Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu da açıklamıştım katlanarak ceza almaya devam eder diye.
Ben insanları kazanmaktan yanayım bir ceza veriyorsam kesin bir sınırı vardır mesela yakın zamandan örnek Mosaph-Recep ikilisi birbirlerine saydırıp duruyorlardı Mosaph için Talha'ya bir şart söyleyip bunu sun kabul ederse döndürelim dedim ki ay seviyesinde bir ceza vermiştim, Mosaph devamında düzeldi ki işin diğer tarafındaki Recep zamanında Danyal ve bana küfretti diye ihraç almıştı onu da affetmiştik.
Küfür yemekten haz alıyor değilim ama klavye başından edilen laflar açıkçası çok da canımı sıkmıyor geçen günkü gibi forumun yarısına şerefsiz diyen hadsizler dışında.
Hala anlamıyorsun. Küfretmek iyi bişey veyahut hak demedim. Sana siktir git dememle senin aile ferdine küfretmem arasında dağlar kadar fark var.Senle ayni noktada bulusamayiz . Cunku sen kufru bir hak olarak goruyorsun , ben ise bu fikirde degilim
Bazisi adam dovmeyi hak olarak gorur , bir digeri icin durum asla boyle degildir
Bu karmasalari duzenleyen sey de kurallardir . Uygulayicilari da kisiye degil kurala gore hareket ederler
Turkiyede evlilik yasi atiyorum 16 dir , "bence 14 olmali diyebilirsin ama bence 14 tur , benim kuralim bu" diyemezsin mesela
Yollarda hiz limiti 120 ise , bence 150 olmali diyebilirsin ama 150 ile gittiginde cezaya engel olamazsin
Buraya uye olanlar da bu kurallari bilerek kabul ederek ve uygulanacagini umarak uye oluyorlar
Ben bir tek Galatasarayi severim, gerisi faso fiso.Olum senin de laf atmadığın kimse yok forumda
Terimcileri sevmezsin antiterimcileri sevmesin, uAyı sevmezsin, uA karşıtlarını da sevmezsin, herkes provokatör herkes küfrü hakediyor bir sen mi doğrusun yav
Baya farklı şu an konuştuğumuz konu sinan geçmişten takmıştı bana hala onu konuşuyor yoksa kimseye fikirlerinden ötürü lafım olmaz yusufu çok severim mesela terimi hiç sevmez hiç önemli değil ama bu durum.
Senin b.kuna uğursuza çıktı adımız Serkancığım, şu hamlelerine ara versen de adımız temize çıksa. Tutturduğum net daha fazla ama onları hiç alıntılamıyorsun yakışmıyor senin gibi bir İzmir beyefendisine.
Sende az değilsin.Ne zaman yasandi bu olay agabey?1 sene oldu mu?
Tel versene.Kimseninde sıkmamalı aslında. Evet bazen anlık olarak sinirlenmene sebep olabiliyor ama bir an soluklanıp kendini küfreden insanın yerine koysan sakinleşirsin. Düşünsene herif elinde telefon veya pc başında oturmuş sanal bir şekilde karşıdaki insana küfredip kendini tatmin ediyor, ne kadar ezik bir eylem aslında. Bunu yapanların ezici çoğunluğu da gerçekte pısırığın tekidir, forumda da mesela var öyle bir kardeşimiz rencide etmemek için isim vermeyeyim sabah akşam ana avrat düz gidiyor iş azıcık ciddiye binince ne yapacağını şaşırıyor.
----
Uzun lafın kısası küfür etmeyin, kendinizi rezil ediyorsunuz başka bir iş yaptığınız yok.
Farkındayım konu o değil sadece örnek olarak söyledim, demek istediğim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla düzgün birisin yani bunun benim gibi farkında olan bir çok kişi vardır. Bu yüzden canını boşa sıkma her söylenen şeyi de kafaya takma.
Önemsememek lazım dedik, küfür edilmesinden zevk alıyoruz demedikTel versene.
Sinan sen Galatasaraylimisin yada besiktaslimi?
Cunku Galatasarayli olduguna inanmiyorum. Senin yuzunden ortalik hep karisiyor, hangi konuyu acsam orda maydonoz oluyorsus. Milleti kiskirtiiyorsun. Senin yaptigina provakasyon denir.
*Hidayet mod oldugu donemde sinan icin
birakin sovsunler yada sinana edilen kufurleri editlemedigi/raporlamadigi olmadi.Sahidim kefilim.
ya boşver konuşsun böyle saçma sapan bir şey düşünmesi kalitesini gösterir.
Ana baci edilen (yani bu konudan haberi olan aile bireyleri dahil edilen) bir kufre begeni atmak da senin kaliteni gosterdi 25 dk evvel
Sende az değilsin.