19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Yukarıda @Mehmet Arslaner de bahsetmiş dışarıdan bakınca her şey zaten belli oluyor.

Benim rahatsız olduğum kısımlar ilk başta bu kadar rahat küfür edilebilmesi ve sistemin buna karşı olan sıkıntısı, yani kişisel değil sistemsel bir sorun.

Mesela son zaman da hep eleştiriyorum ama bazı durumlarda yönetimin de yaptığı iyi yaptırımlar var ama genel sisteme bakarak ve az önce @Mehmet Arslaner arkadaşımızın da sorduğu bir soruya ek olarak yaklaşık 3 yıl önce bir admin arkadaş ile özelden yazıştığımız bazı konular vardı.

Özel mesajları karşı tarafın rızası olamadan hiç bir zaman genele taşımadığım için bu kısmı dile getirmiyorum neyse.

Yahu bu karşı fikir değil, bu alenen bilerek yapılan eylemler. Eğer dikkat ederseniz adamın olayını çok basit çözersiniz. Konu başlıklarında milletin yoğun olarak konsantre olduğu fikirleri alıp bu fikirlerin tersine doğru gidiyor. Bunu ya bahsettiğim gibi kötü geçen bir maç sonrası yapıyor, ya rakiplerin maç başlıklarında rakiplerin lehine yazarak yapıyor, ya da bir çok kez yaptığı şekil ise bir konuda haksız çıktı ise ve bunu biri onun yüzüne vuruyor ise.

Bugün bu konuyu da bu yüzden ve bilinçli bir şekilde bu noktaya getirdi. Mobilden engelli olsa bile alıntıları görebiliyorsun. Yapmış olduğu katılım tahminini birisi alıntılamıș. O alıntı sonrası da başlamış çalışmaya. Hadi gelir bir kere taraftar sayısı konusunda yazarsın, sanmıyorum o kadar olduğunu der geçersin, kimse de sana pek bir şey demez ama verilen tepkilerden ve mobil üzeri yapılan alıntılar ile gördüğüm kadarı ile bir çok kez tekrarlamıș. Bu kasıtlı yaptığını gösteriyor çünkü bu adam iddia ettiği gibi hatasını kabul edebilen bir adam değil, aksine bir yanlışını gösterdiğin zaman, böylesi basit bir taraftar sayısı tahmini gibi mevzular olsa bile deliye dönüp kasıtlı bir şekilde bu eylemleri yapan bir adam.

Küfürü asla savunmuyorum ama işte türlü türlü insan var, kimi sadece tepki veriyor kimi de kantarın topuzunu kaçırıyor. Ayrıca, küfüre tepki veriyor haklı olarak ben de veririm ama burada kendisinin bel altına indiğini bir kaç kere görmüş biriyim.

Farkındayım konu o değil sadece örnek olarak söyledim, demek istediğim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla düzgün birisin yani bunun benim gibi farkında olan bir çok kişi vardır. Bu yüzden canını boşa sıkma her söylenen şeyi de kafaya takma.
Bak üstad, diğer bir mesajında ne güzel yazmışsın her insan aynı değil ben de bu yüzden yazdıklarıma özen gösteriyorum diye. Bu devamlı mağduru oynayan vatandaş öyle değil işte. Defalarca benzer durumlar yaşadı ama hep milleti suçladı. Bir kere de acaba ben insanların bam teline mi basıyorum da devamlı farklı üyelerden küfüre kadar varan tepkiler alıyorum diye bir öz eleştiri yapmadı. Hep böyle milletin hemfikir olduğu konuların aksine ve tekrar ede ede yapılan yorumlar.

Bana karışmayın istediğimi yazarım diyip durur mesela ama talep ettiği bu aksiyona kendisinin defalarca uymadığına şahit oldum, üstelik öyle iddia ettiği gibi düzgün bir üslup ile falan da değil. Çok basit örnek, bir keresinde bir üye yanlış bir şey yazmıştı, adama karşı kullandığı üslup terbiyesizce bir üslup idi, üstelik adam verdiği yanlış bilgi için özür dilemesini rağmen uzatmaya devam etti.

Bu 143 zafer kılıklı sinan yüzünden bi hafta ceza yedim,cezam yeni bitti forumu açtım bismillah yine bu ilgi fukarası,ruhu tinerci,sahte galatasaraylı ,kofti kongre üyesi yine provokasyon peşinde

Yaw küfürü filtre ile önleyemezler bence, mesela sevgli dostum "uğur selami güzel göremez" misakoryim diye 1 laf yazıyordu bunun gibi 1 dünya kombinasyon üretebilirsin

Skor tutturdugunda bana mention ya da pm atabilir misin?Belki de tutturuyorsun da ben kaciriyorumdur.

Oldu, bundan sonra tek yaşama gayem sana ve Serkana kendimi ispatlamak olacak. Ulan normal adam yok yemin ediyorum şurada yav. :ROFLMAO:

Mobilden beğeni sıkıntı konuda yazılan birçok mesajı beğendim sayın

Kucuk bir ornek vereyim baska kisiler acisindan . Mesela aklima sekip mosturoglu geliyor

100 kisinin 99 u , sekip in fb de yaptigi ve gosterdigi tavirla , tff de hukuk kurulunda gorevli oldugu anlara iliskin yorum ve cikarimlarda bulunuyor

Buna bir tepki geliyor mu ? Bilakis mantikli karsilaniyor

Simdi bana ana baci edilen bir kufre begeni atan arkadasin , kendisi moderator oldugu zaman benimle ilgili konularda objektif olmadigina iliskin fikrimin olusmasi gayet normal degil mi ?

Mesela neden ayni fikri yusuf a karsi barindirmiyorum ?

Ya da bir baska sekilde sorayim, yusuf acaba bu ana baci kufre begeni atmayarak o objektiflik hissiyatini ve saygiyi kendi kazanmiyor mu ?

Tamam işte sinirlenip canını sıkacağına bu şekilde sinirlenmeden argümanları topla koy ortaya, ben Selami Görmezler konusunda bunu hep yapardım. Eğer başta işin içinde bu küfür mevzuları girmeseydi ve kafam dağılmasaydı aynı argümanı yakalar ortaya koyardım.

Alın buyrun işte, Hidayet için yapmış olduğu bu iftira için özür dileyecek mi? Herhangi bir ceza alacak mı?

Bak üstad, diğer bir mesajında ne güzel yazmışsın her insan aynı değil ben de bu yüzden yazdıklarıma özen gösteriyorum diye. Bu devamlı mağduru oynayan vatandaş öyle değil işte. Defalarca benzer durumlar yaşadı ama hep milleti suçladı. Bir kere de acaba ben insanların bam teline mi basıyorum da devamlı farklı üyelerden küfüre kadar varan tepkiler alıyorum diye bir öz eleştiri yapmadı. Hep böyle milletin hemfikir olduğu konuların aksine ve tekrar ede ede yapılan yorumlar.

Bana karışmayın istediğimi yazarım diyip durur mesela ama talep ettiği bu aksiyona kendisinin defalarca uymadığına şahit oldum, üstelik öyle iddia ettiği gibi düzgün bir üslup ile falan da değil. Çok basit örnek, bir keresinde bir üye yanlış bir şey yazmıştı, adama karşı kullandığı üslup terbiyesizce bir üslup idi, üstelik adam verdiği yanlış bilgi için özür dilemesini rağmen uzatmaya devam etti.

Yukarıda @Mehmet Arslaner de bahsetmiş dışarıdan bakınca her şey zaten belli oluyor.

Benim rahatsız olduğum kısımlar ilk başta bu kadar rahat küfür edilebilmesi ve sistemin buna karşı olan sıkıntısı, yani kişisel değil sistemsel bir sorun.

Mesela son zaman da hep eleştiriyorum ama bazı durumlarda yönetimin de yaptığı iyi yaptırımlar var ama genel sisteme bakarak ve az önce @Mehmet Arslaner arkadaşımızın da sorduğu bir soruya ek olarak yaklaşık 3 yıl önce bir admin arkadaş ile özelden yazıştığımız bazı konular vardı.

Özel mesajları karşı tarafın rızası olamadan hiç bir zaman genele taşımadığım için bu kısmı dile getirmiyorum neyse.

Küfür olayi sıkinti.
Bilgisayarla windows98le tanistim
12 sene once msnle internet hayatina girdim.Ne ergenken ne de cocukken ne de son zamanlarda bir Allahin kuluna kufur etmedim.
Ha bazen ediyorum ama yazmiyorum tasimiyorum internete.
Insanlar nasil boyle kufur edebiliyor nasil kolayca yazabiliyor aklim almiyor.
Sistemsel sorun var evet.Şahsa edilen küfrün affi olmamali
Olacaksa da tekrarinda suresiz uzaklastirilmali.
Ha suresiz ban veriyoruz fake hesapla gelip kufrediyorlar.
Bu konuda da duzenlenmeye gidilmeli.
Googleda indexlenme olayi yuzunden gercek ad soyadla kaydolmak bazilarimiz icin sorun yaratabilir mumkun degil bu yuzden ama tc no veya cep telefonuyla kaydolma yoluna gidilebilir.

Yazık onca gence.
Birinin egosunu tatmin edecekler diye binlerce insan işinden gücünden parasından oldu.

Ortaya; selçuk'un bir aylık maç başı parası ve bag egonun tatmini dışında bir şey çıkmadı.

Yaw küfürü filtre ile önleyemezler bence, mesela sevgli dostum "uğur selami güzel göremez" misakoryim diye 1 laf yazıyordu bunun gibi 1 dünya kombinasyon üretebilirsin

Katiliyorum . Oyle zor . En iyisi kufuru gordun mu 1 hafta tekrarinda 1 ay gondereceksin

Kufur eden de ettiginde ne olacagini bilecek

Basit ama etkili . Ve kisi ayrimi yapmadan hafifletmeden

Cozumu basit.
Şahsa edilen kufurler affedilmemeli
Affedilecekse bile tekrarinda suresiz uzaklastirilmali
Tc veya cep no ile kayit gelmeli

Katiliyorum . Oyle zor . En iyisi kufuru gordun mu 1 hafta tekrarinda 1 ay gondereceksin

Kufur eden de ettiginde ne olacagini bilecek

Basit ama etkili . Ve kisi ayrimi yapmadan hafifletmeden
Sana daha önce alenen küfür edip ceza almayan oldu mu ?

Geri
Üst Alt