anket acip lehte aleyhte oy toplamak degildir . Demokrasiden bunu mu anliyorsunuz

Ikincisi tribunlerin 40 bin kisi ile dolu olmadigini soylemek provokasyon mudur

Sinan sen Galatasaraylimisin yada besiktaslimi?

Cunku Galatasarayli olduguna inanmiyorum. Senin yuzunden ortalik hep karisiyor, hangi konuyu acsam orda maydonoz oluyorsus. Milleti kiskirtiiyorsun. Senin yaptigina provakasyon denir.

Valla kendimi bildim bileli GS liyim ya da aklimin erdigi gunden beri , cok kucukken halam babaannem fb li diye aklimi celmeye calismisliklari var

20 senedir kesintisiz kombine sahibiyim , kulube 15 senedir uyeyim , sayisiz deplasman ve tarafsiz sahadaki maclara gitmisligim vardir , eski sporcusuyum (sutopu) , daha hangi kanit gerekir bilemem

Fakat GS ya da taraftari oldugum baska herhangi bir gercek (din dahi buna dahildir) , benim bir gercegi dillendirmeme yahut sorgulamama engel degildir

Bu bir hakem karari olur , baska bir gun tribundeki seyirci sayisi vs

Geri
Üst Alt