Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Yukarıda @Mehmet Arslaner de bahsetmiş dışarıdan bakınca her şey zaten belli oluyor.
Benim rahatsız olduğum kısımlar ilk başta bu kadar rahat küfür edilebilmesi ve sistemin buna karşı olan sıkıntısı, yani kişisel değil sistemsel bir sorun.
Mesela son zaman da hep eleştiriyorum ama bazı durumlarda yönetimin de yaptığı iyi yaptırımlar var ama genel sisteme bakarak ve az önce @Mehmet Arslaner arkadaşımızın da sorduğu bir soruya ek olarak yaklaşık 3 yıl önce bir admin arkadaş ile özelden yazıştığımız bazı konular vardı.
Özel mesajları karşı tarafın rızası olamadan hiç bir zaman genele taşımadığım için bu kısmı dile getirmiyorum neyse.
Benim rahatsız olduğum kısımlar ilk başta bu kadar rahat küfür edilebilmesi ve sistemin buna karşı olan sıkıntısı, yani kişisel değil sistemsel bir sorun.
Mesela son zaman da hep eleştiriyorum ama bazı durumlarda yönetimin de yaptığı iyi yaptırımlar var ama genel sisteme bakarak ve az önce @Mehmet Arslaner arkadaşımızın da sorduğu bir soruya ek olarak yaklaşık 3 yıl önce bir admin arkadaş ile özelden yazıştığımız bazı konular vardı.
Özel mesajları karşı tarafın rızası olamadan hiç bir zaman genele taşımadığım için bu kısmı dile getirmiyorum neyse.
Yahu bu karşı fikir değil, bu alenen bilerek yapılan eylemler. Eğer dikkat ederseniz adamın olayını çok basit çözersiniz. Konu başlıklarında milletin yoğun olarak konsantre olduğu fikirleri alıp bu fikirlerin tersine doğru gidiyor. Bunu ya bahsettiğim gibi kötü geçen bir maç sonrası yapıyor, ya rakiplerin maç başlıklarında rakiplerin lehine yazarak yapıyor, ya da bir çok kez yaptığı şekil ise bir konuda haksız çıktı ise ve bunu biri onun yüzüne vuruyor ise.
Bugün bu konuyu da bu yüzden ve bilinçli bir şekilde bu noktaya getirdi. Mobilden engelli olsa bile alıntıları görebiliyorsun. Yapmış olduğu katılım tahminini birisi alıntılamıș. O alıntı sonrası da başlamış çalışmaya. Hadi gelir bir kere taraftar sayısı konusunda yazarsın, sanmıyorum o kadar olduğunu der geçersin, kimse de sana pek bir şey demez ama verilen tepkilerden ve mobil üzeri yapılan alıntılar ile gördüğüm kadarı ile bir çok kez tekrarlamıș. Bu kasıtlı yaptığını gösteriyor çünkü bu adam iddia ettiği gibi hatasını kabul edebilen bir adam değil, aksine bir yanlışını gösterdiğin zaman, böylesi basit bir taraftar sayısı tahmini gibi mevzular olsa bile deliye dönüp kasıtlı bir şekilde bu eylemleri yapan bir adam.
Küfürü asla savunmuyorum ama işte türlü türlü insan var, kimi sadece tepki veriyor kimi de kantarın topuzunu kaçırıyor. Ayrıca, küfüre tepki veriyor haklı olarak ben de veririm ama burada kendisinin bel altına indiğini bir kaç kere görmüş biriyim.